dimecres, 4 de juliol del 2007

Fitxatges

Després d’uns quants dies sense poder estar davant de l’ordinador, per fi torno avui a escriure a aquest blog de Tips de merengue que entre tots hem anat alimentant durant aquesta temporada. Avui parlaré del Madrid i de la seva política de fitxatges, arran d’un il·lustratiu –com ens té acostumats– article de Tomás Roncero:

El rumano será el décimo fichaje de la era Mijatovic. Va siendo hora de reconocerle al montenegrino que ha sabido dar a este club mucho más que el gol legal de la Séptima. Chivu es el primer central desde Hierro que la juega con criterio desde atrás. Y Metzelder (gratis total) es un seguro por alto y saliendo al cruce. En Barcelona ya no ríen tanto. Han fichado caro y mal por las prisas para tapar su año en blanco. Pedja sabe más que Lepe. Dejémosle trabajar y verán como el madridismo se saca un bono para ir a Cibeles

Val a dir, en primer lloc, que Roncero es repeteix més que un escopeta de fira: aquestes mateixes paraules les va dir en el seu dia d’El Muro Samuel, que com tots recordareu va marcar un abans i un després en la història del futbol mundial, i de Woodgate, l’impecable defensa anglès que en poc temps es convertiria en el millor defensa del món, i que tots sabem com va acabar. O de Pavon, un il·lustre jugador de la pedrera merengue, conegut per donar nom a una filosofia (Zidanes i Pavones) més que pel joc desplegat en els camps de futbol. Ara li toca a Chivu i Metzelder, i sospitem que l’any vinent li tocarà a un parell més de defenses.

Roncero diu que “en Barcelona ya no ríen tanto” i que hem fitxat car i mal per les presses. Home, jo no seria tan agosarat. Els fitxatges han sigut ràpids, sí, però crec que més perquè la feina ja estava avançada. Afirmar que Abidal, Touré i Henry han sigut cars, depèn amb qui es compari, perquè si Chivu costa 18 milions de traspàs més 5 milions nets per temporada, molt barat tampoc els ha sortit la jugada.

I ja veurem qui corre al final i qui paga què. El Barça ja té quasi enllestida la llista d’altes (falta completar la de les baixes), i a hores d’ara sap que la seva aposta és per al continuïtat (esperem que amb la segona i tercera temporada de Rijkaard, i no amb aquesta darrera). A dia d’avui, el Madrid encara no té entrenador, ni projecte, ni la il·lusió que se li suposa al campió de lliga. Però quan el Madrid paga milionades, tots sabem que és per jugadors que bé s'ho valen. No com els del Barça.

Etiquetes de comentaris: , ,

10 comentaris:

Blogger Pau Margarit Company ha dit...

Això que diu que els fitxatges del barça son dolentsi cars... Que recordi quan van pagar per Diarra l'any passat.

dimecres, 4 de juliol del 2007, a les 12:32:00 CEST  
Blogger Xals ha dit...

En Roncero té tanta qualitat periodística com un mico amb ressaca. Amb això ja està tot dit. I el pitjor és que han guanyat la lliga, i això ha fet que encara sigui més prepotent. En realitat frases com "en Barcelona ya no rien tanto" reflexen la por que tenen a Madrid.

Salutacions.

dimecres, 4 de juliol del 2007, a les 14:31:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

Nosaltres sabem que si treballem bé, el Madrid, a dia d’avui, és inferior a nosaltres. Dit això, que parlin i que s’inventin el que vulguin.

elsavidelcampnou.blogspot.com

dimecres, 4 de juliol del 2007, a les 18:08:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

Molts records des de Menorca!
Torno aviat i amb ganes d'escriure...
Fèlix

dimecres, 4 de juliol del 2007, a les 19:54:00 CEST  
Blogger Salva ha dit...

millor, pero molt millor que no vingui en Chivu. Es lent, lent.
Ojala que vingui en Milito.
abrassades.

dimecres, 4 de juliol del 2007, a les 21:06:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

D'acord amb el Salva, prefereixo el Milito que el Chivu.
Pel que fa a l'amic Roncero, el millor que ens pot passar és que des de Madrid es creguin que tenen un bon equip per haver guanyat la lliga, si nosaltres fem els deures, que en fitxatges els estem fent, i el mister controla el vestidor, crec que venen uns anys de passar-ho molt, però que molt bé.
I un darrer apunt d'incorporacions, després del central i si es treuen quatre calers pels que marxen, jo apostaria per un altre migcampista, en Xavi, Deco i Iniesta, els hi aniria bé competència de primer nivell, ja que tenen tendència a dormir-se en la titularitat.

dijous, 5 de juliol del 2007, a les 13:34:00 CEST  
Blogger dfons ha dit...

Es que el Roncero aquest te un parell que s'els trepitja! Tens rao que es sempre la mateixa historia. Si els fitxa el Barca o son cars o son dolents, si els fitxa el madrid son els millors i tirats de preu. I tambe es pecat defensar a Mijatovic...el mateix que ha fitxar al Emerson i al Cannavaro que s'els volen treure de sobre, l'higuain, marcelo etc etc. Res estrellas mundials.

@ felix
per cert de quina part de menorca ets?

salut

dijous, 5 de juliol del 2007, a les 16:08:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

Dfons, el Fèlix no és de Menorca, hi està de vacances.

divendres, 6 de juliol del 2007, a les 8:37:00 CEST  
Blogger dfons ha dit...

Ok. gracies oscar

divendres, 6 de juliol del 2007, a les 11:54:00 CEST  
Blogger Alba ha dit...

Els fitxatges han estat ràpids perquè la feina es va començar a fer abans d'acabar la temporada. Potser a primer cop d'ull si que semblen cars, pero també cal mirar el rendiment que donarán sobre el terreny de joc.
Salutacions

diumenge, 8 de juliol del 2007, a les 10:08:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici