dilluns, 21 de maig del 2007

Set ball o match ball


Rafa Nadal va perdre ahir la final del torneig d’Hamburg amb el número 1 del món, Roger Federer, amb un 6-0 en el darrer set. El mateix dia, unes quantes hores després, el Barça guanyava amb un 0-6 a l’Atlético de Madrid en el Calderon. Ni l’Atlético és Rafa Nadal ni el Barça el número 1 del món. Però, a banda del resultat, en el que coincideixen els culés i el suïs és que ambdós han guanyat una final.
El Barça arribava amb tota la pressió del món: Sevilla i València havien guanyat, i el Madrid novament havia obrat el miracle guanyant en el temps de descompte. A Chamartín tindran que fer un monument a la flor de Capello, perquè no s’explica la victòria contra l’Espanyol i contra el Recre d’una altra manera. Com li va passar al Barça abans de perdre el liderat (Mallorca i Llevant, especialment), els de Capello estan vivint amb l’aigua al coll, i al final acabaran ofegant-se. No sempre van a trobar-se amb el gol d’Higuaín o el de Roberto Carlos, i acabaran pegant-se-la, si no contra el Saragossa, contra el Deportivo i/o el Mallorca.
El Barça, però, no només va guanyar la final del Calderon (aquella en la que molts pronosticaven que punxaria i que suposaria l’adéu definitiu a la Lliga). L’equip de Rijkaard s’ha retrobat, sobretot, amb els cracks (quina nit d’Eto’o!), i amb els gols que li van faltar en els anteriors partits, donant un cop de puny a la lliga i demostrant que encara és el rival més perillós per a aquest Madrid dels minut 89.
No només hem guanyat tres punts: en la meva opinió, aquesta jornada hem guanyat la lliga.

Etiquetes de comentaris: , , , ,

7 comentaris:

Blogger Bernat y Roger ha dit...

No veig tan clar que punxi el Madrid, jo per si de cas aniria preparant els maletins... xDDD

dilluns, 21 de maig del 2007, a les 13:44:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

ke fanatics que sou..
Els cules teniu la pitjor prensa d'aquest país. Supereu al Marca, Roncero i Guash...
Tips de cules!
Al llibre tips de merengue tindrieu que sumar els comentaris desafortunats de la vostra prensa..

dilluns, 21 de maig del 2007, a les 16:27:00 CEST  
Blogger Nicolás Ribas ha dit...

Com bé dius, aquesta victòria equival a una LLIGA.

Qui juga amb foc acaba cremant-se i no necessàriament ha de punxar el Madrid a Saragossa ho pot fer la semana vinent contra el Depor...

Força Barça!! Impresionant partit!!

Salut, Tips!
www.apasionadosporelfutbol.blogspot.com

dilluns, 21 de maig del 2007, a les 16:36:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

Bones tips,

No vull ser pessimista però dir que ahir vam guanyar la Lliga em sembla agosarat. Ho entendria si depenguéssim de nosaltres però aquesta opció, com tantes d’altres, també l’hem lapidat. Jo el que veig és que depenem de que els altres, que no es juguen res, ens facin la feina que no hem estat capaços de fer nosaltres. És evident que depenem d’un Madrid molt just però que guanya un partit darrere l’altre. A aquestes alçades val igual un 2-3 al descompte que un 0-6. Sent sincers i realistes, el Madrid només pot punxar a Saragossa contra un bon equip que, però, no es jugarà res. Aquesta, i no fer el ridícul i perdre punts nosaltres, és la nostra única carta.

Salutacions

dilluns, 21 de maig del 2007, a les 20:28:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

esperem bno haver gastat tots els gols al Calderón. Esperem tmb que l'equip torni com va dir Ronaldinho.
I esperem tmb que elmateix Ronnie torni.
Masses esperar crec.´
Ens queda la sensació que nosaltres mateixos ens em possat el pal a la roda

dilluns, 21 de maig del 2007, a les 23:25:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

Yo despues de ayer a la noche los tiro a todos a la calle por desgraciados. Ahora si tienen ganas de correr los señores. Pues que corran en busca del avion. todos a la calle.

dimarts, 22 de maig del 2007, a les 0:32:00 CEST  
Blogger Alba ha dit...

Una partit bo, que no es feia des de fa moltes jornades. Només espero que tingui cointinuitat i no sigui una flor d'un dia
Salutacions

dimarts, 22 de maig del 2007, a les 18:05:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici