diumenge, 22 d’abril del 2007

Quina jornada


Qui ho anava a dir! L'altre dia ens alegràvem enormement de la jornada de lliga, on tot havia resultat perfecte (derrota del Madrid i del Sevilla i victòria del Barça). En canvi, aquest cap de setmana hem de dir tot el contrari: victòria del Madrid i del Sevilla i derrota del Barça.
Pareixia que el partit pintava bé, amb una primera part amb oportunitats per al Barça, però la segona part ens ha demostrat quin és l'autèntic nivell del Barça fora de casa. 2-0 del Villarreal, nova derrota del Barça i a donar-li ales a la Cofradia del Clavo Ardiendo.
Després del gol de Messi de l'altre dia, el retorn de Ronaldinho, i sobre tot la necessitat de guanyar per mantenir a ratlla als rivals, esperàvem que el Barça demostrés la contundència i la pegada del campió, però aquesta pegada ha tornat a faltar de nou.
Hauríem de demanar-li molt més als jugadors, però també a Rijkaard. Jugar amb els 3 baixets fora de casa ja s'ha demostrat massa vegades com a ineficaç. Per què insisteix tant? En el Madrid, quan Capello la caga amb el sistema, el defenestren. Però a Can Barça no. Deuríem de demanar-li més també a l'equip tècnic en aquest final de la temporada.
Això si, que la derrota no ens desanimi. Avui hem de regalar un llibre i una rosa.

Etiquetes de comentaris: , ,

9 comentaris:

Anonymous Anònim ha dit...

El barça vui ha demostrat clarament les dues care que té. la bona a la primera meitat y la dolenta a la segona part. Tal i com succeeix a la lliga, on l'equip no acaba de jugar com l'any anterior i sembla que no vol la lliga!!!!!
Fa mesos que penso que l'únic que pot perdre la lliga es el propi barça, i ara més que mai. L'equip es el seu propi rival
Per darrere venen Madrid i Sevilla amb força, els segons per joc i els primers més per cor que per altre qüestió. Estic empipat, no se que pensar....

diumenge, 22 d’abril del 2007, a les 23:33:00 CEST  
Blogger Bernat y Roger ha dit...

Estic d'acord amb l'Eduard. I malgrat les forces s'esgotin ens estem jugant la temporada i s'han de treure d'on sigui, perquè un títol o dos arreglarien aquesta péssima temporada completament irregular que hem fet, i a mirar de cara l'any que ve.

Feliç St.Jordi a tots!
Roger

dilluns, 23 d’abril del 2007, a les 11:08:00 CEST  
Blogger Santiago Bernabeu ha dit...

en la jornada 33 el REAL MADRID lider

a este paso el farsa tendra que pelear por el 4º puesto

dilluns, 23 d’abril del 2007, a les 13:08:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

Porque no jugo Saviola? Acaso tenian miedo que empate o gane el partido?

dilluns, 23 d’abril del 2007, a les 20:32:00 CEST  
Blogger Salva ha dit...

la cofradia del clavo ardiendo em dona ganes de potar...
ja la van fer l´any passat i van guanyar zero tituls, esperem que es repeteixi.
vaig veure per tv3 l´anunci del vostre llibre per a sant jordi... enhorabona i espero que hagiu venut molts...
salutacions

dilluns, 23 d’abril del 2007, a les 22:57:00 CEST  
Blogger eldeu ha dit...

espero que ahir sigues un gran dia per vosaltres, nois

dimarts, 24 d’abril del 2007, a les 13:19:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

Moltes gràcies a tots pel suport anímic.

dimarts, 24 d’abril del 2007, a les 14:51:00 CEST  
Blogger Alba ha dit...

Doncs si, tota l'avantatge que s'havia aconseguit en la darrera jornada s'ha esvaït en un tres i no res. Espero que no aporti cap conseqüència negativa, més que el lògic patiment dels culés.
Salutacions

dimarts, 24 d’abril del 2007, a les 17:28:00 CEST  
Blogger Nicolás Ribas ha dit...

No vàrem estar gens acertats de cara el gol el passat diumenge encara que vàrem fer un gran partit a la primera part que ens va deixar molt bon sabor de boca, malgra tot, jo m'esperava el pitjor. No podem fallar tant de cara a porteria i al final com sempre el que perdona la paga, a més que a les segones parts sempre baixam molt el nivel, i llevat del Giuly o el Saviola no teniem banqueta tampoco. El trivot del centre del camp (Xavi-Deco-Iniesta) està clar que no funciona, a mí no em va agradar mica la decisió de Frank Rijkaard, perquè a més perdem un revulsiu per a les segones parts i amb aquests 3 al camp hem perdut 7 de 10 partits, una dada significativa. En aquest partit es va poder veure un clar exemple de les dos cares del Barça d'aquesta temporada, ens varen marcar un gol tot just començar la segona part i no ens vàrem saber recuperar. Som massa irregulars.

dimarts, 24 d’abril del 2007, a les 17:59:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici