dimarts, 20 de març del 2007

14 partits, 14 finals

14 és el número de partits que li poden restar al FCB fins a final de temporada: 11 de lliga, 2 de semifinals de copa del rei i la final (esperem).
Aquests darrers partits semblen arribar en el millor moment. Amb Eto'o recuperat, enrabiat i amb fam de gols; Messi estel·lar; Zambrotta i Thuram que per fi semblen els del mundial; i amb Xavi, Iniesta, Puyol i Valdés a un gran nivell.
Cal ser optimistes de cara al final de temporada, deixar de mirar els rivals i confiar en un equip que jugant com sap ha demostrat que és capaç d'encadenar prou victòries com per a despenjar definitivament els seus perseguidors en la lliga.
I de propina, la copa del rei?

Etiquetes de comentaris: ,

1 comentaris:

Anonymous Anònim ha dit...

Benvolgut Fèlix, jo tant sols inclouria en els desitjos de cara a final de temporada, la recuperació del Ronaldinho, personalment crec que s'està sent molt dur en un jugador que amb la seva arribada a Can Barça va canviar la història més recent. Us imagineu que el fitxatge de Laporta hagues estat el David Beckam i que el nostre 10 hagués acabat a Madrid?, millor ni pensar-hi!!!!

dimarts, 20 de març del 2007, a les 20:19:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici