divendres, 13 d’abril del 2007

Apostin!

Ja sabeu que Tips de merengue és un recull de les "perles" de periodistes, jugadors i directius del R. Madrid publicades als mitjans de comunicació. Per defecte professional, ens agrada repassar la premsa i destacar aquelles coses que ens han cridat l'atenció.
Doncs avui ens trobem amb diferents titulars que, com no, parlen sobre l'affaire Ronaldinho.
Al sempre contundent diari As, ens trobem amb el següent titular: "Ronaldinho desquicia al Barça". El sempre divertit Tomás Guasch (sí, el de la tertúlia), afirma en el seu article titolat "No hay enfermedad y del gimnasio, lo mejor es la camilla", que "AS confirmó ayer por diversas fuentes que Ronaldinho no tiene gripe. Ni fiebre."
Per contra, l'Sport destaca el "Plan especial para Ronaldinho", i afirma tant a la portada com a l'interior que l'equip tècnic prepara el partit contra el Mallorca sense el crack brasiler.
Per a acabar-ho d'adobar, el Mundo Deportivo destaca en portdada que Valdés i Belletti donen suport a Ronaldinho, i que tot i la "Cumbre para recuperar a Ronnie", todo parece indicar que Ronaldinho estará disponible para el partido de pasado mañana contra el Mallorca.
Ahir proposava en un altre blog que les cases d'apostes deurien de tenir en compte el factor Ronaldinho. Podrien guanyar-se molts diners amb preguntes com aquestes:
Jugarà Ronaldinho aquest cap de setmana?
Serà titular - Serà suplent - No jugarà
On jugarà Ronaldinho la temporada vinent?
Barça - Milan - Altre equip
Quants entrenaments es perdrà Ronaldinho la propera setmana?
Un - Entre 2 i 4 - Cap
Facin les seves apostes.

Etiquetes de comentaris: , , , ,

8 comentaris:

Anonymous Anònim ha dit...

no juga. la pena es que sera per estar malalt i no per un cop d'autoritat per part del mister

divendres, 13 d’abril del 2007, a les 11:55:00 CEST  
Blogger Lovenkrands ha dit...

Mals temps per ronaldinho...li ve una tempesta de problemes, com el rebra la afició quan jugui es la meva pregunta? un salut!

divendres, 13 d’abril del 2007, a les 12:35:00 CEST  
Blogger Bernat y Roger ha dit...

Ja són massa discussions i desavinences les que envolten al crack brasiler i que ja comencen a cansar. A més, el mateix Ronaldinho tampoc ha fet per solucionar-les o fer-les oblidar, doncs el seu joc al llarg de la temporada ha estat pèssim, només defensable pel nombre de faltes i penals que ha marcat, però això no és el que n'esperem del millor jugador del món. Ronaldinho té un problema, i el té amb sí mateix, la qüestió és en quina magnitut està repercutint al Barça i si la situació s'ha de perllongar indefinidament. Ja portem massa temps esperant a que Ronaldinho ens tapi la boca, com acostumava a fer anys enrera, però si encara seguim parlant de si no va al gimnàs, no juga bé, no entrena, no s'implica, etc... és perquè no ho ha fet, malauradament per nosaltres, el Barça i ell mateix.

Salutacions!
Roger

divendres, 13 d’abril del 2007, a les 12:54:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

Crec que tot el que parla és fruit dels mals resultats. O creieu que els tres anys anteriors el Ronnie entrenava més que aquesta temporada ?
El que passava els altres anys, és que quan no estava bé, la resta de l'equip (Deco, Eto'o...) estaven en forma i tot quedava dissimulat. El que hauriem de fer tots plegats, i els primers els propis jugadors i cos tècnic és posar-se les piles per guanyar la lliga, i de cara l'any vinent plantejar-nos els canvis i renovació, que no revolució que hem de fer a la plantilla per tal de seguir ser competitius.

divendres, 13 d’abril del 2007, a les 13:08:00 CEST  
Blogger Tips de merengue ha dit...

@ Eldeu
Ningú sabrà mai si realment està malalt o han potenciat aquesta malaltia per tenir l'excusa perfecta per deixar-lo fora. En qualsevol cas, si serveix per a que es torni a entrenar, per mi benvinguda la malaltia.
@ Kristian
Fins ara l'afició s'ha contentat amb els gols de falta, els penals, algun barret i algun canyo, però crec que cada vegada són més els qui estan descontents. En qualsevol cas, si l'equip guanya sense ell aquestes dues setmanes, crec que oblidaran la qüestió.
@bernat i roger
Totalment d'acord amb el que apunteu. El problema el te Ronnie amb ell mateix, i també amb la família (i els diners). No sap el mal que està fent-se com a jugador i com a persona, per una qüestió de diners (quan ell ja és inmensament ric).
Salutacions a tots i gràcies per les vostres opinions!

divendres, 13 d’abril del 2007, a les 13:09:00 CEST  
Blogger Nicolás Ribas ha dit...

Tot el que havia de dir ja ho ha dit Bernart i Roger, estic totalment d'acord.

divendres, 13 d’abril del 2007, a les 13:10:00 CEST  
Blogger Alba ha dit...

Je je je je molt bon article, l'únic que sap la veritat de tot això es el Barça i el propi jugador. Per més que el club comuniqui alguna cosa (febre, esgotament...) sempre queda alguna cosa a la panxa que fa pensar més del compte i buscar els tres peus al gat. Pot ser veritat o no, pero qui ho ha de revel·lar és el propi jugador.
Salutacions

divendres, 13 d’abril del 2007, a les 18:35:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

Qualsevol grup humà, i més el d’un equip de futbol amb gent jove i a molts diners i ego, està ple d’equilibris molt fràgils. És com una balança que, per funcionar, sempre ha de marcar la posició del mig. Amb el tema Ronaldinho, i amb altres temes d’indisciplina, la balança s’ha decantat en excés i serà difícil equilibrar-la.

Per cert, si voleu fer un recull de perles periodístiques analitzeu els titulars sobre Cristiano Ronaldo, tan els de Barcelona com els de Madrid. Ja podeu començar un altre llibre.

Salutacions.

elsavidelcampnou.blogspot.com

divendres, 13 d’abril del 2007, a les 19:50:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici