dimecres, 21 de març del 2007

Titulars d'avui

Ja sabeu que Tips de merengue il·lustra les veritats que els mitjans de comunicació madridistes publiquen diàriament. Doncs avui ens trobem amb diferents titulars curiosos que, d’aquí uns pocs mesos, ens poden fer somriure:
Segons el diari As d’avui, “Cristiano Ronaldo costará al Madrid ochenta millones”. Heu llegit bé: al Madrid.
Segons el diari Marca, “No habrá trueque Deco- Cristiano Ronaldo”. Clar, si anirà al Madrid per 80 milions!
El sempre imaginatiu Tomás Roncero, elogiant a Roberto Carlos (sí, el de les patades amb els dos peus per davant), diu d’ell que “Su verticalidad endemoniada me recuerda a la que ahora exhibe Cristiano Ronaldo, el próximo megacrack que iluminará el Bernabéu”. Que comprovin primer la instal·lació elèctrica de l'estadi, no siga que es fonguin els ploms.
Segons Mundo Deportivo, la qüestió està molt clara: “No quiero ser un galáctico” Cristiano Ronaldo le dio ayer con la puerta en las narices al club blanco dejando claro que no se ve jugando en el Bernabéu.

Alguna aposta més?

Etiquetes de comentaris: , , , , ,

9 comentaris:

Anonymous Anònim ha dit...

Cristiano Ronaldo es el tipic jugador pel Madrid, és a dir, xulo, guaperas, amb glamour, costa molta pasta i li acabaràn dient "Cristi".
Que el fitxin si volen!!
80 mil. € són molts diners.

Xavi Mas

dimecres, 21 de març del 2007, a les 13:21:00 CET  
Blogger Enric Porta ha dit...

el madrid cada any es deixa una gran quantitat de diners, si val 80 milions el fitxaran com han fitxat mols d'altres que no han servit i ls han venut per menys diners, nosaltres fitxem un jugador per 6 milions deuros i diem que ens ha costat molts diners, ells en fitxen un per 20 com gago i diuen que es el preu que te el jugador.

merci x la visita i bon blog!

dewww!

dimecres, 21 de març del 2007, a les 14:37:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

Que el fitxin i es gastin no 80, 120 milions d'euros! Si jo fos el Barça, conscient de les necessitats dels mandrils, marejaria la tròcola per fer pujar el preu.
Amb 80 milions es poden fitxar molts bons jugadors: Robben, Alves, Essien...

dimecres, 21 de març del 2007, a les 16:25:00 CET  
Blogger Alba ha dit...

Doncs a mi no em faria gaire gràcia que vingués, perquè Eto'o y Cristiano Ronaldo al mateix vesturi... es el mateix que dos galls en un galliner... mals rollos segurs.
A més, el seu estil és m´s de galàctic que no currante per l'equip

dimecres, 21 de març del 2007, a les 19:50:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

Hola a tots. He descobert la publicació del llibre i aquest blog i faig la suggerència als autors que publiquin una obra similar amb totes les mentides que publiquen Sport i El Mundo Deportivo diariament sobre Barça i, sobretot, sobre el Madrid.És digne d'estudi el fet que es dediquin diariament 18 pàgines a un mateix equip, fins i tot quan no es produeixen notícies. També no crec que sigui seriosa una premsa que només treu en portada als "merengues" com diueu vosaltres quan aquests perden un partit. La premsa de Madrid que tan critiqueu almenys no dedica tantes pàgines al Madrid en relació amb les del Barça. A més, aquesta premsa que tan critiqeu sovint publica alguna entrevista a jugadors del Barça i, fins i tot, fa algun reportatge, cosa que no crec que faci la premsa de Barcelona amb el Madrid al que només sap criticar . No es la millor premsa del món, això es clar, però es molt millor que la de Barcelona. Sport i El Mundo Deportivo han aconseguit que qualsevol diari que no dediqui 20 pàgines al Barça sigui considerat madridista. Abans de criticar als altres cal mirar-se a un mateix. Salutacions a tots.

dijous, 22 de març del 2007, a les 10:25:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

Benvolgut anònim, en primer lloc gràcies per haver participat en el bloc. Discrepo amb tu en el teu comentari sobre la premsa de Barcelona i Madrid. No poso en dubte la quantitat de planes en que es parla del barça al Sport o al Mundo Deportivo, però sí que crec que la crítica cap al FCB és molt més objectiva en la premsa Catalana, que no pas en la premsa de Madrid, si mes no en els comentaris dels mateixos periodistes i col.laboradors dels diaris.

dijous, 22 de març del 2007, a les 11:31:00 CET  
Blogger Santiago Bernabeu ha dit...

si aki los unicos ke mienten somos los madrileños, los catalanes siempre decis la verdad.

no me vengas con chorradas!!!

la temporada ke viene, ya llorareis sin ronaldinho, deco, marquez, etc... y os recuerdo ke iniesta casi ficha por el madrid en verano, y eso no era mentira.

el año ke viene con schuster en el madrid y rijard en el milan, flipareis!!!

dijous, 22 de març del 2007, a les 13:43:00 CET  
Blogger Jose Luis Rodríguez Beltrán ha dit...

jejeje...molt bon post. Però una cosa, avui he escoltat al primer toc de Rac1 a la Nuria Bermúdez...sisi, la Nuria Bermudez ha parlat de fútbol, i no ho ha fet malament. El problema es que s'ha liat una mica i a contat que va tenir una relació sentimental amb Cristiano Ronaldo durant dos anys, i a més, ha dit que el portugués sempre ha volgut anar al madrid, i que pensa només amb el Madrid...potser té raó, nuse, nuse...
Un salutació cordial.

dijous, 22 de març del 2007, a les 23:35:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

el mayor error de cristiano ronaldo fue fichar por el real madrid de emilio butragueño y miguel pardeza......

dimarts, 20 de novembre del 2012, a les 11:04:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici