dimecres, 18 d’abril del 2007

Algú recorda que aquesta nit juguem?

Pareix ser que les semifinals de la Copa del Rey són un assumpte menor, que no interessen als aficionats, molt per sota de l'assumpte nacional dels arbitratges al Madrid, que diàriament copa les tertúlies i les programacions esportives.
Pareix ser que el partit d’aquesta nit ja està guanyat, que l’eliminatòria contra el Getafe ja s’ha resolt, i que les vitrines de Can Barça ja tenen el lloc reservat per al doblet de Lliga i Copa.
I no és així. Tornem a jugar sense Ronaldinho (alguns diran que això és jugar amb 11 i no amb 10), diumenge passat guanyàrem amb un gol de fortuna, amb un joc dolent, l’equip no ofereix cap garantia, i el més important, no tenim ni quatre punts d'avantatge ni cap calendari que ens ajudi a guanyar, com passa a la lliga.
Per tant, més ens valdria parlar de qui jugarà, dels canvis en el sistema, de Jorquera a la porteria, d’omplir l’estadi aquesta nit...

Etiquetes de comentaris: , , ,

9 comentaris:

Blogger eldeu ha dit...

jo m'enrecordo!

la meva novia esta de viatje i jo el podré veure!!!

dimecres, 18 d’abril del 2007, a les 10:24:00 CEST  
Blogger eldeu ha dit...

es diu avatar, sí.

www.gravatar.com

es molt sencill, et registres i el avatar anira lligat al email que faciliteu.

dimecres, 18 d’abril del 2007, a les 12:16:00 CEST  
Blogger Bernat y Roger ha dit...

I encara afegiria jo que no tenim al davant un equip com per ignorar d'aquesta manera. Ja ho dius tu, només es parla que si del títol, el doblet, la final... però primer tenim el Getafe, molt sòlid al seu camp i que ha estat l'únic en tota la lliga de golejar al València en dues ocasions. I veient el joc de l'equip crec que l'eliminatòria està molt més igualada del que molts pronostiquen. Per acabar, en cas d'aconseguir una plaça a la final, segurament tindrem al davant al Sevilla. Sísí, el que ens guanya totes les finals i partits decisius, el mateix.

Llàstima que no podré anar al camp akesta nit ke no em dóna temps d'arribar-hi.

Salutacions,
Roger

dimecres, 18 d’abril del 2007, a les 14:36:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

Per desgràcia jo tampoc podré anar al camp aquest vespre, tot i que he deixat els carnets a un amic perquè hi vagi. Sincerament l'eliminatòria la vec negre, tant de bo m'equivoqui, però veient l'estat de l'equip físic i mental, i el rival que tindrem davant, sòlid i seriós, la cosa pinta molt complicada.

dimecres, 18 d’abril del 2007, a les 16:09:00 CEST  
Blogger Nicolás Ribas ha dit...

Pareix que a la Copa no se li dona la importància que mereix, no és un títol qualsevol, és un títol que serveix com a complement d'una Lliga per acabar amb bon sabor de boca ja que no tots els anys es pot conseguir guanyar Lliga i Copa. Espero que el Rijkaard no faci experiments amb gaseosa i que sortiguem a guanyar aquest partit per poder posar un peu en la final.

Salutacions.

dimecres, 18 d’abril del 2007, a les 16:46:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

La Copa la guanyarà el Sevilla, i el Barça com es despisti es pot veure sorprès pel Getafe de Schuster. Si el Barça juga estarà a la final però el Sevilla serà un rival difícil de batre.

dimecres, 18 d’abril del 2007, a les 17:58:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

Els barcelonistes som el que no hi ha. Fa cinc anys ho haguéssim donat tot per poder guanyar una Copa del Rei i ara la tenim com un títol de segona. A mi m’il•lusiona guanyar-la, veure un altra desplaçament massiu i aconseguir un hipotètic doblet que molt poques vagades hem aconseguit. Tot passa per superar al Getafe. Ens constarà però som superiors.

dimecres, 18 d’abril del 2007, a les 18:11:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

Completament d'acord amb el savi!

dimecres, 18 d’abril del 2007, a les 18:32:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

Rectificar és de savis, ahir ho veia negre, però per sort l'equip em va treure la raó.

dijous, 19 d’abril del 2007, a les 8:53:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici