dimarts, 24 d’abril del 2007

Post de sensacions o sensacions post

Avui és un dia de sensacions encontrades, i si em permeteu l'acudit, un post de sensacions. D’una banda, després del partit de diumenge, la sensació no pot ser pitjor, i la decepció i la por al fracàs aquesta temporada són majúscules. D’altra banda, ahir, a Sant Jordi, les coses van anar francament bé. Començarem per aquesta darrera, més alegre, si em permeteu.
El dia era complet. Teníem compromisos amb diverses llibreries, repartides pel centre de Barcelona principalment. Un munt de gent atapeïa els carrers al voltant de la Plaça Catalunya, i allà estàvem Fèlix, Òscar i jo. Val a dir que no vam ser el llibre més venut de Sant Jordi, perquè no som periodistes coneguts ni autors de llarga trajectòria, però el resultat del dia va ser bo, i crec que les vendes seran encara millors. Com ens van informar, a Reus els llibres més venuts havien sigut els del Buenafuente i Tips de merengue. És per estar contents, no? De qualsevol manera, la nostra lliga particular encara és llarga, i continuarem donant guerra perquè tothom pugui conèixer les bondats del nostre llibre. Gràcies a tots/es pel vostre suport.
En quant a la part menys agradable, avui la portada de l’Sport (la portada de Mundo deportivo dedicada a l’Eto’o és de vergonya; l’estan animant per a que se’n vagi o per a que el fitxin) reflecteix l’esbroncada del Rijkaard als seus jugadors. El refrany diu que más vale tarde que nunca, però l’aficionat blaugrana, cansat de tantes derrotes enguany, d’haver perdut tantes oportunitats d’assegurar la lliga, i després d’haver comprovat la debilitat d’alguns dels seus rivals, es pregunta per què a falta de 7 jornades és quan l’entrenador pareix que s’empipa, explota i exigeix solidaritat, menys floritures i més gol als seus jugadors. Quan has d’actuar és quan sents l’olor de fum, no quan les flames comencen a cremar-te els pantalons. No sé si m’explico: portem setmanes i setmanes amb la mateixa cançó, però pareix que hem d’esperar a perdre el liderat per a reaccionar. De res han valgut les finals perdudes, la mala imatge de l’equip, els mesos i mesos sense guanyar fora de casa... Les alarmes estaven enceses, però fins que l’incendi no devora la casa, a Can Barça no s’actua. Com a mínim, pareix que la reacció del cos tècnic s’ha produït ara mentre encara som líders, però crec que la xerrada i el toc d’atenció ha de ser setmanal, es guanyi o es perdi, i sempre previ a cada partit.

Etiquetes de comentaris: , , ,

4 comentaris:

Blogger eldeu ha dit...

enhorabona.

asqueros emd.

campions facil, segur.

dimarts, 24 d’abril del 2007, a les 17:11:00 CEST  
Blogger Alba ha dit...

Felicitats pel llibre, el vaig estar fullejant i està molt bé.
Més val no parlar del cap de setmana en que un Barça fluix ha tornat a donar vida a dos equips mig morts fa una jornada
Salutacions

dimarts, 24 d’abril del 2007, a les 17:30:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

Moltes gràcies a tots pel suport i comentaris del llibre. També donar les gràcies a tots els que es varen acostar a la Plaça Catalunya per poder compartir una estona amb nosaltres. Del cap de setmana futbolístic, que dir, emprenyada monumental diumenge a la nit. No se si es falta d'actitut o realment és que no ho sabem fer millor. No obstant crec que hem de tenir el cap fred de cara l'any vinent, l'equip necessita una reestructuració, però no pas una reconstrucció. No obstant jo segueixo sent optimista i crec que a poc que facin els deures els jugadors i el cos tècnic, la lliga serà blaugrana.

dimarts, 24 d’abril del 2007, a les 18:23:00 CEST  
Blogger Tips de merengue ha dit...

@Eldeu,
M'anima la teva confiança, de veritat, i em sorpren que encara la mantiguis tan fermament. Esperem que tots la puguem recuperar ràpidament.
@Alba
Gràcies!
A veure que fem aquesta nit amb els egipcis.Esperem que ningú es lesioni, ni es cansi, i que el bolo, inoportú com pocs, no destorbi més del impresindible.

dimarts, 24 d’abril del 2007, a les 19:05:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici