dijous, 15 de març del 2007

I Saviola què?



Ahir es lamentava Saviola de que encara no havia rebut cap oferta de renovació del Barça. No entenc realment què és el que passa amb el Pibito. Un jugador volgut pels aficionats, eficaç com pocs, discret i treballador com a altres ja els agradaria. I que aquesta temporada, els pocs minuts que ha jugat, a acomplit amb el seu paper amb escreix. Com si es fos el Dragon Kan de Port Aventura, Saviola va passar d’estar baix de tot, a pujar vertiginosament amb els seus gols, a tornar a estar a baix de tot amb el retorn de Messi i Eto’o, i pareix que també amb el retorn de Gudjhonsen. Ara que no juga, i que no marca, pot ser un bon moment per negociar amb Saviola, però s’ha de negociar amb lleialtat, la mateixa que ha demostrat el jugador.
La pregunta és: creieu convenient la seva continuitat?

Etiquetes de comentaris: , , ,

6 comentaris:

Anonymous Anònim ha dit...

Amic, sota el meu punt de vista, Saviola no és jugador per a estar a la primera plantilla del Barça sota les condicions contractuals actuals. Si la proposta a renovació a la baixa l'acceptés, com a cinquè davanter si que es podria mantenir a la plantilla.

dijous, 15 de març del 2007, a les 11:47:00 CET  
Blogger Bernat y Roger ha dit...

El tema és... renovar cobrant com a crack o amb una fitxa acord al seu rol a la plantilla. Que aquesta és l'altre, quina importància hauria de tenir de cara a una suposada temporada pròxima?
Tot està en mans de la directiva, ells han de decidir què volen del jugador, què li exigiran i, per tant, si ha de continuar o no.
Personalment, s'ha de començar a fer lloc a Bojan i Dos Santos que pugen molt fort, i aquests no són efectes "Dragon Khan" ;)

Una abraçada!
mundotikitaka.blogspot.com

dijous, 15 de març del 2007, a les 11:53:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

El moment de saviola al BArça ja va passar i ja s'ha acabat, crec jo. Ara és moment que surti i es consolidi a Europa com el que és, un gran jugador.

dijous, 15 de març del 2007, a les 11:57:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

Estic totalment d'acord amb en Bernat i Roger, Bojan amb 16 anys s'està guanyant amb la seva temporada al B, minuts al primer equip en un futur proper.
I per la propera temporada la prioritat hauria d eser un mig centre de cara i ulls (Xabi Alonso, Lampard...)

dijous, 15 de març del 2007, a les 12:26:00 CET  
Blogger Tips de merengue ha dit...

També Giovanni Dos Santos anava per a figura i no tinc massa clar on acabarà, pel que he pogut llegir. Tant de bo Bojan acabi sent el davanter que necessita el Barça, i tant de bo els minuts que jugui al primer equip el permetin consolidar-se (recordeu que té 16 anys!), però no conec cap club del mon en el que deixin marxar així com així a un jugador amb la mitjana de gols que fa Saviola (elegit millor jugador Sub – 20 del Mundial d’Argentina). Si ja el tenim a casa, per què complicar-nos descobrint i pagant quantitats astronòmiques per altres jugadors?

dijous, 15 de març del 2007, a les 12:59:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

no el volien al Monaco
no el volien al Sevilla

el volia L'ESPANYOL!!!

amb aixo esta tot dit, es un jugador mediocre

dimarts, 20 de març del 2007, a les 20:01:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici