divendres, 30 de març del 2007

Pitoniso Mijatovic


Afirma avui en Marca el director esportiu del R. Madrid, Pedja Mijatovic, que “Tarde o temprano Cristiano y Kaká jugarán en el Madrid”. Però el més sucós és la raó que explica aquesta afirmació: "porque este club es el más importante del mundo y cualquier jugador quiere venir aquí.". És pot dir més alt, però no més clar (ni amb més xuleria).

El titular no seria res més de l'altre món -una altra pixarrada fora de test des de la casa blanca- si no fos pel debat (real o artificial), al voltant de la continuïtat o no de Ronaldinho. Si finalment el crack brasiler se’n va al Milan, hi haurà que trobar-li un o dos substituts. I qui millor que Kakà i Cristiano Ronaldo per eixugar els plors culés?Un canvi Kakà vs Dinho, i diners frescos del Milan que permeteren fitxar a l’extrem portuguès del ManU, no crec que fessin nosa a ningú.

Etiquetes de comentaris: , , , , ,

6 comentaris:

Blogger Alba ha dit...

Encara estan amb la cançó del que Kaká vindrà al Madrid? si ja està més caducada... A més, cada vegada que ho diuen, es desacrediten més.
Sort que ara torna la Lliga i el fútbol tornarà a ocupar la primera pàgina de la premsa esportiva i no aquesta mena de declaracions desproporcionades.
Salutacions

divendres, 30 de març del 2007, a les 17:02:00 CEST  
Blogger Bernat y Roger ha dit...

Ja, ja! L'any passat eren els: Kaká, Cesc i Robben. Aquest any són els: Kaká, C.Ronaldo... Aquesta historieta ja ens la coneixem, quan el futbol no tira han d'intentar fer oblidar a la gent que l'equip està fatal i ilusionar-los de cara al següent (perquè si stan pensant en això és perquè, malgrat diguin el contrari, ja han tirat la lliga). Un entrenador que entrena sabent que faci el que faci marxarà; uns jugadors que no saben què han de fer ni què faran l'any que ve; mitja plantilla que diu que vol marxar...

Però clar, Kaká i C.Ronaldo han d'anar perquè tothom vol jugar al Madrid. I com és que no fitxen a Ronaldinho o Messi o Eto'o o Iniesta si els millors han d'estar al Madrid?? En fi...

I parlant de la carambola que pronostiques... home! Ronaldinho per Kaká i diners i amb això portar a C.Ronaldo... massa surrealista crec jo! XD En la línea d'una declaració made in Madrid. No donis idees que d'aquí poc sortirà de la boca de Pedja!

Ens veiem a la tornada de les vacances!!

Salutacions,
Roger
mundotikitaka.blogspot.com

divendres, 30 de març del 2007, a les 18:03:00 CEST  
Blogger Nicolás Ribas ha dit...

Somiar es gratis.

diumenge, 1 d’abril del 2007, a les 1:50:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

Aquesta afirmació del Pedja, no us recorda a una frase molt utilitzada en les presentacions galàctiques d'un anomenat "ésser superior", ves que ara no tinguin el deixeble com a Director tècnic !!

dilluns, 2 d’abril del 2007, a les 18:33:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

cristiano ronaldo debe volver al manchester united donde es querido y apreciado. Gary Neville elogia al gran Cristiano Ronaldo

dimarts, 20 de novembre del 2012, a les 10:46:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

andrés iniesta.....¿suplente en el f.c. barcelona de tito vilanova?

dimarts, 20 de novembre del 2012, a les 10:47:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici