dijous, 3 de maig del 2007

No solament som adivins amb la final de la Champions:

COMPETICIÓN RETIRA LA AMARILLA A BECKHAM
El Comité de Competición ha decidido este jueves retirar la tarjeta amarilla que Muñiz Fernández enseñó el pasado domingo a David Beckham en el partido que enfrentó en San Mamés al Athletic con el Real Madrid. Esto supone que el inglés estará a disposición de Fabio Capello para el trascendental partido que el Real Madrid disputa este fin de semana frente al Sevilla en el estadio Santiago Bernabéu.Muñiz Fernández mostró tarjeta amarilla al centrocampista del Real Madrid por una supuesta pérdida de tiempo antes de sacar un libre directo. El Real Madrid presentó recurso ante el Comité de Competición alegando que el jugador sólo se limitó a pedir los metros correspondientes a la barrera para lanzar la falta. De hecho, un vídeo mostró que tardó más en sacar la falta que dio lugar al primer gol de Sergio Ramos que la que le costó la tarjeta.Competición ha admitido las alegaciones madridistas y ha retirado la tarjeta, por lo que Beckham podrá estar presente frente al Sevilla si Capello así lo considera.

Finalment, Roncero, Relaño i Marca se n'han sortit. On és el Villarato? Serà perquè Ramón Calderón ha anunciat que votarà a Villar?

Etiquetes de comentaris: , , , ,

6 comentaris:

Blogger Göres ha dit...

Es normal que le quiten la tarjeta porque Beckham no quería perder tiempo. Ahora será que el comité no retira tarjetas a los demás equipos...

dijous, 3 de maig del 2007, a les 19:22:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

Era d'esperar, després de la pressió mediàtica amb els àrbitres i el favoritisme al FCB. Esperem que el Sr. Del Nido faci el mateix que va fer en situacions anteriors que afavorien al Barça. Sr. Guasch, estic ansiós de llegir la seva columna i gaudir de la seva imparcialitat.

dijous, 3 de maig del 2007, a les 19:23:00 CEST  
Blogger Alba ha dit...

Algú es sorprèn? Després es queixen que els perjudiquen els àrbitres... sense comentaris. Qui no recorda l'expulsió de Ronaldinho per Rodríguez Santiago en la copa del Rey i ningú va tenir la capacitat de rectificar... també sense comentaris. Ells matiexos es delaten.
Salutacions

dijous, 3 de maig del 2007, a les 19:55:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

He de reconèixer que "La Cofradía del Clavo Ardiendo" i cia realment acaben fent un gran servei als interessos del R. Madrid.
I no només per la tarjeta del Beckham!

dijous, 3 de maig del 2007, a les 19:56:00 CEST  
Blogger Nicolás Ribas ha dit...

Algú ho dubtava?? Jo no... sabia que li llevarien, ara desde el Marca i la resta de diaris madrilenys han de seguir plorant i fent campanya, ja sabeu, qui no plora no mama.

PD: És cert el que diu la Alba, aquell partit va ser "atraco a mano armada" i no només per l'expulsió del Dinho, va haver-hi molt més, no li varen llevar la vermella i ningú es va exaltar.

Salutacions.

www.apasionadosporelfutbol.blogspot.com

dijous, 3 de maig del 2007, a les 21:56:00 CEST  
Blogger dfons ha dit...

@ gores
Y como sabe el comite de competicion que Beckham no queria perder tiempo?

@ tots
L'Alba té molt raó. I no és l´únic cas. Peró com diu el Felix, la pressió mediática, les cofradies i la brunete, estan fent una bona feina. I els resultats ja estan aquí.
De mentres, els "nostres" parlant de fixatges i xorrades.
Quina emprenyada que porto.

dijous, 3 de maig del 2007, a les 23:55:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici