dilluns, 7 de maig del 2007

Amb els deures fets

Comença una nova setmana, un nou dilluns en el que parlarem de la jornada de lliga d'ahir, de les portades de Marca que segur ens faran riure (i ens enrabiaran), de la pressió que des de Madrid s'intentarà traslladar a l'equip blaugrana, de Roncero i les seves cròniques... res que l'equip de Rijkaard no pugui superar.
Dissabte el Barça va complir amb la seva part, va guanyar a la Reial Societat amb les passades a les que ens tenia acostumat Ronaldinho -i que tant trobàvem a faltar-, i amb els bons gols d'Iniesta i Eto'o. Cert és que l'equip donostiarra jugava atemorit, a no perdre, conscient de que tenia davant al Barça i de que no sumar com a mínim un punt seria tenir mig peu en segona divisió. Però això no ha de llevar-li mèrit a la victòria del Barça, ja que és una victòria fora de casa (i enguany no en són massa) i molts dels aficionats no comptàvem amb la victòria (jo entre ells).
Diumenge, el gran partit entre Madrid i Sevilla, aquell que als defensors del calendari els permetia somniar amb un empat o amb una derrota del Madrid. No ha sigut així. Tot i l'oportunitat d'Alves fallada, el Madrid supera un escull tan difícil com el d'ahir, i es posiciona clarament com l'alternativa al Barça per a guanyar aquesta lliga. Van com una moto, i no serà extrany que guanyin tots els partis que els queden fins a final de temporada. Com a curiositat, comprovem com Beckham, a qui li havien llevat la targeta per a que poguès jugar, cusiosament li van treure la cinquena targeta en el minut 83 (amb victòria madridista per 2-1), i complirà la sanció el proper diumenge contra el Espanyol, en el partit que es jugarà al Bernabeu. No us sona de res? Havia pronosticat això mateix amb un 2-0, però no comptava amb el gol del Sevilla. Esperem que la targeta de Robinho no li la llevin, però d'aquest comité es pot esperar qualsevol cosa.
I amb quina sensació ens quedem? Doncs no sé vosaltres, però jo em quedo amb la part positiva de tot açò (he decidit que passi el que passi, d'aquí a final de temporada vaig a ser positiu i optimista, que carai). I quina és la part positiva? Doncs queda una jornada menys, cinc en total, i seguim sent líders. No solament això, tenim un punt més que la jornada anterior respecte del segon classificat. A més, hem guanyat fora, aquesta setmana juguem a casa contra el Betis i es més que factible que mantenim el lideratge una jornada més, Ronaldinho pareix que està entonant-se, i tot i fallar alguna que altra ocasió, Eto'o és una garantia en el gol. Si no passa res extrany, aquest dijous agafarem més moral encara si ens classifiquem per a la final de la copa del rei.

Etiquetes de comentaris: , , , , , ,

7 comentaris:

Blogger Nicolás Ribas ha dit...

Bon article Tips.

Vam aconseguir una victòria vital i importantíssima, jo al descans ho veia negre (fins i tot em vaig adormir de lo acollonit que anava) menos mal que a la segona part vàrem reaccionar fent un bon partit, creant moltes ocasions i marcan dos grans gols.

Però després de veure la manera que va guanyar el Madrid ahir som una mica més pessimista.

És cert que ara li treim dos punts més al 2º classificat, però estam igual que abans. Si empatàvem o perdiem un partit i el Sevilla guanyava s'acostava líder, i ara passa el mateix ja que el Madrid té el gol-average.

Segueixo pensant que guanyarem la Lliga, tant un equip com s'altre els veig capaços de guanyar tots els partits que quedan però penso que tots dos punxaran.

La Lliga es decidirà al Vicente Calderón, al Nuevo Colombino i a La Romareda.

Salutacions.

dilluns, 7 de maig del 2007, a les 16:29:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

Estic d'acord Nicolàs, penso que tot i que el Barça punxarà a Madrid, el RM encara punxarà més, (Colombino i Romareda), i que no perdi algun punt la darrera jornada amb el Mallorca. No siguem cagats, donem una mica de confiança al nostre equip que tot i no està bé, va líder i depen d'ell mateix.
En tot cas, el que sí penso és que aquesta temporada ha de servir de seriosa refexió, doncs si haguessim fet els deures, a hores d'ara ja estariem comptant per quan cantem l'aliron.

dilluns, 7 de maig del 2007, a les 17:05:00 CEST  
Blogger Alba ha dit...

Es veritat, mentre el Barça guanyi , els altres que facin el que vulguin que el líder és l'equip blaugrana. Espero que la millora vista a Anoeta tingui continuitat en els próxims partits.
Salutacions

dilluns, 7 de maig del 2007, a les 17:33:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

El cagómetro está disparado, farsantes!
El farsa pinchará contra el At. Madrid (manda huevos), y la cibeles volverá a vestirs de blanco. No hay quien pare a este Madrid.
Y VNR pichichi,ja, ja, ja

dilluns, 7 de maig del 2007, a les 18:08:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

El "cagómetro" és aquell invent que és va posar de moda la temporada 2004-05?
Aquell instrument imaginari que es va tornar a utilitzar la temporada 2005-06?
Una patent del diari AS i de la "cofradía del Clavo Ardiendo"?
Si és això, espero que faci el mateix efecte que en les dues lligues passades, que es torni a repetir la història i TRICAMPIONS!

dilluns, 7 de maig del 2007, a les 19:13:00 CEST  
Blogger Salva ha dit...

be, una jornada menys i el duel esta servit, tal i com dic al meu nou post.
lo del tomas roncero espectacular sobretot el "llamamiento a los atleticos" perque guanyin al barça i juguin la uefa, jejejeje.

dilluns, 7 de maig del 2007, a les 22:09:00 CEST  
Blogger eldeu ha dit...

ben fet, tips.

la lliga, guanyada...

bon post l'anterior. aquest tambe, vaig pensar en vosaltres quan li van treure la groga a beckham

dimarts, 8 de maig del 2007, a les 16:16:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici