dimarts, 10 d’abril del 2007

S'acabarà la penitència?


Pareix ser que la Setmana Santa s’ha traslladat també als terrenys de futbol, si em permeteu la metàfora, com a mínim per als aficionats culés. Hem patit el nostre particular via crucis amb la derrota de dissabte passat, i poc falta per a que ens crucifiquin a la lliga. Amb el Sevilla a un punt (pareix que va desinflant-se com un globus), i sobre tot amb el R. Madrid a dos punts, els culés estem a punt de sortir en processó per veure si s’obra el miracle.
Capítol a banda mereix el R. Madrid. Estem tips de veure com han fet el ridícul, com han perdut partits, com han jugat partits lamentables..., però estan a un tir de pedra del Barça. Més encara: dissabte vinent poden ser líders, provisionals, però líders, amb el cop de moral que això suposa. Esperem que el proper diumenge, contra el Mallorca, visquem el nostre diumenge de resurrecció.
Amén.

Etiquetes de comentaris: , ,

7 comentaris:

Blogger Alba ha dit...

Doncs si, la particular setmana santa dels culés. Espero que el proper dilluns ens poguem despertar am,b més gust de boca y un barça líder i amb més bona imatge que la oferta a Saragossa
Salutacions

dimarts, 10 d’abril del 2007, a les 16:46:00 CEST  
Blogger Nicolás Ribas ha dit...

Per sort ara venen els partits teòricament més senzills per al Barça, Reial Madrid, Saragossa, València i Sevilla s'han d'enfrontar entre ells i això és un factor què el Barça ha de aprofitar per guanyar la Lliga.

dimarts, 10 d’abril del 2007, a les 17:07:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

Amb el calendari que queda fins a final de temporada, el Barça haria d'agafar prou distància per no patir. Però crec que amb la imatge que estem donant, patirem fins el darrer dia. La sort és que els nostres rivals no estan més fins que nosaltres.

dimarts, 10 d’abril del 2007, a les 18:10:00 CEST  
Blogger Lovenkrands ha dit...

No estic d'acord amb els que diuen que el calendari es pitjor o millor, si us agrada el futbol, us agradara jugar la final de la Champions contra un Chelsea o un Madrid que son dificils, que no contra un CSKA Moscou o Olimpiakos. Que vui dir amb això? que la lliga està molt oberta, i si el Madrid guanya a Valencia i Sevilla? es que no sa sap res. Si us eu donat compte sóc madridista jeje pero no vui donar guerra! m'agrada molt debatre amb gent sober fubol i sobre tot fer bones converses, igualment espero que tant el Barça com Sevilla com Real Madrid tinguin sort i donin espectacle ya sigui en cuant mirar la clasificació perque en joc... Un salut amic!!

dimarts, 10 d’abril del 2007, a les 19:25:00 CEST  
Blogger Tips de merengue ha dit...

@ Alba
Crec que pitjor imatge no podem donar...o sí? En qualsevol cas, no temptem a la sort.
Gràcies per ser la primera en escriure'ns!
@ Nico
No em refio gens del calendari, sobretot si el València avança en la Champions i el Sevilla en la Uefa. Qui més por em fa és el R. Madrid, ara mateix. Són capaços de tot ara mateix, i amb la flor que tenen...
@ Óscar
Esperem que tot ens vagi bé i arribem líders a Sant Jordi!
@ Kristian
S'agraeix de veritat un madridista que parli amb moderació. Per ací passava abans l'esperit de Santiago Bernabeu. Era divertit, però veure el seu blog feia por.
Gràcies!

dimarts, 10 d’abril del 2007, a les 19:52:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

En el primer tram de la lliga, semblava que el campionat es decidiria entre Sevilla i Barça, el Madrid no jugava a res i el València estava a més de 10 punts.
Posteriorment, el València encadenà una sèrie de victòries i es va convertir en seriós aspirant, mentre que la irregularitat de Sevilla, Barça i Madrid no els deixava despegar.
Ara el Madrid guanya tres partits seguits (compte: Nàstic, Celta i Osasuna) i sembla que la resta ja no tenen res a fer...
Segurament, aquesta és la lliga més boja dels darrers anys; tanmateix, la volatilitat dels criteris i opinions de molts periodistes esportius és realment impressionant!

dimarts, 10 d’abril del 2007, a les 20:47:00 CEST  
Blogger Nicolás Ribas ha dit...

@Tips de Merengue

Doncs ja tenim el que voliem, el València ja està eliminat de la Champions i això per a mí és importantíssim perquè així es centraran només en la Lliga i podràn restar punts als nostres màxims perseguidors.

dimecres, 11 d’abril del 2007, a les 0:06:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici