dimarts, 10 de juliol del 2007

Entrenadors

El Madrid ja té entrenador. Era un secret conegut per tothom. Qui no sospitava que Bernd Schuster acabaria entrenant als merengues? El 4-0 al Barça en la Copa del Rei fou la sentència definitiva per a Capello que, tot i guanyar la lliga i tenir tres anys més de contracte, no ha fet mèrits suficients per a dirigir el projecte de Calderon.

Ara que ja tenen clar al director de l’orquestra, falta contractar als músics. Veurem si Kakà, Robben, Drenthe, Saviola o Cesc se sumen al projecte o són més fum del que ha venut la premsa madridista al llarg de la temporada. Per si de cas, Roncero li dona la benvinguda, en un dels seus típics articles. No m’estranyaria que, a l’igual que va passar amb Capello i Farsello, passats sis mesos li canviï el nom de Bernardo Schuster per Petardo Schuster. Temps al temps.

Bernardo, empieza el espectáculo.

Schuster inició su segunda etapa en el Madrid con el pie derecho. Mensajes estratégicos ("Raúl me tendrá que echar un cable") y humildes ("Agradezco al Madrid que confíe en un técnico joven"). Bernardo sabe lo que quiere y llevaba cuatro meses madurando su proyecto a sólo unos kilómetros del Bernabéu, lo que no le impidió colocar al Getafe en Europa y estar a punto de darle una Copa del Rey. Pocos se extrañarán de su éxito en esta fascinante etapa que arrancó ayer entre muchas luces y pocas sombras. Sobre todo a Portugal, el nuevo secretario técnico. Hace un mes nos dijo en el Donostiarra: "¿Schuster? Los entrenadores que han hecho ganar más títulos al Madrid han jugado en este club". Vamos, que el alemán sigue la estela de Miguel Muñoz, Molowny, Valdano, Del Bosque

Aparte de tener un gusto futbolístico más próximo al paladar del Bernabéu, a Schuster le avalan sus impagables reflexiones en un Larguero de junio en el que sólo le faltó cantar el himno de las mocitas madrileñas. Esta frase me hizo schusterista para los restos: "Estuve ocho años en el Barça, pero en sólo dos en el Madrid aprendí valores que no me inculcaron en el Camp Nou". ¡Viva Alemania!

I parlant d’entrenadors, no vull oblidar-me de la contractació de Laudrup per part del Getafe. Tinc una debilitat especial pel danès, per a mi, un dels millors jugadors que ha passat per can Barça, i un dels millors jugadors de la història. Vull comprovar si Michael es desenvolupa tan bé a la banqueta com ho va fer al terreny de joc, i si és capaç de transmetre als seus jugadors l’elegància i la classe que atresorava. Qui sap, tal vegada pugui ser algun dia el recanvi de Rijkaard.

Etiquetes de comentaris: , ,

3 comentaris:

Anonymous Anònim ha dit...

Bernat,
Estic d'acord amb tu amb el tema Laudrup.
Una meravella de jugador.
Em va matar la manera com va deixar el Barça per culpa de les picabaralles amb el "profeta del futbol".
Fèlix

dimarts, 10 de juliol del 2007, a les 11:37:00 CEST  
Blogger Xavi ha dit...

Com molt he llegit avui no recordo en quin diari, Schuster cobrarà per ser del Madrit i pagarà per ser del Barça.

Xavi

dimarts, 10 de juliol del 2007, a les 13:58:00 CEST  
Blogger Tips de merengue ha dit...

Xavi, crec que Miguel Rico en Sport.

dimarts, 10 de juliol del 2007, a les 14:27:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici