dijous, 26 d’abril del 2007

Una portada més una vegada més

Habitualment, acostumo a fer una ronda pels quatre diaris esportius més importants (Sport, MD, AS i Marca, i no precisament per aquest ordre). Posteriorment, em passo pels blogs de visita diària per veure què comenten els companys. Amb tots aquests elements d'actualitat em concentro en un tema i alimento diàriament aquest blog. Però avui, amb una sola imatge i amb una sola entradeta d'un article, ja n'he tingut prou.
Anuncia taxatiu Marca el fitxatge de Saviola pel R. Madrid, però no coneixerem els detalls si no comprem l'edició impresa. Bona tàctica comercial, però no cola. No penso malgastar ni un euro amb aquest diari.
Si la notícia acaba confirmant-se, doncs el Barça haurà perdut a un bon jugador, segons el meu entendre, i s'haurà estalviat una bona fitxa i un problema per a l'entrenador. El Madrid haurà fitxat a un cost zero de traspàs a un jugador efectiu i disciplinat, però que cobrarà una bona pessigada. I si volen tornar-nos el cas Eto'o, doncs crec que han errat de ple en el perfil del jugador.
Però si la notícia és falsa, cosa que sospito, doncs estarem presenciant una nova i grandiosa pifiada d'aquest diari, que porta anys "cagant-la" amb portades espectacularment ridícules (llegiu el capítol dedicat a les portades de Marca en el nostre llibre, per favor). O bé un nou intent per desestabilitzar a l'adversari amb notícies falses (com trobo a faltar això mateix en la premsa catalana, que es dedica a desestabilitzar als jugadors del Barça i no als contrincants).
Si finalment Saviola fitxa pel Saragossa, pel Vil·larreal, pel Sevilla o renova pel Barça (je, je), i si jo fos un lector de Marca, exigiria dimisions o deixaria de llegir un periòdic que diàriament menteix.
Fèlix i Òscar, guardeu-vos aquesta portada per a la segona part de Tips.

Etiquetes de comentaris: , ,

5 comentaris:

Blogger Alba ha dit...

Una portada intressant a nivell informatiu, el que falta per veure és si es diu la veritat o no. Cadascú podrà pensar el que vulgui, però, personalment, no crec que sigui veritat. El Madrid està disposat a pagar una fitza tant alta? A més, amb els jugadors que ha fitxat en el mercat d'hivern, la delantera la té més coberta, o es que pensen "juvilar" a Raül?
Salutacions

dijous, 26 d’abril del 2007, a les 10:03:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

D'ara i fons a l'agost veurem moltes portades com aquesta. S'han de vendre diaris i estan en el seu dret. Dret que tenim també nosaltres, de recollir-les després i de riure dels profetes periodístics. Ara si en els articles d'opinió crec que si hi ha diferències entre la premsa madridista i la d'aquí, pel que fa a portades en referència a fitxatges, ´l'Sport i el MD, deu n'hi do el que treuen a l'estiu.
Ara, una altra cosa és si el que es preten amb portades acom a questa la desestabilitzar al rival.

dijous, 26 d’abril del 2007, a les 12:29:00 CEST  
Blogger Bernat y Roger ha dit...

Aixo és una broma, el Madrid no vol a Saviola... Es com si el Barça volgués fitxar a Higuain. RES de RES ;)

dijous, 26 d’abril del 2007, a les 13:53:00 CEST  
Blogger Xavier Esteve ha dit...

Si el Madrid vol a Saviola és que ja han tocat fons. Un jugador que sempre mira al terra no és un jugador de primera línia. Ah i els gols els fa amb l'Alavés, els egipcis aquest dels que ningu sap el nom i altres equips de primerissima línia, amb tots els respectes del Món tant per Saviola com per dits equips. Però si entre el Ronaldo coix i el Saviola no hi ha color

dijous, 26 d’abril del 2007, a les 15:55:00 CEST  
Blogger Nicolás Ribas ha dit...

Estic d'acord amb tu de principi a fi, un bon article Tips, però tranquils, que a final de temporada serà quan riurem tots i serà quan el temps haurà colocar a tothom al lloc on es mereix.

Per cert, m'encantaria llegir aquest libre, només es ven a Barcelona? Es que jo visc a Eivissa i no sé si per aqui arriben ni res...

Salutacions.

dijous, 26 d’abril del 2007, a les 16:43:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici