dimecres, 13 de juny del 2007

Misticisme


Diu el diccionari que un miracle és un “fenomen extraordinari que es creu que no pot explicar-se per causes naturals, sinó que té com a origen immediat la divinitat”. Diumenge sabrem si Déu és del Barça, i si realment està en bona forma. Perquè haurà de ser totpoderós, per evitar que el Madrid (o Van Nistelroy, el que deuria haver-se perdut el partit de Saragossa per haver vist la cinquena targeta groga) marqui el gol de la victòria davant el Mallorca en el minut 91. I haurà de ser omnipresent, per obrar el miracle al Bernabeu i estar al mateix temps en el camp del Nàstic, per evitar que els de Tarragona facin el partit de la seva vida i guanyin al Barça amb un gol en el minut 89 de Portillo.

Edmilson, a més de fer autocrítica, diu que “Los milagros existen, aunque en el fútbol Dios no entra”. Esperem que diumenge sí que entri a fer miracles, perquè en necessitem un, i ben gros.

Per si de cas, els diaris esportius catalans ens van adormint amb el fitxatge d’Henry i, ara, el de Drogba. No ens maregem i comencem des d’avui mateix a posar ciris a Santa Rita i a Sant Judes Tadeo.

Etiquetes de comentaris: , ,

2 comentaris:

Blogger Alba ha dit...

je je je je, bon post. Un altre factor que potsert interve en aquest tipus de partit, sobretot, en els aficionats, és l'esperança... bueno si es que en queda perquè desprès de una temporada com aquesta.... A més, després de veure la prepotència de calderón espero que no guanyin... el miracle el vec posible.
Salutacions

dimecres, 13 de juny del 2007, a les 10:46:00 CEST  
Blogger Unknown ha dit...

Pues yo no veo tan difícil que el Madrid pinche, me explico.

- En casa éste año ya ha dejado volar muchos puntos.

- En los últimos partidos ha sacado muchos puntos a última hora, quizá esa variable que marca el devenir de un partido, la suerte marque alguna vez, pero en negativo un partido blanco.

- Recibe muchos goles, Espanyol 3, Recre 2, Depor 1, Zaragoza 2, no sé, creo que el Mallorca va a anotar, otra cosa es ver cuantos marca el Madrid.

Por contra tenemos al Barcelona, capaz de lo mejor y lo peor pero creo que el Domingo ganará bien.

Veremos si una "gallina" alegra el día a los culés.

dimecres, 13 de juny del 2007, a les 18:20:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici