divendres, 4 de maig del 2007

Gol de la brunete

Per una vegada, la portada del Marca serveix per a alguna cosa (per favor, estalvieu-me dir que serveix per quan vas al bany). A tot color destaca l'anterior portada, en la que demanava "Que le quiten la tarjeta", i entre signes d'exclamació assenyala en la d'avui "¡Y le quitaron la tarjeta!
Aquests signes d'admiració reflecteixen la sorpresa i la incredulitat que s'han endut al diari quan el Comité de competició ha llevat la cinquena targeta groga a l'anglés. Juande Ramos, entrenador del Sevilla, diu que "es un cachondeo" (que li ho preguntin a Quique Sánchez Flores, sancionat, o a Mijatovic, que se'n va de rositas). El que passa és que la victòria d'ahir del Sevilla li llevarà protagonisme a aquesta notícia, que per ser secundària no és menys important. Ara ja estan tots els ingredients a la taula per a que el Madrid guanyi aquest cap de setmana: un Sevilla resacós de la competició de UEFA, i un Madrid amb tots els efectius. Ja em veig al Madrid, amb 2-0 al marcador, i amb Beckham provocant la cinquena targeta.
Si el Madrid té la Brunete mediàtica, on està la nostra? Ens han tornat a colar un gol.
I per cert, pareix ser que Ronalinho no va anar al sopar organitzat pels jugadors del Barça per una dolència al turmell i pel seu mal humor. Això és implicació, sí senyor. Com diu Eldeu en el blog de Banyeres, tota la vida s'ha menjat amb els peus.

Etiquetes de comentaris: , , ,

5 comentaris:

Blogger eldeu ha dit...

anava a dir el que he dit a can banyeres... gracies pel link;)

es increíble, no m´ho puc creure. la campanya i la baixada de pantalons son de vergonya.

i la portada d'avui. ostia, nens, quina rabia

divendres, 4 de maig del 2007, a les 10:01:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

Agafe-m'ho pel costat positiu, si és que n'hi ha, quan d'aquí 6 jornades guanyem la lliga, ens podrem enfotre del comité, de la groga que han tret al Beckham i de la Cofraria del clau roent. El que a mi em fa ràbia, és que si nosaltres, haguessi'm fet el que calia els darrers mesos, a hores d'ara comptariem si l'aliron el cantem a sant Sebastià. Esperem que no patim d'excés d'autocompassió de carqa l'any vinent i fem els retocs que toca, precindint de sentimentalismes.

divendres, 4 de maig del 2007, a les 10:42:00 CEST  
Blogger Bernat y Roger ha dit...

Aixo de Beckham es una broma, primer diu que sen va a EEUU, despres Capello diu que no el convocara mes, es titular un partit i fa el gol de la victoria. I ara sembla que la clau del Madrid-Sevilla sigui si jugara o no Beckham, 1 jugador que x cert no tindra el Madrid l'any que ve. Jo crec que el Madrid guanyarà, pero no per Beckham.

divendres, 4 de maig del 2007, a les 12:11:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

A veure si escàndols com aquest ens fan reacciona i d’una vegada remem tots en la mateixa direcció i deixem al Madrid i al seu “exèrcit” amb un pam de nas.

El tema Ronaldinho m’està posant molt nerviós. Jo tinc clar el que faria amb ell però com justifiques el seu adéu? A qui portes per substituir-lo? És un problema important que s'ha d'afrontar al final de temporada.

elsavidelcampnou.blogspot.com

divendres, 4 de maig del 2007, a les 13:04:00 CEST  
Blogger Nicolás Ribas ha dit...

Jo estic molt d'acord una vegada més amb el article, a més penso que el Madrid ho té tot per guanyar al Sevilla en el Bernabéu. Es comença a notar "l'estil Capello", malament no juguen, desde que els vàrem donar vida al Camp Nou han resucitat... i els veig tan bon candidat com el Sevilla o més, per guanyar la Lliga... a més el Sevilla ahir va tenir UEFA i estaran cansats... i si no guanyan sempre els quedarà recurrir a la famosa "Cofradia del Clau Ardent" i poden demanar a Mijatovic que sorti plorant a la roda de premsa, tot això té molta repercusió mediàtica.

divendres, 4 de maig del 2007, a les 16:44:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici