dilluns, 4 de juny del 2007

Capello sí, Capello no.

Ja ha començat el compte enrere per a la lliga. Res importa als mitjans si dimecres hi ha un partit de la “roja”, o si pel mig hi ha una final de la Copa Catalunya. Totes les mirades estan centrades en el proper dissabte. De entre totes les notícies de la premsa esportiva voldria destacar-ne una: els aficionats del R. Madrid, segons una enquesta de Marca, volen que Capello continuï a la banqueta del Bernabeu si finalment guanyen la lliga.
Aquesta afirmació és, en part, comprensible: si el teu equip ha guanyat la lliga, se suposa que ha sigut el millor, l’equip més regular i que la feina s’ha fet bé. Per tant, per a què canviar-ho? Pot ser el Madrid guanyarà la lliga, però no ha sigut el millor equip ni de bon tros, ni el més regular ni ha fet bé la feina. Aquesta voluntat per part dels socis del Madrid solament puc entendre-la com a conseqüència de la sequera de títols que ha patit la casa blanca des de fa tres anys. Un club com el Madrid no està acostumat a no guanyar, i si amb Capello es retroben amb l’èxit, el més lògic és que l’entrenador transalpí continuï. Aquest raonament, tot i ser correcte, crec que no és el camí per a construir un projecte de futur. El resultadisme com a estratègia és, per a mi, una mala estratègia. Perquè sense un bon joc els resultats poden ser sens dubte positius, com ara, però poden ser també molt negatius (com a meitat de la lliga), i la sort i les errades dels rivals (Barça, sobre tot i Sevilla) no tenen per què repetir-se en el futur. M’estranya la desesperació i el resultadisme de l’aficionat merengue. Jo crec que els culés no ho acceptaríem. Si finalment el Madrid guanya la lliga, com a mínim podrem alegrar-nos si Capello continua.

Etiquetes de comentaris: , , ,

5 comentaris:

Blogger Bernat y Roger ha dit...

Aquesta política resultadista i cegada amb els títols inminents amb una manca de projecte que volen sofocar a base de fitxatges (cracks i promeses que vénen com a cracks) té uns paral·lelismes evidents amb l'època de Gaspart que vam viure no fa tants anys.

Serà comprensible, serà una reacció natural enfront la sequera de títols, serà tot el que vulguin... jo només els hi dic una cosa als madridistes: bona sort!

La necessitaran com Capello no marxi i no comencin a posar seny dins la gestió esportiva del club. Perquè a Madrid tot s'oblida i ningú recorda que han pagat 20 milions per Gago i 10 per Higuaín, gent que no ha aportat absolutament res del que necessitava el Madrid.

Bona entrada de setmana!
Roger

dilluns, 4 de juny del 2007, a les 13:26:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

Si supedites el seguiment o no d'un entrenador a aconseguir el títol de lliga, encara que sigui a darrera hora, és que la cosa no pinta bé. Com a culé, que facin el que vulguin mentre segueixin amb la política actual. Si creuen que Gago i Higuaín són fitxatges fantàstics, i Emerson i Cannavaro són la seva columna vertebral, felicitats.
Jo el que penso és que la temporada del Barça i RM ha estat nefasta a nivell de resultats, en qualsevol altre temporada amb un València en plena forma o un Sevilla sense estar en les tres competicions, faria dies que ambdos grans estarien de vacances.

dilluns, 4 de juny del 2007, a les 15:45:00 CEST  
Blogger Alba ha dit...

Tota la raó, els aficionats del real madrid volen un títol ja; si fa cautre mesos els haguèssis dit que estarien en aquesta posició, t'haguessin tractat de boi i ara que ho veuen a tocar doncs aposten pel tècnic que ha fet com a mínim que el madrid lluiti pel títol. Ara bé, en un futur, com molt bé dius, no crec que els hi serveixi
Salutacions

dilluns, 4 de juny del 2007, a les 18:01:00 CEST  
Blogger Unknown ha dit...

Escuché una vez a un entrenador de futbol en la radio autopreguntarse "¿para que vale jugar bien?", él se dió la respuesta, "para tener más posiblidades de ganar", éra D`Alessandro, uno de ésos entrenadores de excelsa verborrea y discutible capacidad para gestionar equipos pero la verdad es que la perogrullada, por evidente, era una verdad como un templo, jugar bien no asegura nada, como tampoco jugar mal te inhabilita para nada, pero es evidente que si juegas bien tienen más posibilidades de ganar.


Con respecto a la liga creo que el Barcelona la ha regalado (veremos si definitivamente) y a poco que la mediocridad en los partidos fuera de cas hubiera sido menos escandalosa, con un par de partidos hubiera valido, no sé, Levante y Depor mismo, ya serían campeones sin ninguna duda y éso sí que va en el debe de los jugadores y su alarmante narcisismo unido a la falta de hambre. Hace falta otro gallo en el gallinero para que cada uno reivindique su parcela y se pongan a jugar bien, ¿Henry?, no sé, quizá, pero algún jugador de primer nivel si que hace falta y no una mera comparsa o fichajes predestinados al banquillo (gudjhonsen), sólo así creo que el Barcelona renacerá de un calamitoso año si tenemos en cuenta el potencial que se le presuponía. ¿Hablamos de conjuras?, de acuerdo, hace dos o tres meses el Madrid se conjuró, lo que le ha llevado a una casi inmaculada racha de victorias, pero se han ganado partidos muy a última hora y con tanteos un poco pírricos, en cambio una conjura culé como en el Calderón te lleva a ganar por 0-6.

¿es tarde ya?, lo veremos el sábado, día clave.

dilluns, 4 de juny del 2007, a les 19:55:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

100% d'acord amb santote

dimarts, 5 de juny del 2007, a les 20:01:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici