dilluns, 16 d’abril del 2007

Més que tres punts

La jornada d'aquest cap de setmana pareix que ha aclarit moltes coses al capdavant de la classificació, tot i que a priori no pareixia començar massa bé (sobre tot quan el dissabte el Madrid guanyava al Racing).
En Madrid tiren foc pels queixals, recordant al Villarato i justificant així que la Cofradía del Clavo Ardiendo, més que arder, a penes escalfa.
I com molts pronosticàvem, el calendari ens ha ajudat a quedar com a líders en solitari. Això i la sort de guanyar al Mallorca de rebot.
Crec que aquesta jornada resultarà decisiva per a la lliga, i que molts recordarem el partit del Racing i sobre tot la victòria ahir contra el Mallorca quan celebrem el títol de lliga.
Per a un altre post queda parlar del gol (o xurro) de Saviola. Serà entretingut discutir si el gol del pibito, un jugador que no compta per al Barça, ens ha donat definitivament la lliga.

Etiquetes de comentaris: , , ,

8 comentaris:

Anonymous Anònim ha dit...

Estic d'acord amb tu de que aquesta jornada pot ser decisiva de cara a la lliga. No obstant cal veure amb tranquilitat com està l'equip per enfilar el finald e lliga amb garanties, caldria que l'equip tècnic es platejés seriosament per l'any vinent, perquè els jugadors no han estat físicament bé en tota la temporada, no crec que es pugui atribuir tant sols al Mundial, reflexionem ara que hi som a temps.

dilluns, 16 d’abril del 2007, a les 11:55:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

És molt interessant llegir l'article d'opinió del Relaño al As, que coincideix en molts aspectes amb el nostre "admirat" T. Guasch. La seva tesi és que el Barça guanya perquè té els favors de l'estament arbitral. Donant com a bona aquesta teoria, que és molt donar i molt discutible, ja que avui en dia tot es sap, i si hagués qualsevol confabulació judeo-masònica-culera és sabria, què em podrien dir aquestos senyors de les lligues guanyades pel Madrid en l'època de Franco?

Sí ara hi han "tongos", què no passaria en aquella època?

Un poco de porfavor....

dilluns, 16 d’abril del 2007, a les 12:04:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

Diuen que els peixos tenen molt poca memòria, a Madrid tot i no tenir mar, deuen viure sota l'aigua. O es que el gol anulat al Atlético, que era el 2-0 va ser ben anulat, o els dos penalties no assenyalats a l'Etoó contra el València a la primera volta no van ser clars, o...així podriem argumentar moltes jugades i molts partits.

dilluns, 16 d’abril del 2007, a les 12:11:00 CEST  
Blogger eldeu ha dit...

i molts punts.

es igual, villarato arriba villarato abajo ja casi esta.

escolteu, tips, ja esteu linkejats al meu blog. per lo be que os heu portat amb mi. ara nomes falta que m'envieu el llibre firmat ;)

dilluns, 16 d’abril del 2007, a les 13:16:00 CEST  
Blogger Nicolás Ribas ha dit...

Es sempre el mateix el dels arbits, jo ja en estic tip...

Aquestos mateixos que parlen de confabulacions i de villaratos i tonteries d'aquetes son els que després callen quan els beneficien contra el Barça al Camp Nou, contra el Celta a Balaídos o contra l'Atlètic de Madrid al Vicente Calderón. No val la pena discutir, l'única realitat a dia d'avui és que el Barça una semana més es líder de Primera, el gol de xurro del Saviola (en alguns mitjans el donen a Saviola en altres diuen que és en propia porta) ens ha donat mitja Lliga i com vaig pronosticar ja fa setmanes vaig dir que el calendari ens beneficiaria encara que no comptava amb la derrota del Madrid aquest cap de setmana.

Mitja Lliga guanyada, i ara a per la Copa també.

PD: Una llàstima que no s'hagi apropat el Saragossa guanyant al Nàstic aquesta jornada.

Salutacions!


www.apasionadosporelfutbol.blogspot.com

dilluns, 16 d’abril del 2007, a les 16:48:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

A Madrid estan fent el paper de perdedors desesperats, el mateix que fèiem nosaltres no fa gaire. Veuen fantasmes per tot arreu quan el que els passa és que no tenen nivell per estar més amunt d’on estan. No hi ha més cec que el que no hi vol veure. Que es queixin i que no resolguin els seus problemes. El Barça, per altra banda, ni funciona ni crec que millori gaire d’aquí al final. Només sobrevivim i, com queda demostrat a la classificació, ho fem millor que ningú. Seguirem patint però l’avantatge i el calendari ens portaran directament al títol.

elsavidelcampnou.blogspot.com

dilluns, 16 d’abril del 2007, a les 18:23:00 CEST  
Blogger Tips de merengue ha dit...

Eldeu, ja he canviat l'adreça del teu nou blog. Gràcies per linkarnos!
Respecte del llibre, dimarts estaran per Barcelona Fèlix i Òscar signant llibres en Sant Jordi. Ja penjaré el programa de signatures, i a veure si ens podem trobar per allà.
I del tema dels àrbitres, doncs teniu tots raó. Ara ja tenen l'excusa perfecta per seguir de víctimes més temps, queixant-se dels àrbitres i tapant les seves carències esportives. Només hi ha que escoltar les declaracions de Di Stefano, que clarament ha dit que el Racing va jugar millor i per això va guanyar el partit.
Salutacions a tots!

dilluns, 16 d’abril del 2007, a les 21:01:00 CEST  
Blogger Alba ha dit...

Sens dubte, una jornada rodona pels interesos del Barça: derrota del Madrid y Sevilla que deixen a 5 y 4 puntos respectivaments els dos equips del líder de la Lliga. per cert, a l'equip blanc la derrota no li ha sentat gaire bé que només fa que criticar a l'àrbitre; potser no va tenir la millor nit, però són humans y com qualsevol persona es pot equivocar.
Salutacions

dimarts, 17 d’abril del 2007, a les 20:12:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici