dilluns, 28 de maig del 2007

Puntellons i patiment, però victòria

Dissabte passat vaig patir com feia temps que no patia amb el Barça (possiblement des de la final de la Champions contra l’Arsenal). Veia com es repetia el guió d’un partit que ens podia conduir fins l’empat, el que suposava servir en safata el títol lliguer al Madrid. Veia com el meu equip prometia un gran espectacle (un gol als dos minuts promet), amb bon joc, bona actitud i amb els craks entonats (Ronnie fent malabarismes, Messi molt actiu i Eto'o amb les seves passades de gol), però que a base de puntellons per part del seu rival anava transformant-se en un grup de jugadors que contestaven al rival amb les seves armes. Veia com un equip, el Getafe, jugava com si estigués en joc la seva salvació, o entrar en la Champions, o guanyar la lliga. Veia com corrien com mai havia vist, amb un interès que va més enllà del purament esportiu. Primes? Rivalitat pels partits de Copa? Interès per part d’un president i d’un entrenador interessats al màxim en fer un favor al R. Madrid? Jo crec que una mica de tot. El que està clar és que el partit de dissabte no va ser normal, i que el Getafe s’ha convertit en un dels equips més antipàtics per al que escriu aquestes línies.

I el Barça? Valorant ara el partit de dissabte, crec que el resultat i l’actitud dels jugadors van ser notables. Molt poc es pot fer quan jugues amb un jugador menys, quan alguna de les teves estrelles juga amb precaució -per no dir temor- davant les més que probables puntellons que va a rebre (avalades i exigides per l’entrenador), i quan un partit de futbol es converteix en un espectacle de lluita lliure.

Seguirem parlant al llarg de la setmana. Del Villarato, del gol de Van Nistelrroy, del Deportivo, del Saragossa...

Etiquetes de comentaris: , , , , ,

5 comentaris:

Blogger Pau Margarit Company ha dit...

I es que a sobre l'arbitre li va dir a Messi que no es tires!

dilluns, 28 de maig del 2007, a les 14:28:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

cínicos, que sois unos cínicos!!!!

dilluns, 28 de maig del 2007, a les 17:35:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

Rodolfo? Ets tu?

dilluns, 28 de maig del 2007, a les 19:26:00 CEST  
Blogger Alba ha dit...

Una jornada que l'arbitre no va estar gens encertat (comprat o no), pero que com molt bé dius, va fer patir de valent i cabrejar-se també als seguidors culés.
Salutacions

dimarts, 29 de maig del 2007, a les 17:02:00 CEST  
Blogger Nicolás Ribas ha dit...

Gran actuació del arbitres aquesta setmana, el que és curiós és que ara el Marca i el AS ara no facin el mateix que feien fa no meny de dues o tres setmanes...

Quina hipocresia.

dimecres, 30 de maig del 2007, a les 19:09:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici