divendres, 11 de maig del 2007

Ajornem la fi del cicle


És evident, si encara algú ho dubtava, que el cicle de l'actual equip blaugrana s'ha acabat. Ningú negarà que molts dels jugadors del Barça són i seran encara grans jugadors, però no en aquest club o amb aquesta estructura esportiva. No dic que si vingués un altre entrenador les coses canviarien (de fet, recomano un altre entrenador per a l'any vinent), però el sol fet de contractar un altre entrenador seria, en sí mateix, un canvi de cicle.
La derrota d'anit és una de les més doloroses que he tingut que viure com a barcelonista. Per què? Doncs perquè aquesta ha sigut la temporada de les decepcions, de les finals perdudes, de les oportunitats malgastades, de les espectatives creades i llençades al fem per l'equip. Ja n'estic fart de la cançoneta de que aquesta derrota ha de servir per donar un cop de puny i aprendre. Solament ens queda un títol, i tot i els sis títols anteriors perduts, no veig que aquest Barça hagi après la lliçó.
No diré res de l'actitud dels jugadors, de la ineptitud de l'entrenador a l'hora de plantejar el partit i encoratjar l'equip, de la poca importància que li hem donat entre tots a aquest partit...
Simplement desitjo que acabi la temporada, que apretem les dents en aquests cinc partits, que ens traguem la mala òstia que ara mateix ens envaeix a la majoria, i que guanyem o perguem la lliga, que les coses canviin substancialment per a l'any vinent.
Ja no ens queden galtes per bufetejar. Si hi ha una pròxima derrota, el colp vindrà directament al nas. O a l'entrecuix.

Etiquetes de comentaris: ,

8 comentaris:

Blogger Nicolás Ribas ha dit...

Totalment d'acord amb el teu post.

Va ser una nit desastrosa, trista, dolorosa, una de les pitjors nits com a culé...

Hi ha que cambiar moltíssimes coses a partir de la temporada que ve...

Aquest any ha sigut un fracàs i el cicle de grans futbolistes, s'ha acabat.

divendres, 11 de maig del 2007, a les 17:29:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

Potser s'ha acabat un cicle, però l'any vinent n'hem de començar un de nou.
No podem estar amb anys de transicions i tonteries d'aquestes.
Hi ha jugadors a l'actual plantilla d'altíssim nivell i que amb els reforços adients poden començar a guanyar títols ja!
La meva proposta seria engegar un nou cicle creant un equip al voltant del jugador que (crec) pot marcar diferències en un futur immediat: LEO MESSI.
Per cert, Ezquerro, Giuly, Gudjhonsen i Saviola fora de la concocatòria. BOJAN al primer equip ja!

divendres, 11 de maig del 2007, a les 18:54:00 CEST  
Blogger Alba ha dit...

Com va dir ahir Puyol a un/a èriodista de cuatro: "Esto es lo que quiere la premsa madrileña"
A veure si d'una vegada per totes aquest equip reacciona que més nits com la de Getafe no es poden suportar.
Salutacions

divendres, 11 de maig del 2007, a les 20:19:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

Us acompanyo en el sentiment, culés de tot el món! No obstant, no heu de ser catastròfics, ni perdre l’esperança (és ben cert que motius n’hi ha!) Encara queda la Lliga..., no? O és que ja heu desistit? Relaxeu-vos tant com pugueu, no sigui que, a l’última jornada, Portillo marqui un gol i patiu tots un infart agut de miocardi col•lectiu... ;)) Fóra un bonic titular: “Barçessinat a Tarragona”.

Rodolfo Langostino

dissabte, 12 de maig del 2007, a les 12:30:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

es una situació molt i molt difícil, pero encara crec que si Txiki i Laporta fan be les coses aquest estiu, encara no haurà acabat el cicle.
No es igual que aquell madrid de galactics, aquest Barça encara té molts jugadors que es poden salvar. Només cal encertar amb les contractacions clau en algunes posicions importants,com el mig o la defensa i un altre golejador per ser suplent de luxe.
Espero que les coses es facin be aquest cop.

dissabte, 12 de maig del 2007, a les 14:02:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

Rodolfo!!!!!!!!!!
M'alegro de veure't per aquí.
Benvingut al blog!

dissabte, 12 de maig del 2007, a les 20:18:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

Gràcies per l’acollida Fèlix!!! Suposo que la meva presència enriquirà aquest blog, tot afegint un xic més d’objectivitat (bona falta us fa!), d’alegria i de seny. Veig que ja s’ha començat a parlar de contractacions, per tant, només espero que el jove Laporta sàpiga fer una bona inversió. Penseu, però, que no cal anar massa lluny per trobar jugadors de qualitat. No sé... ara penso, per exemple, en aquests:

Real Madrid 4 – Espanyol 3
0-1. min 15: Pandiani
0-2. min 26: Pandiani
1-2. min 29: Van Nistelrooy
1-3. min 34: Pandiani
2-3. min 48: Raúl
3-3. min 57: Reyes
4-3. min 89: Higuaín

Postdata: Aprofito l’avinentesa per felicitar l’administrador del blog, ja que el color blanc de fons aporta, sens dubte, un toc de sobrietat i elegància.

Rodolfo Langostino

diumenge, 13 de maig del 2007, a les 12:19:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

Barça 1 - Betis 1...

Tot el camp!!! (plàs, plàs, plàs) és un clam!!! (plàs, plàs, plàs)

De fet, encara hi van primers, no?

Rodolfo Langostino ;)

diumenge, 13 de maig del 2007, a les 20:56:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici