divendres, 18 de maig del 2007

Ronnie & Co

Aquests darrers dies s'està parlant bastant de Ronaldinho. El gaúcho no està bé, tot i els seus 18 gols a la lliga. Aquest fet és evident per a tots el que l’han vist jugar en les passades temporades i els que han comprovat el seu rendiment (i la seva actitud) enguany. És tan evident que el propi Ronaldinho ho ha reconegut públicament. Aquest exercici d’humilitat l’honra, tot i que alguns pensaran que tracta de justificar-se. A més, acaba de demanar a la federació brasilera no participar en la propera Copa Amèrica, a l’igual que fa pocs dies ho va fer Kakà. I per acabar-ho d’adobar, Ronaldinho ha descartat totalment qualsevol opció d’anar al Milan. Tres notícies importants sobre l’astre brasiler que poden condicionar al Ronaldinho que veurem la propera temporada, i que crec que permetran recuperar-lo com a jugador: descansat, humil i compromès. Els tres factors que enguany s’han trobat a faltar.
Amb la tranquil·litat de comptar l’any vinent amb l’astre brasiler, i amb l’esperança de poder retrobar-nos amb el millor Ronaldinho, afrontem ja el cap de setmana futbolístic amb totes les nostres mirades –i oracions– a Huelva i a Madrid. Passi el que passi aquesta jornada, ni haurem guanyat la lliga, ni l’haurem perduda definitivament. Si guanyem a l’Atlético i el Madrid perd en Huelva, recuperarem el liderat, però seguirem obligats a guanyar tots els partits que queden. Si tant el Madrid com el Barça guanyen, haurem d’ajornar el desenllaç una setmana més, tot i que el Barça en sortirà reforçat si guanya a Torres i cia. I si la caguem nosaltres i el Madrid guanya, em faré del Sevilla, tot i el risc de quedar tercers o quarts.
Però públicament dic que aquesta jornada recuperem el liderat. Alea jacta est!

Etiquetes de comentaris: , , , ,

4 comentaris:

Anonymous Anònim ha dit...

En Ronaldinho és com una multinacional i ara li toca parlar i netejar una mica la seva imatge. Jo fins que acabi la temporada estic amb ell i amb l’equip al màxim però després homenatge i li posem un llaç ben bonic i a per un altre crac. Amb Ronaldinho no s’acaba el món i, a part, ha creat uns vicis difícils d’eradicar i més si segueix Rijkaard. És el que penso des de fa temps.

Salutacions

elsavidelcampnou.blogspot.com

divendres, 18 de maig del 2007, a les 13:39:00 CEST  
Blogger Nicolás Ribas ha dit...

Alea jacta est! Tú ho has dit: "La suerte está echada"...

Tens raó, és un gran pas, és una notícia positiva, sense cap dubte, confio en que el Dinho torni a ser el de temporades passades, de moment ja hem donat el primer pas per tornar a ser el que érem temporades passades, tan el Dinho com el Barça.

Pronostico:

-Recreativo de Huelva 2-1 Real Madrid
-Atlético de Madrid 2-3 Barça

Esperem que hagi sort, alea jacta est!

Salutacions.

divendres, 18 de maig del 2007, a les 15:24:00 CEST  
Blogger Salva ha dit...

saps qui penso jo que es posa lider?
el sevilla per desgracia - encara que sens dubte si la lliga no la guanya el barça que caigui del costat andalus-
penso que la clau es la fam de titols que tenen.
he fet un post al respecte.
salutacions

divendres, 18 de maig del 2007, a les 16:31:00 CEST  
Blogger Alba ha dit...

Es veritat i ha dit no a la copa amèrica; malgrat això, dos dies després que aquesta decisió fos pública, el seleccionador brasiler l'ha convocat per un o dos amistosos y el Gaucho encara no ha dit res. Ara que? per una part no y per l'altra si? Ja no sé que pensar
Salutacions

dissabte, 19 de maig del 2007, a les 19:25:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici