dimarts, 5 de juny del 2007

Aperitiu

Aquesta nit tindrem el primer round dels enfrontaments entre Espanyol i Barça d’aquesta setmana. Avui es juga la final de la Copa Catalunya; una final amb un títol en joc, sí, però que res té a veure amb el que es juga la propera jornada de lliga. El dissabte que ve sí que està en joc un títol: el Barça es juga continuar viu una jornada més a la competició (o passar al capdavant de la classificació en el millor dels casos), i l’Espanyol aspira a convertir-se en el jutge d’aquesta lliga. Després de perdre la final de la UEFA, la major alegria que pot donar-li el club als seus aficionats és fer-li perdre la lliga al Barça, i a més, servir-la en safata per a que la guanyi el R. Madrid, el club que més simpàtic cau als pericos. Antena 3 (qui, si no?) ha tirat d’hemeroteca per recuperar les imatges del Barça – Espanyol de l’any passat, on una part del públic cridava “A segunda, oe”. Quina casualitat, no? Suposo que és la seva obligació d’informar la que els impulsa a treure aquestes imatges, i no la d’encendre els ànims als pericos i afegir un extra de motivació als ja animosos i primats jugadors de l’Espanyol.

El partit de dissabte serà una autèntica final, el partit del segle, igual que de Saragossa. No descarteu dues derrotes de Barça i Madrid, i el Sevilla com a líder. Coses més estranyes s’han vist.

PD: si algú de Mundo Deportivo llegeix aquest blog, cosa que dubto enormement, com a culé li demano que deixi de parlar de fitxatges i de l’equip de l’any vinent, i que faci com Marca, que porten molts dies parlant exclusivament del Madrid i de la seva conjura, oblidant inclòs la seva estimada selecció espanyola.


Etiquetes de comentaris: , , ,

2 comentaris:

Anonymous Anònim ha dit...

Vagi per endevant que els professionals sempre han de sortir al camp a guanyar. No obstant aquest dissabte l'Espanyol, liderat per un Luís Garcia madridista declarat i un Lo Pelat ressentit amb el Barça, afegint un President antibarcelonista fins a la medula, sortirà al camp amb més motivació i mala llet que el mateix Getafe.
Seria bo que des del club i els mitjans de comunicació es centressin amb el partit i no es dediquessin al que passarà a partir del 30 de juny, que dies tindrem per parlar-ne, encara que demanar segons que a segons quins periodistes, crec que és demanar massa.

dimarts, 5 de juny del 2007, a les 11:31:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

Bernat i Òscar,
Teniu tota la raó en demanar als periodistes de MD més implicació per a intentar guanyar els dos partits que ens resten.
És trist veure com AS, Marca, A3 i altres medis porten dies amb la creuada que per a ells significa el Saragossa- Madrid de dissabte, i aquí es desvia l'atenció a altres històries.
Sense anar més lluny, a l'actualitat, MD obre la seva pàgina web amb la notícia:

GALLIANI: "AL BARCELONA LE PEDIREMOS A ETO'O"

Quins collons! A Madrid concentrant-se amb l'equip, i aquí desestabilitzant-lo.
Supuso que aquesta és la MERDA D'ENTORN famosa...

dimarts, 5 de juny del 2007, a les 20:11:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici