dimarts, 3 d’abril del 2007

Saragossa o Barça?

La premsa madridista continua amb la seva campanya mediàtica de que encara poden guanyar la lliga. I és cert, matemàticament poden guanyar la lliga, clar que sí. Però la realitat futbolística és ben diferent. El joc del Madrid i de la resta d'equips és diametralment distint: el Barça, amb la pressió dels minuts finals, però ara amb una bona dinàmica i amb pura dinamita al davant; el Sevilla, incapaç d'aguantar la tensió de la lluita per la lliga però amb una solvència i una solidesa incomparables; i el València, enfeinat amb la Champions però un equip també difícil de guanyar. Per contra, el Madrid pateix com ningú a casa (hi haurà que veure a Emerson aquest cap de setmana jugant en el seu estimat Bernabeu), i pateix com ningú també fora de casa, amb una flor que ja fa molts metres d'alçada (i si no, que li ho pregunten al Celta).
Com deia, la premsa continua amb la seva campanya, i èstà delerosa d'una victòria del Saragossa contra el Barça. Sent realistes, què li interessa al R. Madrid? Una victòria del Saragossa (és a dir, lluitar per la lliga) o una victòria del Barça (assegurar la Champions)?

Etiquetes de comentaris: , , , ,

4 comentaris:

Blogger eldeu ha dit...

joer, tres anys escoltant la mateixa historia. nomes falta el gatti amb lo de "si el madrid no gana la liga, me pego un tiro en el bernabeu"...

una dada molt important. els tres ultims partits del barça son

barça-espanyol
barça-getafe
nastic-barça

dos partits a casa i el nastic segurament (i malauradament) ja descendit.

dimarts, 3 d’abril del 2007, a les 11:58:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

Pues que quieres que te diga, yo prefiero morir matando. Si el Barsa palma en Zaragoza, nos ponemos a dos puntos, que con el gol average es un punto.
Temblad, catalinos, temblad!

dimarts, 3 d’abril del 2007, a les 15:58:00 CEST  
Blogger Santiago Bernabeu ha dit...

el farsa tiene ke perder asta el autobus, toda la vida!!!!!

dimarts, 3 d’abril del 2007, a les 22:39:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

Barçaaaaaaaaaaaaaaa

dimarts, 3 d’abril del 2007, a les 23:50:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici