dijous, 21 de juny del 2007

Teletext

Al·lucinant. Després de la roda de premsa de Joan Laporta, on comentava que l’autocomplaença s’havia instaurat al club, ahir Txiqui Beguiristain, el secretari tècnic del Barça, encarregat de la política de fitxatges i de la direcció esportiva del club, assumeix la seva quota de responsabilitat en el fracàs de la temporada afirmant que el teletext no els va permetre adonar-se de la realitat de l’equip. Torno a dir: al·lucinant. Una persona amb la responsabilitat i el sou del secretari tècnic, afirma que la bona classificació del Barça a les diferents competicions els va impedir reaccionar a temps. Magnífic, la nau blaugrana està en mans d’autèntics incompetents. No vaig a criticar la capacitat de Txiqui per a fitxar; el que sí que vaig a criticar és que una persona que se suposa que ha d’estar en contacte permanent amb l’entrenador i amb els jugadors, que ha de conèixer de primera mà la realitat de l’equip, el dia a dia..., afirmi que el teletext és el culpable. Fantàstic, així també puc ser jo el secretari tècnic.

Val que els èxits de les temporades precedents, amb les lligues i la Champions, donen crèdit a l’actual staff (entrenador, secretari tècnic i directiva), però la seva passivitat, la seva manca de previsió, i els resultats aconseguits enguany crec que obliguen a replantejar-se la seva continuïtat, o com a mínim establir els canvis necessaris per a que el secretari tècnic pugui estar al dia sense recórrer al teletext.

Etiquetes de comentaris: ,

5 comentaris:

Blogger Xals ha dit...

A Txiqui li ve gran el rol que ha d'interpretar. No ha fet un sol fixatge decent i amb declaracions com aquestes demostra que no té ni idea del que passa al vestuari. Jo sí que em plantejaria seriosament despatxar-lo, ha demostrat en reiterades ocasions la seva ineptitud en el càrrec.

En aquest període de fixatges ens juguem molt, si no redactem correctament una llista de baixes raonables i concretem unes altes de qualitat repetirem el fracàs d'aquesta temporada. I no sé si Txiqui pot dur a terme aquesta tasca.

Salutacions.

dijous, 21 de juny del 2007, a les 18:26:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

Ara que s'ha acabat la lliga el bloc continuarà? No el tanques per favoooooooor!

dijous, 21 de juny del 2007, a les 19:47:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

La veritat és que Txiki és "lo peor". Però "lo peor". Si ell té les regnes repetirem errors. Jo després d'escoltar les declaracions vaig pensar que era un imitador que feia broma. Però no! El paio anava de sèrio!!!
Dimissió ja. És vergonyós. Aquest paio és penós.
No tanquis el bloc i tingues en compte una mica més el basket, que sembles en Laporta que només fa futbol (jejejejeje)

dijous, 21 de juny del 2007, a les 20:00:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

Tres mesos de baixa Carles Puyol... pel gran partit a Sud·Àfrica. Val la pena anar a Sudàfrica quan el preu real és aquest???

dijous, 21 de juny del 2007, a les 20:05:00 CEST  
Blogger Alba ha dit...

Sorprenent les declaracion, pero com a mínim han entés el que realment ha pasat. Espero que n'aprenguin i facin les coses com cal.
Salutacions

divendres, 22 de juny del 2007, a les 12:57:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici