dijous, 22 de març del 2007

Del Nido i del Sevilla


El president del Sevilla, home prudent i conciliador com pocs, va participar ahir en el Foro Ferrandiz-As (què tindrà aquest foro que la gent es revoluciona quan el visita?), i va deixar aquesta sentència:

"El Sevilla disputará el título al Barça y lo ganará"

És evident que el Sevilla té un bon equip –si no no estarien com a colíders–, però és evident també que atendre tres competicions alhora (Copa, Uefa i Lliga), els pot passar factura, a l’igual que els ha passat a tants altres equips. Si comparem els partits a priori més complicats del seu calendari, el Sevilla encara ha d’enfrontar-se fora de casa al València (15/04/2007) i al R. Madrid (06/07/2007), i ha de rebre a casa al Saragossa (27/05/2007).
En canvi, el Barça té com a partits a priori complicats -sense desmerèixer cap equip-, el partit en casa del Saragossa (08/04/07) i el partit en casa de l'Atletic de Madrid (20/05/07).
Com ho veieu? Aguantarà la pressió? Afavorirà el calendari al Barça? O el Sevilla demostrarà que té fusta de campió i donarà la raó al seu president?
Us deixem també la perla diària del serial sobre Cristiano Ronaldo. Com no, de l''As, paradigma de les notícies contrastades, que ens regala això:
Cristiano Ronaldo se encuentra concentrado con su selección, pero su cabeza sólo piensa en cerrar su fichaje con el Real Madrid, un sueño para él.
No us meravella l'afirmació? Un portuguès boig per jugar en el Madrid. No us recorda algú?

Etiquetes de comentaris: , , , , ,

3 comentaris:

Blogger eldeu ha dit...

acabareu fent un "tips de pescaíllo frito"

aquest tambe te delicte!

dijous, 22 de març del 2007, a les 10:38:00 CET  
Blogger Tips de merengue ha dit...

La veritat és que amb els equips que tenim a la lliga hi ha material per fer una enciclopèdia!

Salutacions, eldeu.
I canya amb elset!

dijous, 22 de març del 2007, a les 14:04:00 CET  
Blogger Jose Luis Rodríguez Beltrán ha dit...

Donc sí que em coincidit sí. Jo penso que el Barça guanyará la Lliga i la Copa. I la fianl contra el Sevilla, per cert, algú dubtava de al posible final entre Barça i Sevilla. Jo tinc una hipòtesis i es que aquestes semifinals ja fa temps que estaven fetes, autofetes...ejem...en fi, respecte les declaracions de Del Nido...beuno, ja sadem com es, un home humil, rspectuós, rigurós, ...ejem...una cordial salutació.

dijous, 22 de març del 2007, a les 23:39:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici