dimecres, 30 de maig del 2007

Un partit de sanció per a Ramos

Afirma el diari Marca avui que la Cibeles “ya está lista”, preparada per a la celebració del títol que esdevindrà la propera jornada lliguera quan Barça i Sevilla no guanyin els seus partits i el Madrid sí. Això és el que diu aquest diari sensacionalista, qui darrerament està delectant-nos amb les entrevistes íntimes i en profunditat a Beckham, un personatge culte, interessant i amb aportacions vitals al món que d’ací uns anys recordarem amb nostàlgia i que valorarem en la seva justa mida, i a qui fins fa pocs mesos el Madrid tenia oblidat i havia sigut vituperat públicament pel seu president.
Mentre, ens trobem amb que Ronaldinho “només” complirà un partit de sanció per la seva baralla amb Belenguer. Val a dir que l’expulsió és justa, i que si no fos pels antecedents, ningú no diria res. Però tots –o al menys jo– tenim en ment la campanya de la brunete madrilenya que va aconseguir que li llevaren la sanció al fill de la Gran Bretanya. I amb aquests antecedents, el partit de sanció al gaúcho pareix, com a mínim, més que qüestionable. Hi hauria que veure els crits contra el villarato si el cas fos al contrari. Per què no actua d’ofici el comitè amb el primer gol del Madrid, amb mà inclosa de Van Nistelrroy, el que suposaria un partit de suspensió per complir el cicle de cinc targetes grogues?Que vingui Iker Jiménez i ens ho expliqui.
PS: per cert, la patada de Sergio Ramos a Torres, que l'ha lesionat, sense comentaris. Ell sí que mereix un partit de sanció.

Etiquetes de comentaris: , , ,

3 comentaris:

Blogger Unknown ha dit...

Antes que nada disculpas por escribir en castellano pero es que no sé catalán, aun así más o menos, con esfuerzo, consigo entender lo que publica el autor del blog, lo digo por si hay alguna norma para emplear dicha lengua.

Creo que la forma como han tratado a los árbitros desde Madrid es lamentabilísima, incluso en las páginas interiores de Marca se podía leer una explicación el domingo según la cual más o menos venía a decirte que sí, que fue mano de RVN pero que el Depor jugó duro, incluso cayó en agresiones, cómo veis cuestiones interpretables algunas menos la agresión de Juan Rodriguez que debería haber sido castigada, para rematarlo al final con ésa cantinela que yo particularmente me creo pero que és curioso que la pubique Marca, más aun tras aquello de Santander en el que sometían a la lapidación pública a Turienzo y toda su familia (incluso As sacó una foto del portal de la vivienda del árbitro, por si alguien quería "exponerle" su opinión del partido), la expresión es que son humanos y se equivocan, cosa que por Madrid no ven nada más que cuando quieren.

En cambio es curioso comprobar cómo un penalti a Gudjhonsen en el minuto 20 que no es, se convierte en motivo para afirmar que si no hubiera sido por éllo el partido se hubiera perdido o no se hubiera ganado, en cambio a una flagrante mano de RVN no se le da ése caracter decisivo y se viene a decir aquello de "sí, fue mano, pero luego se marcaron dos goles más".

dimecres, 30 de maig del 2007, a les 14:04:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

Hola Santote!
Benvingut al blog!
No cal que et disculpis per escriure en castellà. Pots fer-ho en l'idioma que vulguis.
El blog és obert a totes les idees, idiomes i colors.

dimecres, 30 de maig del 2007, a les 18:45:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

Bones Santote, les teves opinions i idees són benvingudes al blog, vinguin amb l'idioma que vinguin.
I un apunt més, avui el Sergio Ramos sómplia la boca defensant la humanitat dels àrbritres quan s'equivoquen, m'hagués agradat que ho hagués fet després del paritt contra el Racing.
I per cert, l'arrogància es paga, a veure si al final tant engalenar La Cibeles, no hagin de fer-hi un concert de la Pantoja per poder-ho aprofitar.

dimecres, 30 de maig del 2007, a les 18:56:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici