dimecres, 2 de maig del 2007

Però quina barra!

Avui el Marca es destapa amb aquesta impressionant portada. Una més dintre de la col·lecció de monstruositats a la que ens té acostumat el pasquí madrileny.
No només estan dedicant-se a intoxicar aquest final de lliga amb fitxatges no confirmats i ofertes pels jugadors del Barça, destacant la bona harmonia del vestidor madridista i les cruentes guerres intestines que poblen el vestidor blaugrana, denunciant la conspiració judeo masónica del villarato, fent-se fotografies ja en la Cibeles...
Bé, com deia no només es dediquen a intoxicar i a pressionar a l'equip blaugrana. Ara s'atreveixen a demanar que li lleven la tarjeta groga a Beckham perquè pugui jugar contra el Sevilla. Però estem parlant del mateix jugador a qui Capello i Mijatovic menysprearen apartant-lo de l'equip, i afirmant que no tornaria a posar-se la samarreta blanca? Doncs sí, estem parlant del mateix jugador, que ara pareix que és imprescindible (i així ho demostra el partit contra el Bilbao) per a que la Cofradia del Clavo Ardiendo o Hirviendo no s'apagui definitivament.
Em pareix lamentable, de totes totes, i espero que no se'n surtin amb la seva amb una adulteració tan flagrant de la competició. Si finalment Beckham juga, espero que Del Nido surti a bramar contra tots els estaments arbitrals i disciplinaris com ens té habituats.

Actualització: Dfons, al seu imprescindible Lo que el ojo sí ve, també parla d'aquesta qüestió.

Etiquetes de comentaris: , , ,

4 comentaris:

Blogger Nicolás Ribas ha dit...

Això és absolutamnet lamentable. No trobo calificatius per descriure aquesta porqueria que li diuen "diari". Avui quan he vist la portada (quan encenc l'ordinador és el primer que faig, mira les portadas esportives començant per al Marca) me he quedat sorprés, cada dia em sorprenent més. Al damunt no tenen raó perquè el "Reial Club dels Països Madrilenyos" va perdre moltíssim de temps en quasi totes les jugades que podia contra l'Athletic, i així ho va interpreta l'arbitre del partit i va treure targeta al Beckahm, i ara es queixen d'aquesta manera tan penosa. Espero que el Beckham no jugui, primer perquè està enratxat i segon perquè seria un greu adulterament de la Competició.

Ja em semblava extrany que desaparegués "la Cofradía del Clavo Ardiendo". No ens deixaran de sorprendre Tips, la semana que ve quan el Sevilla puntuï al Bernabéu estarem a las mateixes.

Salutacions.

dimecres, 2 de maig del 2007, a les 16:09:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

Realment lamentable, exercir aquesta pressió sobre l'estament arbitral, sobre el comité, sobre... i el que em sembla més incrible és que al mon del futbol no passa res.
Però del tema de la premsa, voldria dir també que m'agradaria un dia poder veure el que passa en els despatxos de les Direccións corresponents, com és que l'Sport en portada sempre traspassa Ronnie, i en canvi El Mundo Deportivo a Eto'o. Sabeu que us dic que realment el peridisme manipulat, malintencionat i en absolut professional se'ls hauria d'enviar per cubrir la lliga de petanca de Madagascar.

dimecres, 2 de maig del 2007, a les 16:32:00 CEST  
Blogger Nicolás Ribas ha dit...

Doncs sí, avui el Mundo Deportivo, treu en portada al Liverpool i hi ha un tros que anuncia una possible oferta del Liverpool per Eto'o...

dimecres, 2 de maig del 2007, a les 16:40:00 CEST  
Blogger Lovenkrands ha dit...

Havera, tot s'ha de provar, si surtis be i quitessin la groga a Beckham millò pels blancs, si el barça estigues en la situació del barça també faria el mateix no u negeu, un salut amic =)

dimecres, 2 de maig del 2007, a les 17:06:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici