dimecres, 6 de juny del 2007

Fart de MD

És evident que ningú de Mundo Deportivo llegeix aquest blog. O si ho fan, és evident que no estan d’acord amb les opinions que es publiquen. O si ho estan, és evident que es passen per l’entrecuix la seva dignitat i solament estan interessats en vendre diaris.
Ahir demanava a MD que s’oblidés per uns dies (ja tindran temps quan arribi el moment) de parlar d’altes, de baixes i de la propera temporada, sobre tot quan encara hi ha en joc un títol i tots els esforços i la concentració ha de centrar-se en un únic objectiu: guanyar la lliga. Doncs no, MD va per lliure, i literalment li la bufa (perdó per l’expressió) el que passi amb el Barça. Ells només estan interessats en emmerdar l’equip amb una portada com la d’avui.

En aquest aspecte, el psicològic, el d’unitat, el de tots a una, els madridistes ens tenen guanyada la partida i per golejada . El famós entorn blaugrana, i MD n’és ara mateix el màxim exponent, no existeix a Madrid. Si ahir Marca afirmava que “Sí es el partido del siglo”; referint-se al partit de dissabte, avui Robinho a l’As apareix en portada afirmant que “Es el partido de nuestra vida”. Això és el que falta en el Barça. Ells saben el que volen, saben contra qui lluiten, qui és l’enemic. Avui Marca també publica que “El Real Madrid toca a un titular del Barcelona”; no diu noms ni cap detall que pugui donar versemblança a aquesta afirmació, però ells l’amollen, i si serveix per a marejar encara més, doncs serà paper ben aprofitat.

I nosaltres seguint-los el joc. Després li escriuen cartes al camerunès, criticant-lo i suggerint-li que llegeixi més. Aneu a la merda!

Etiquetes de comentaris: , , , ,

5 comentaris:

Anonymous Anònim ha dit...

I l'Sport també, que fa el mateix però amb el Ronnie, i després es diuen medis "barcelonistes" i "independents". Per no parlar de les tertúlies partidistes televisives. Aquesta és la premsa que tenim a Catalunya. Desconec si el títol de periodista d'esports es pot comprar a l'e-bay, però tinc serioses sospites.

dimecres, 6 de juny del 2007, a les 15:19:00 CEST  
Blogger Nicolás Ribas ha dit...

Això ja roça lo esperpèntic...

És una vergonya, però en fi, que facin lo que vulguin.

Totalment d'acord amb tu amb la comparació que fas amb el Marca i el MD.

Salutacions.

dimecres, 6 de juny del 2007, a les 16:55:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

Totalment d’acord. Ja feia dies que la meva paciència amenaçava en acabar-se i avui, davant aquest fet tan lamentable, ja m’he abocat a fer una entrada al meu bloc i a anar comentant el tema per la resta.

Jo no vull el teatre que es munten a Madrid, tot i que envejo com són capaços d’anar tots a una i de creure’s l’increïble, però aquests atacs que només busquen merder i posar pressió no es poden tolerar. Ja és vist que quan algú no els agrada van a mort a per ell encara que això perjudiqui al club. És més, on queden el barcelonisme i el bon periodisme del que presumeixen? Penseu que algun d’aquest se’n alegraria de que el Barça no guanyés la Lliga a canvi de resoldre les seves obsessions malaltisses? No aconseguiran ni una cosa ni altre.

Salut

elsavidelcampnou.blogspot.com

dimecres, 6 de juny del 2007, a les 18:45:00 CEST  
Blogger Bernat y Roger ha dit...

A Rac1 donen per fet que Eto'o se'n va del Barça a final de temporada. veurem que passa al Juliol...

dijous, 7 de juny del 2007, a les 12:15:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

La premsa de Barcelona és més anti Barça que tota la premsa de Madrid junta.
Xavi

dijous, 7 de juny del 2007, a les 13:48:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici