divendres, 23 de març del 2007

Cap de setmana sense lliga

Comencem el dia amb coses interessants per a ser divendres i per a no haver-hi lliga aquest cap de setmana:

  1. Barça – Getafe, en l’eliminatòria de la Copa del Rei. Sincerament preferia que ens enfrontàrem al Sevilla, a doble partit, ja que una nova final contra ells és molt perillosa, donat l’historial de finals que portem enguany. Això sí, esperem que el Deportivo doni la sorpresa i ens estalviï feina. En qualsevol cas, eliminatòria complicada, que dependrà de si ens fan un gol o no a casa.
  2. Schuster: segons podem llegir avui, no només ja té un acord verbal amb el Madrid sinó que comença a planificar la temporada amb els “merengues”. Segons afirma el diari As, Schuster sí que vol a Kakà (Capello no el va voler, va preferir Diarrà segons el periòdic). No solament és una falta de respecte cap al Getafe, l’actual club de Schuster, sinó que demostra una prepotència insultant i única en el món del futbol, com si la sola voluntat del nou entrenador per fitxar Kakà (és a dir, la sola voluntat del Madrid per fitxar un jugador), fos suficient. I l’As intenta ser un periòdic seriós? Roncero per la seva part i pel que puga passar, comença a lloar ja les virtuts de l’alemany, tal i com ja va fer en el seu dia amb Camacho (setmanes abans de que donar l’espantada), Queiroz (ja sabeu com va acabar aquest) o Capello (a qui ara Roncero assassinaria amb les seves pròpies mans).
  3. Emerson, que ahir va parlar per fi després de molts dies d’amagar-se. I va deixar unes quantes frases que fan pensar que al vestuari del Madrid hi ha marro del bo.

Etiquetes de comentaris: , , ,

2 comentaris:

Anonymous Anònim ha dit...

He escoltat en una tertúlia de futbol que si finalment Schuster és l'entrenador del Madrid la propera temporada farà una neteja a fons del vestidor, i començarà per: RAÚL, GUTI i SALGADO!

divendres, 23 de març del 2007, a les 19:28:00 CET  
Blogger Alba ha dit...

Un altre dels interminables caps de setmana sense futbol on les selccions son les protagonistes. Més que res, el debat de si Raul ha d'anar convocat per Aragonés, etc.
Pero que hem fet els amants del futbol per mareixer aquesta condemna?
Salutacions

divendres, 23 de març del 2007, a les 20:39:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici