dilluns, 14 de maig del 2007

Crònica d'una mort anunciada


Tots sabíem que aquest dia, tard o prompte, arribaria. Veure la davallada de l’equip, tot i aferrar-nos als arguments positius, obligava a tenir ben present que el R. Madrid, el dels gols en el minut 91, el de les parades de Casillas, el de les ocasions errades clamorosament pel seus rivals... acabaria enxampant a aquest Barça, el de les infinites ocasions fallades, el de les parades de Valdés, el dels gols en contra en el minut 89.
Doncs aquest trist dia ha arribat. El meu germà comentava ahir que el dia en el que Ronaldinho va fallar el penal contra el Sevilla, amb el 0-1 al marcador, va intuir que la lliga se li escapava al Barça. I pareix que així serà.
No obstant, jo també m’aferro a la Confraria del Clau Roent, i crec que aquesta lliga encara es pot guanyar. I reclamo de tothom (aficionats, directius i premsa) que usem les estratègies que tenim a la nostra disposició, amb un únic objectiu: fer pressió contra el R. Madrid fins desestabilitzar l’equip. És a dir, fer el mateix que ells han fet amb nosaltres.
La situació dels dos equips, tot i que sembli mentida, ha sigut molt semblant. Dos equips mal construïts, amb entrenadors incapaços de gestionar bé als jugadors (casos Ronaldo i Beckham, Ronaldinho i Deco, per exemple), amb mal joc, però que han anat obtenint resultats –el Barça a casa i el R. Madrid fora– que els ha permès estar al capdavant de la classificació. La diferència, ara mateix, és la unió i el fanatisme –per la necessitat de títols– que ha imperat a la casa blanca, i que s’ha convertit en dos aspectes fonamentals: posposar les crítiques a l’equip + una campanya pública a tots els nivells amb un únic objectiu: arribar al liderat fos com fos.
Doncs ara ha arribat el torn del Barça. Hem de jugar brut, hem d’utilitzar els mitjans de comunicació per crear polèmica, tensió. Hem de començar amb les portades on el Milan vol fitxar a Van Nistelrooy, o que el Barça va darrere de Robinho, o que Guti té peu i mig en el Liverpool. En termes polítics, hem de fer política de la crispació, per molt trist que pugui parèixer. Perquè més trist serà veure al R. Madrid a la Cibeles.

Etiquetes de comentaris: , ,

5 comentaris:

Blogger Santiago Bernabeu ha dit...

bueno, no direis que no os lo dije

creo que voy a poner un punto de venta de pañuelos y papel de wc en barcelona, los necesitareis.

ronaldientinho, esta acabado
messi, se cree maradona
eto, se ha cargado el solito el vestuario
thuram, es un abuelo
deco, solo piensa en su futuro equipo (contrato)
rijar, se ha reenganchado a las drogas
iniesta, no le marca al arco iris
al unico que se salva, puyol

ya lo dije el farsa tendria que pelear por entrar en la xampions

dilluns, 14 de maig del 2007, a les 9:47:00 CEST  
Blogger eldeu ha dit...

no farem cas de les rates que començen a apareixer ara despres de 3 anys de ridiculs.

encara que cert, ja no veig la lliga guanyada.

lo bo, que es quedaran amb el higuains i amb els capellos.

es creuran que han guanyat la lliga quan la hem regalada.

aixo si, el que la guanya es el millor i punt. res de "el menos malo". com diran si la guanya el barça, per cert.

dilluns, 14 de maig del 2007, a les 13:48:00 CEST  
Blogger Nicolás Ribas ha dit...

Encara queda molta Lliga, tranquils, hem de centrarnos en guanyar al Calderón i esperar la punxada del Madrid que arribarà, no sé quan però arribarà...

Ànims, hi ha que lluitar-la fins l'última jornada, Força Barça!! no ens podem esfonsar en el moment més important de la temporada.

Salutacions.

dilluns, 14 de maig del 2007, a les 18:23:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

Nicolás Ribas, tu sí que en saps!
Totalment d'acord amb tu!

dilluns, 14 de maig del 2007, a les 21:55:00 CEST  
Blogger Alba ha dit...

Les últimes jornades, el Barça havia donat una imatge molt pobre i l'empat contra el Betis no es cap novetat, es veia venir amb l'actitud de l'equip. Els homes de Rijkaard només van ensenyar les ungles 45 minuts i després un altre cop el matix. El que em sap més greu de tot es que ja no depenem de nosaltres mateixos per se campions
Salutacions

dimarts, 15 de maig del 2007, a les 17:20:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici