divendres, 23 de març del 2007

Apunteu: 6 de maig!

Dijous, 22 de març, en Tomás Roncero acabava la seva columna del diari AS de la següent manera:

(...) Además, no olvide señor presidente que el Sevilla viste también de blanco y que el Pizjuán es una réplica reducida del Bernabéu. Más claro, José María. Si el Madrid está descolgado del título de Liga cuando ustedes nos visiten el 6 de mayo, el madridismo les pondrá alfombra roja...

Veritablement fascinador.
Només dues objeccions al Sr Roncero:
En primer lloc, què vol dir “si el Madrid està despenjat del títol de lliga...?”; on queda la fe cega de la confraria del “Clavo Ardiendo”. Vagi vostè en compte, a veure si el faran fora de la comunitat!
I en segon lloc, és raonable que en aquest atac continu de “barcelonitis” que darrerament pateix, desitgi que guanyi la lliga el Sevilla abans que el Barça; però, si el Madrid es despenja, no li perillarà la quarta plaça? Si està en joc la classificació per a la propera Champions també posaran la catifa vermella?
Haurem d’esperar el 6 de maig per a sortir de dubtes...

Fèlix

Etiquetes de comentaris: , , , , ,

9 comentaris:

Anonymous Anònim ha dit...

Ben apuntat Fèlix! Ho havia llegit però no hi havia pensat. Segur que són capaços de deixar-se perdre per a que el Barça no guanye le lliga.
Bernat

divendres, 23 de març del 2007, a les 19:19:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

fantasmes...

divendres, 23 de març del 2007, a les 20:32:00 CET  
Blogger Santiago Bernabeu ha dit...

A ver, panda monos, Tomás Roncero es un periodista como la copa de un pino, y a su nivel no le llegan los pitufos del Sport y del Mundo Deportivo.

RONCERO SOLO SE PUEDE COMPARAR CON UN HOMBRE, NUESTRO GLORIOSO DON SANTIAGO BERNABEU!!!!

divendres, 23 de març del 2007, a les 23:48:00 CET  
Blogger Bernat y Roger ha dit...

Quines tonteries s'han d'escoltar per aquí??

Trobo molt depriment que a Madrid la barcelonitis sigui tan aguda, casi millor passar del futbol si tan mal els hi fa que el Barça vagi líder.
Però tu ho has dit, més els val que es deixin de lloances a Del Nido i comencin a mirar per ells mateixos que si l'any que ve no estan ni a la champions em riuré jo d'aquest "más claro, José María"

En fi... que d'aquests n'hi ha a totes bandes, tampoc siguem exagerats, també n'he sentit jo de groses de culés parlant del Madrid. Però a tots els hi dic el mateix: penseu si us plau i deixeu de dir parides propies de fanatismes extrems!

Roger
mundotikitaka.blogspot.com

dissabte, 24 de març del 2007, a les 0:26:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

Totalment d'acord amb el Roger!

dissabte, 24 de març del 2007, a les 0:56:00 CET  
Blogger Santiago Bernabeu ha dit...

mira alfred-o cuando dejes de comersela a roger opinas

dissabte, 24 de març del 2007, a les 19:55:00 CET  
Blogger Tips de merengue ha dit...

Ei, Santiago, tots els comentaris són apreciats en aquesta pàgina (alguns més que altres, això sí)però tractem de no instultar a ningú, val?
Si creus que Roncero és un periodista como la copa de un pino, et creiem. A partir d'ara, les seves columnes ens les creurem a "pies juntillas". Per tant, Eto'o no jugarà mai en el Barça, Ronaldinho està jugant actualment amb el Madrid, Queiroz és l'entrenador perfecte per al Madrid...

dissabte, 24 de març del 2007, a les 20:11:00 CET  
Blogger Santiago Bernabeu ha dit...

A ver, aprender un poco de fútbol coño y visitar un blog "imparcial" como dios manda.
http://bernabeuesdios.blogspot.com/

Empaparos de buen hacer... y como mínimo ahí SÍ que "apreciamos los comentarios de todos" y no vamos tirando chinitas. Vale?

dissabte, 24 de març del 2007, a les 20:54:00 CET  
Blogger Tips de merengue ha dit...

Enhorabona pel blog, Santiago! Res a dir en contra. Tu eres un aficionat al futbol, i tens tot el dret a dir el que dius. La diferència és que els periodistes tenen una responsabilitat i una professionalitat que no se'ls exigeix, i que molt poques vegades demostren.
Aquesta és la diferència.

dissabte, 24 de març del 2007, a les 21:22:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici