dilluns, 30 d’abril del 2007

Una jornada menys


Només queden 6 partits més per disputar en aquesta llarga, inacabable i sofrida competició lliguera. Mai havia tingut aquesta sensació de por a perdre una lliga, aquesta pressió que pareix que també pateixen els jugadors en el camp. No és per alegrar-me, però com a mínim saber que sí que afecta als jugadors del Barça la possibilitat de no guanyar la lliga, em reconforta mínimament. Vull que acabi ja, que Madrid i Sevilla empatin el proper cap de setmana, i que el Barça guanyi a la R. Societat sigui com sigui. Senyor, quina manera de patir!
El 1-0 contra el Llevant és del tot enganyós. Si el Barça hagués acabat 3-0 ningú no hauria dit absolutament res. O si el resultat hagués sigut un 1-1 (veient l'ocasió final del Llevant). I és que el Barça és especialista en fabricar ocasions de gol i deixar-les passar per a "alegria" del soci . Increïbles les ocasions fallades per Messi, Eto'o i Ronaldinho, impròpies de jugadors de tanta qualitat. Això és el que ens diferència amb l'actual Madrid: l'efectivitat dels Van Nistelroy, Ramos i companyia és aclaparant. A aquestes alçades, qui pensi que el Madrid no serà rival per a la Lliga, i que la guanyarem facilment, crec que s'equivoca.
No volia acabar l'apunt d'avui sense fer referència a l'article d'Alfredo Relaño en As (menyspreable i reiteratiu l'intent de la premsa madridista de denunciar ajudes arbitrals al Barça), a la crònica -me la guardo per a Tips de merengue 2- de Tomasin Roncero (comença així el seu article: "La Cofradía del Clavo Hirviendo ya toma posiciones por los alrededores de Cibeles. Huele a alirón. Restan seis batallas. Lo sé. Pero en San Mamés vimos a un campeón con mayúsculas. Goleando. Sin miramientos. Cuatro. Otros, los del jogo bonito caducado, tienen que ganar por la mínima con un gol en propia puerta (al Mallorca) o en fuera de juego (al Levante)"), i al magnífic post sobre les portades de Marca que Dfons publica en el seu blog. Perdona'm Dfons que et posi en companyia dels altres dos.

Etiquetes de comentaris: , , , , ,

6 comentaris:

Anonymous Anònim ha dit...

Jo també penso que veure als jugadors patir hauria de ser una bona notícia. Ara bé, ja dubto que reaccionin. Durant tota la temporada estem parlant de tocs d’atenció, de treballar més… i ha canviat alguna cosa?

Estic totalment d’acord en tenir en compte al Madrid. No sé que tenen però ara mateix s’ho estan creient i lluiten tots a una per aconseguir el títol. La premsa de Madrid, com sempre, va desesperada per desestabilitzar al Barça però que vols que et digui, nosaltres em d’anar a la nostra que prou feina tenim.

Salutacions

elsavidelcampnou.blogspot.com

dilluns, 30 d’abril del 2007, a les 12:31:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

Ara ja són "El Clavo Hirviendo"!
Qui juga amb foc...

dilluns, 30 d’abril del 2007, a les 14:19:00 CEST  
Blogger Alba ha dit...

L'única nota positiva de la jornada és que el Barça segueix líder i queda una setmana menys. No es normal que amb les ocasions que van tenir només es guanyés per un trist 1 a 0 i s'hagués de demanar l'hora.
Crec que Rijkaard faria bé en castigar els seus jugadors amb més entrenaments i xuts a porteria, que les vacances no se lees han marescudes
Salutacions

dilluns, 30 d’abril del 2007, a les 19:02:00 CEST  
Blogger Bernat y Roger ha dit...

La diferència entre Barça i Madrid ahir va ser que el Barça va tenir 5 ocasions clares de marcar, entre elles 4 mà a mà amb Molina, però només van transformar una. El Madrid va tenir 5 ocasions i va marcar 4.

No em va alarmar el joc de l'equip perquè amb una mica més de sort haguessim fet 4, m'alarma que Ronaldinho segueixi en akest estat de forma tan baix on, ja no és ke no faci res, sino que resta i va en contra del bé d'equip. Ahir va seguir perdent pilotes a la zona de creació i va marrar un parell d'ocasions claríssimes (sobretot una on Eto'o estava sol per rebre la passada de la mort).

Quan és Guti ki ensenya a Ronaldinho com s'ha de picar la pilota per sobre del porter és que alguna cosa falla...

Salutacions,
Roger

dilluns, 30 d’abril del 2007, a les 19:39:00 CEST  
Blogger Tips de merengue ha dit...

@ Savi,
Com dius al teu blog, pengem d'un fil. Cada vegada el veig més prim, aquest fil.
@ Fèlix,
És cert, però nosaltres portem tota la temporada jugant amb foc...
@Alba
Tens raó, però Ronaldinho avui ha tingut sessió de gimnàs, i difícilment es pot millorar amb el remat a porteria des d'aquest famós gimnàs.
@ Bernat i Roger
El que més m'extranya és que els jugadors no tenen amor propi. Estic segur que a Ronaldinho no li afecta el haver fallat tantes ocasions de gol, ni demostrar que és el número 1. I del pichichi, ni parlar-ne. Com bé dius, fins i tot Guti ens pot donar lliçons...

dilluns, 30 d’abril del 2007, a les 19:58:00 CEST  
Blogger dfons ha dit...

Es curiós com l´entorn pot tenir una influéncia tan gran en el desenvolupament d´una temporada. Com molt bé dieu, el Madrid ara s´ho comença a creure, i tot aixó grácies a una premsa que ha manipulat el que i com ha volgut i que s´ha decidit a remar amb l´equip, tot el contrari que la premsa catalana, que sembla més interessada en crear guerres internes, alimentar rumors, i donar munició a l´entorn.
Cada dia ho veig més clar, els entorns, els mass-media, tambe poden guanyar lligues.
Salut

dimarts, 1 de maig del 2007, a les 19:00:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici