dilluns, 12 de març del 2007

Sorpresas te da la vida


No sé per què tots afirmen que el partit de dissabte passat contra el Madrid va ser el millor dels darrers 30 anys. Sincerament, prefereixo mil vegades el 5-0 amb la cola de vaca de Romario. El dissabte va ser un partit amb gols, sí, però amb molts despropòsits per part del Barça. I hi ha uns quants culpables:
- Oleguer, amb un penalti i una expulsió de nen petit.
- Rijkaard, demostrant que l'estratègia i la planificació no són el seu fort, i que la flor o el bon jocs del partit contra el Saragossa no són el camí per afrontar tos els partits importants.
- I Ronaldinho i Deco, que és com jugar amb dos jugadors menys cada partit, i si a més te n'han expulsat a Oleguer, és concedir massa avantatges.

Dissabte ens gitàvem amb el convenciment que diumenge el Sevilla guanyaria al Nàstic, que tindríem al líder a 3 punts i que la lliga es posava molt i molt complicada.
Però va, i el Nàstic guanya –encara no saben com–, i fan bo l’empat contra al Madrid (gràcies Messi).
Total, que som líders, nosaltres també sense saber com. Però anem malament, molt malament. I si no espavilem i som conscients de com de malament anem, farem bo el que diu el gurú Roncero:

El Madrid tiene la Liga a tiro. Ni he bebido ni me ha afectado el engañoso sol invernal. Analizo una realidad incuestionable.
Tomás Roncero, diari As, 12/03/2007

Etiquetes de comentaris: , , , ,

3 comentaris:

Anonymous Anònim ha dit...

Per mi ja es poden vendre al Dinho i al Deco. Fa mesos que són més fora que dins!
I amb la pasta que se'ls podria treure, comprem a Kaka i a Cristiano!

dilluns, 12 de març del 2007, a les 13:01:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

Si el Madrid tiene la liga a tiro, jo sóc Kubala.
El sr Roncero mereix un altar

dilluns, 12 de març del 2007, a les 18:05:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

Probablement si en Roncero hagués begut o li hagués tocat els ol no seria tant preocupant. El tema és que les afirmacions que fa diàriament a l'AS és en plenes condicions físiques i mentals !!!

dimarts, 13 de març del 2007, a les 17:17:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici