dimecres, 21 de març del 2007

En Martí i la "ferralla"

El meu amic Martí es declara especialista en distingir jugadors “ferralla”.
Ferralla” és el perfil de jugador de baix cost, que ve a completar la plantilla i que reforça l’equip, sortint des de la banqueta.
I aquí es pot generar un debat:
Necessita el FCB aquest tipus de jugador? Si es vol aspirar a conquerir totes les competicions, cal tenir una plantilla llarga (22-24 jugadors) amb els rols ben definits, titulars - suplents, com a l’actualitat?
O, contràriament, seria millor una plantilla més curta (18-20 jugadors) íntegrament de “titulars”? I en aquest cas, seria governable el vestidor? No hi hauria massa galls en el galliner?
El tema és delicat i, com tantes coses en el món del futbol, tothom pot dir la seva.
Fèlix

Etiquetes de comentaris:

3 comentaris:

Anonymous Anònim ha dit...

A la meva opinió, un equip com el Barça ha de tenir 15 o 16 jugadors de primera fila, dels quals 4 o 5 han de ser estrelles mundials, la resta, fins a completar la plantilla, jugadors de la pedrera, la ferralla al Tardiu.

dimecres, 21 de març del 2007, a les 21:53:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

Jo crec que el sistema actual de plantilla és el millor. Jugadors "ferralla", jo els hi diria de classe mitja, sempre n'hi ha d'haver, recordeu que el problema del lema "Zidanes y Pavones" és que es va desfer d'aquesta classe mitja i així li va anar.

dijous, 22 de març del 2007, a les 9:13:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

Totalment d'acord amb l'Òscar. Jugadors com Zambrotta o Thuram no són craks, però són una classe mitja molt bona, a l'igual que els Màrquez (millor el de la bona època), Edmilson, Saviola (a mi m'agrada) o Giuly.
D'acord amb que alguns d'ells s'han de canviar per altres nous, però els que vinguen han de ser per l'estil.
Bernat

dijous, 22 de març del 2007, a les 10:14:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici