dijous, 3 de maig del 2007

Còctel de notícies

Ens despertem avui amb diferents notícies, totes d'interés per als culés, que m'agradaria comentar.

D'una banda, descartem el fitxatge de Klose per a la propera temporada. A diversos mitjans i blogs s'havia parlat de llarguerut alemany com a nou davanter, recanvi de Saviola i en previsio de que Gudjhonsen acabi marxant. Doncs comprovem avui a l'Sport que no serà així. Una feina menys per a Txiqui.
D'altra banda, pareix ser que l'eliminació del Chelsea oferirà oportunitats per comprar bons jugadors, desitjosos de trobar equips amb més possibilitats d'èxit que no l'equip del tio Mou (a qui, per cert, ja col·loquen en el Madrid). Dels que Sport recull a les seves pàgines, crec que Essien seria un magnífic fitxatge per al Barça, i m'ho repensaria en el cas de Lampard. En qualsevol cas, no a Robben (menys després de veure com en les semifinals de la Champions es negava a tirar el penal per a després fallar-lo) ni a Terry.
Ahir, Milan i ManU certificaven que els equips italians sempre tenen un plus de competitivitat que no tenen la resta d'equips. Així, tal i com m'havia atrevit a pronosticar en diferents blogs (i tant de bo tingués el mateix encert a l'hora de fer la primitiva), la final la jugaran el Liverpool i el Milan. I em torno a mullar: la final la guanyarà el Liverpool.
I la més important de totes: ahir els jugadors organitzaren un sopar per conjurar-se per guanyar la lliga (i la copa, suposo). No conec l'efectivitat d'aquest tipus de mesures (tal vegada Eldeu ens podria il·luminar al respecte), però per què han trigat tant en reunir-se? I els que no han anat al sopar (Thuram, Ronaldinho, Silvinho)? Falta de compromís o justificant en tota regla? Independentment de tot, el més important és que les costures d'aquest equip aguantin sense trencar-se fins al final de temporada, i si aquest tipus de reunions cohesionen a l'equip, benvingudes siguin.
I per últim, no podíem deixar-vos la perla diària: la coberta de Marca (afirma a més que van a per Robben) i l'article de Tomás Roncero, exigint que li llevin la targeta groga al platino boy. No mereix ni que ho qualifiquem.

Etiquetes de comentaris: , , , ,

3 comentaris:

Blogger Bernat y Roger ha dit...

Bé, no hi ha dubte que tinc tots els meus estalvis a que el Liverpool guanya la Champions. Si ho arribo a saber els hagués posat abans i hagués guanyat molts més diners!!

Déu nidó, aquesta era la cuarta final que hagués pronosticat jo!
M'ha fallat l'olfacte. Felicitats per la porra!

Salutacions,
Roger

dijous, 3 de maig del 2007, a les 14:02:00 CEST  
Blogger Nicolás Ribas ha dit...

El Milan va fer ahir un gran partit, molt superior al Manchester... Kaká va fer un partidàs, per més detalls us diré que va recorrer més de 10 km, quasi igualet que Ronaldinho i companyia, un clar exemple que inclós els millors jugadors del món han de córrer molt i suar sang per fer un partit com el de Kakà ahir, vereum una final apassionant, com la de fa dues temporades, no veig un favorit ni tampoc podria fer un pronòstic.

M'agrada molt que és vinculi Essien amb el Barça, té totes les característiques del jugador perfecte per ocupar el mig centre defensiu del Barça, la resta, no sé, Robben potser sí el fixtaria, m'agradaria també que fitxassim a Diego del Werder per tenir un substitut de Deco que per cert no jugarà el próxim cap de setmana.

De la portada, millor no en parlem, no Tips?

Salutacions.

www.apasionadosporelfutbol.blogspot.com

dijous, 3 de maig del 2007, a les 16:34:00 CEST  
Blogger Alba ha dit...

Doncs si, un bon cóctel de noticiesw.
De pesca per Stamford Bridge, no anrá malament, ja que el gran magnant rus se li està acabant la paciència amb Mourinho després de fitxar tots els que ell demanava, Espero que el Barça sapiga fer-ho correctament.
El sopar, la veritat, es que em va sorpendre molt, pero si ha de servir alguna cosa, doncs endavant. Les ausències, pero sobretot la de Ronaldinho, crida molt l'atenció. Ells només ho sabrán, bé i suposo que també els seus companys.
Jo també havia pronosticat aquesta final, encara que no se perquè no ho vaig fer públic. Ara si que en deixo constància i crec que serà el Milan el que es faci amb la champions.
Salutacions

dijous, 3 de maig del 2007, a les 20:00:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici