dimecres, 2 de maig del 2007

La veritat segons el diari AS

Els periodistes del diari AS tenen una guerra oberta! Hi ha un enfrontament clar entre dos bàndols.
Per un cantó, els que creuen que el Sevilla es mereix guanyar la lliga:

“(...) Saldrá el Espanyol a ver si el rival se equivoca. Pero si no es así y gana, la derrota no le sentará tan mal como otras veces. Porque esta no es ahora su guerra y porque si con estos tres puntos el Sevilla le acaba ganando la Liga al Barça, Montjuïc lo celebrará. La rivalidad tiene estas cosas.”
Tomás Guasch 29/04/07

“Si la Liga fuera justa, el título de este año sería para el Sevilla y España sería una auténtica fiesta. (...)”
Manuel Esteban 1/05/07

D’altra banda, evidentment, hi ha la “Cofradía del Clavo Ardiendo”, que directament ja dóna la lliga com a guanyada pel R. Madrid:

“(...) El Bernabéu ha recuperado la fe desde la victoria ante Osasuna y el asunto se convertirá en un tsunami imparable (...)”
Tomás Roncero 27/04/07

“(...) Este es el camino del Madrid. Así puede apostar a que ganará la Liga. Ahora Capello me parece un poco menos bruto que antes porque se ha dado cuenta de que tiene que jugar al fútbol. La pena es la tarjeta de Beckham, porque es el Zidane actual con sus centros y sus tiros largos. (...)”
“El Loco” Gatti 2/05/07

I el Barça? Doncs el Barça no compta per a res. Ni per a la lliga ni per a la copa del rei.
Per no poder, no podem ni queixar-nos de les entrades que sofreix Messi:

(...) Ahora resulta que el clamor es que le pegan mucho, cuando sólo puede decirse que Mallorca y Levante sacaron el hacha en alguna ocasión. Porque será que Deco no rasca. O Márquez. O Puyol, más allá de que apenas lo tarjeteen. Vivir para ver.
Fabián Ortiz 1/05/07

Ja veieu, companys barcelonistes, des del diari AS poden arribar a parlar d’una conspiració judeomasònica contra el R. Madrid, encapçalada per Villar i Laporta; però, nosaltres no podem obrir boca, ens volen muts i a la gàbia!

Fèlix

Etiquetes de comentaris: , , , , , , , , , , , , ,

5 comentaris:

Anonymous Anònim ha dit...

Així com el Marca és un diari barroer, els de l’AS són més astuts. Normalment, davant de qualsevol tema i polèmica, solen obrir dues vies: la radical – la que a la llarga volen acabar imposant- i la políticament correcte. A vegades ho fan al mateix temps i a vegades comencen amb una postura per modificar-la radicalment el dia després. Un dels últims exemples van ser els dos dies després del partit del Madrid a Santander. El dia després deien que l’àrbitre ho havia fet malament però que la culpa era d’en Capello i el seu joc raquític. El segon dia, per obra de màgia, tots van construir una conspiració que tenia com a objectiu que el Madrid no guanyés la Lliga perquè... Ja coneixeu la història. A més, disposen d’un batalló aparentment moderat, encapçalat per l’il•lustre Relaño, i un altre de radical i incisiu, comandat pel “senyor” Roncero. Un exemple important de cinisme i manipulació.

Salutacions

elsavidelcampnou.blogspot.com

dimecres, 2 de maig del 2007, a les 23:39:00 CEST  
Blogger dfons ha dit...

@ Felix i el Savi
Teniu molta raó. El que passa es que darrerament fins i tot ells semblan moderats en comparació amb el Marca. Pero no ens deixem enganyar, darrera de la suposoda moderació de gent com Relaño, s´amaga una persona que defensa el més pur revisionisme i afirma sense cap mena de vergonya que les ajudes de Franco al Madrid mai es van produir.
Després tenim gent com el Gatti, que per una columna d´humor está bé i fins i tot fa gracia pero com a periodista... i no parlem dels Tomasins o del Fabian o del Pedro Pablo... En fi, que si volgués podria fer 4 o 5 posts cada dia de l´AS. El que passa es que ja cansa...

dijous, 3 de maig del 2007, a les 0:03:00 CEST  
Blogger Nicolás Ribas ha dit...

Però si el Marca és la M de la manipulació, és el diari més patétic que he vist mai.

Partint de la base de què quasi tot és porqueria, jo em quedo amb aquesta frase, que l'haurieu de guardar al llibre "Tips de Merengue" sens dubte...

"La pena es la tarjeta de Beckham, porque es el Zidane actual con sus centros y sus tiros largos."

Jajajajajaja, no em doneu aquests atacs de riure... Beckham l'actual Zinedine Zidane, és que té collons!!

dijous, 3 de maig del 2007, a les 1:00:00 CEST  
Blogger eldeu ha dit...

jo m'ho passo be amb l'as. abans hem posaba del nervis, pero ara ja no.

el mes perillos i manipulador, el relaño. perque els altres son tan forofos que ningu els hi fa cas.

dijous, 3 de maig del 2007, a les 9:55:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

Roncero i Gatti segueixen en la seva línia ultraforofa, digna d'un bon periodista sens dubte. El que em sembla increible són les declaracions del Manuel Esteban. En que es basa per dir que el Sevilla es mereix ser campió de liga, per mèrits és que no s'ho mereix també el Barça, o el València o el Madrid, de fet una competició de 38 jornades se la mereix guanyar el que finalemnt la guanya. I en referència a l'amic Guasch, després dels teus comentaris sibilins, encara volies que us cedissim al Saviola, ves al teatre amic.

dijous, 3 de maig del 2007, a les 10:03:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici