dimecres, 11 d’abril del 2007

Tenim un nou aliat


Qui ho anava a dir! Fa uns dies demanava que el València passés l’eliminatòria contra el Chelsea, amb el raonament que si l’equip che se centrava en la Champions descuidaria la lliga i eliminaríem a un rival. Efectivament això és el que ha passat. Bé, en realitat, s’han descartat del títol de lliga però han quedat eliminats de la lliga de campions.
I què els queda ara? Doncs lluitar per classificar-se per a la Champions, on ara ocupen la cinquena posició. Repassem el calendari més proper del València:
València – Sevilla (Jornada 30)
R. Madrid – València (Jornada 31)
A banda els queda enfrontar-se al Saragossa, però, és evident que si no guanyen els dos propers partits, o com a mínim puntuen en casa del Madrid, quedaran fora de la Champions.
A qui beneficia més la victòria ahir del Chelsea? La resposta és evident: al Barça.

Etiquetes de comentaris: , , ,

17 comentaris:

Blogger Bernat y Roger ha dit...

És una llàstima que el Barça hagi de dependre d'ajuts o "pikes" entre els equips del capdavant de la taula per tapar l'insolvència que ha demostrat al llarg del darrer tram del campionat. Feia anys que no miràvem els resultats o enfrontaments dels rivals, i això llastimosament diu poc en favor d'un equip acomodat que va cap abaix. Sók partidari de fer canvis, si s'ha perdut la ilusió ha de ser gent nova qui la retorni i la contagi de nou a la resta. I també sók partidari de donar un pèl més d'importància al planter, malauradament marginat desde que Rijkaard és entrenador del Barça, amb els grans jugadors que hi ha em sembla incomprensible!

Salutacions,
Roger

dimecres, 11 d’abril del 2007, a les 11:54:00 CEST  
Blogger Nicolás Ribas ha dit...

Doncs ja tenim el que voliem, el València ja està eliminat de la Champions i això per a mí és importantíssim perquè així es centraran només en la Lliga i podràn restar punts als nostres màxims perseguidors.

dimecres, 11 d’abril del 2007, a les 11:58:00 CEST  
Blogger Tips de merengue ha dit...

@ Bernat i Roger
Certament, no estàvem acostumats a mirar cap enrere ni a mirar el calendari. És una llàstima que amb un Madrid tan lamentable ara estiguem tots nerviosos pensant què pot passar si els merengues guanyen finalment la lliga. Com bé dius, crec que ha arribat el moment de fer canvis, passi el que passi a la lliga i a la copa.

@ Nico
Totalment d'acord. Crec que és la millor notícia per als blaugranes de les darreres setmanes, tot i que és un poc trist dependre dels altres.

dimecres, 11 d’abril del 2007, a les 12:05:00 CEST  
Blogger eldeu ha dit...

es cert, han cambiat les coses molt en dos semanas.

ara, la lliga, guanyada. no patiu

salutacions, amics

dimecres, 11 d’abril del 2007, a les 12:07:00 CEST  
Blogger Santiago Bernabeu ha dit...

veo miedo en vuestros comentarios!!

tais cagos!!!!!

tranquilos os echaremos una mano y ganaremos al valencia.

nos vemos en la cibeles!!!!!!!!

dimecres, 11 d’abril del 2007, a les 12:30:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

Si, per exemple, el dissabte el Madrid punxa a Santander, i diumenge el FCB guanya al Mallorca i el Sevilla goleja al València, tornarem a dir que la lliga és cosa de dos: Sevilla i Barça...
Aquesta lliga és com una muntanya russa!

dimecres, 11 d’abril del 2007, a les 14:01:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

Estic totalment d'acord amb que el FCB està de baixada, encara que crec que tot i això, l'equip és superior a la lliga i aconseguirà la lliga. En referència al Madrid, crec que tot i que ha guanyat els darrers partits, cal analitzar els rivals que ha tingut, un Nàstic i un Celta en zona de descens i un Osasuna que havia jugat UEFA el dijous i que no podia comptar amb algun titular per estar cedit pel Madrid (això és algo que no entendré mai).
Així que ànims, guanyem la lliga i preparem per alguns canvis de cara l'any vinent, que crec són absolutament necessaris.

dimecres, 11 d’abril del 2007, a les 15:35:00 CEST  
Blogger Tips de merengue ha dit...

@ Eldeu
Tant de bo!

@Santiago
Molt m'equivoco o l'única cibeles que veuràs enguany serà gràcies al basquet.
Però sí, tens raó, estem una miqueta cagats.

@Fèlix i Òscar
Gràcies!

dimecres, 11 d’abril del 2007, a les 16:05:00 CEST  
Blogger Nicolás Ribas ha dit...

Estic d'acord amb els que pensen que passi el que passi a la Lliga i a la Copa hem de fer una gran renovació a la plantilla. Hem de fitxar urgentment un pivot defensiu que ocupi la posició de Edmilson que està fent una temporada desastrosa. Es nota molt quan no està el Eto'o i penso que hem de fitxar un delanter amb més calitat i més gol que el Gudjohnsen o que el Saviola, jo intentaria fixtar a Trezeguet. Els nostres laterales s'estàn fent vells, i crec que hauriem de fitxar laterals joves com el Daniel Alves, el Abidal o el Phillip Lahm, inclús el Miguel del València seria un bon fitxtage. Tampoco estaria malament començar a pensar en un substitut per al Deco.

Salutacions.

www.apasionadosporelfutbol.blogspot.com

dimecres, 11 d’abril del 2007, a les 17:03:00 CEST  
Blogger Tips de merengue ha dit...

Nico, jo al primer que vendria seria al Deco. El que més m'engresca no és el seu rendiment, prou fluix aquesta temporada, sinó la seva actitud. Crec que ha perdut competitivitat.
En quant a la resta que comentes, Alves crec que seria un bon fitxatge, i Abidal també. En canvi Miguel és millor atacant que defensor, i Trezeguet particularment mai m'ha acabat de convèncer. Però el que és ben cert és que la neteja ha de ser considerable, passi el que passi.

dimecres, 11 d’abril del 2007, a les 17:10:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

El primer fitxatge hauria de ser un mig centre físic i amb qualitat per treure la pilota, personalemtn m'agrada Xabi Alonso, però no crec que el Liverpool estigui per la labor. Un central contundent i bon marcador que domini el joc aeri (Milito) i un lateral (Abidal), ja que Alves tindrà un preu prohibitiu. I pel que fa a davanter centre si no hi ha res al mercat assequible em quedaria amb el bacallà, no és mal jugador.

dimecres, 11 d’abril del 2007, a les 18:00:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

Estic totalment d'acord amb el que dieu dels laterals...
PERÒ, el millor lateral del passat Mundial és blaugrana i es diu ZAMBROTTA!
Si, com el passat partit a Saragossa, o com a casa amb el Madrid, el Frank es torna boig i acaba jugant amb 3-4-3, no serveix de res gastar-se una pasta amb laterals!

dimecres, 11 d’abril del 2007, a les 18:32:00 CEST  
Blogger Tips de merengue ha dit...

I parlant de laterals, Oleguer què?
Té nivell per jugar al Barça o no? I a mi la resposta de que amb ell es va guanyar dues lligues i una copa d'Europa no em convenç. Si l'equip està bé, es tapen moltes carències individuals. Però si l'equip està malament, es descobreixen moltes mentides.

dimecres, 11 d’abril del 2007, a les 19:12:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

Oleguer va tenir bons partits les dues passades temporades fent parella de central amb Puyol...
Clar que, amb Puyol en plena forma i anant a totes les pilotes dividides, fins i tot haguessin triomfat Woodgate-coix o el "Muro" Samuel!

dimecres, 11 d’abril del 2007, a les 19:25:00 CEST  
Blogger Nicolás Ribas ha dit...

Estic d'acord amb Tips de Merengue. El Oleguer no és ni ha sigut mai un jugador per al Barça, té meny calitat que un jugador de 3º Regional i fa de la seva banda una autopista cada vegada que juga, el Rijkaard està fent coses molt rares últimament, jo vull pensar que això es cosa del Laporta perquè com que el Oleguer es d'Esquerre Republicana i Independentista...

De totes maneres penso que de central es molt millor que de lateral.

I què pensau del fitxatge de un extrem amb calitat? Jo no me refiaria massa de les lesions que està tenint el Leo Messi, i el Giuly penso que hauriem de traspassarlo la temporada vinent.

El que està clar és que un cecle s'ha acabat.

dimecres, 11 d’abril del 2007, a les 19:34:00 CEST  
Blogger Tips de merengue ha dit...

Si hem de fitxar a Abidal (i tot pareix indicar que sí), jo utilitzaria a Giuly per a l'intercanvi de cromos o abaratir l'operació. Ara, Messi crec que no se li pot retraure res.
El que és cert, pels no-entrenaments dels jugadors, és que un cicle s'ha acabat. No vol dir que ens desfem de tots els jugadors, però a l'estiu s'han de fer molts canvis.

dimecres, 11 d’abril del 2007, a les 19:43:00 CEST  
Blogger Nicolás Ribas ha dit...

La diferència entre aquest Barça i el Madrid de fa uns anys, és que ells varen ser massa prepotents i només varen fitxar al Beckham, quan havien de fer una amplia renovació del planter, nosaltres encara estem a temps per arreglar aquesta situació.

dimecres, 11 d’abril del 2007, a les 20:09:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici