dijous, 31 de maig del 2007

Massa temps lliure

Dues setmanes sense lliga són massa dies per al sistema que viu al voltant del futbol: premsa, televisió, ràdio, jugadors, clubs, etc., no saben com mantenir interessats als seus consumidors, i necessiten alimentar-los com sigui, sense pensar si el que els estan donant està en bon estat o caducat. Per això, quan no hi ha lliga, els rumors de fitxatges es multipliquen (veure el renovat fitxatge de Kakà pel Madrid, o d’Henry, Touré i Abidal pel Barça). Per això, quan no hi ha lliga la premsa madrilenya intenta mantenir vives les brases d’aquesta efervescència merengue que viu l’equip de Capello i que els ha portat al capdavant de la lliga (veure les portades d’ahir, d’avui i possiblement la de demà i següents). I per això, quan no hi ha lliga, jugadors com Raúl –que té massa temps lliure justament perquè ja no va convocat amb la selecció– s’avorreixen supinament i s’entretenen fent simpàtiques declaracions. Raúl posa la canya i espera que Eto’o piqui l’ham. Coneixent com se les gasta el camerunès, és ben possible que ho faci. És més, és ben possible i comprensible que la il·lusió d’Eto’o fos triomfar en el R. Madrid, però del que no hi ha dubte és que Samuel ha triomfat en el Barça, està compromès amb el Barça, i que tot el que li van negar a la casa blanca (títols, oportunitats de jugar i estima) ho ha rebut i ho continuarà rebent a Can Barça. Per molt que parli Raúl, un “colchonero” declarat i format a les categories de l’Atlético.

Etiquetes de comentaris: , , ,

5 comentaris:

Blogger eldeu ha dit...

toma, toma i toma.

envies bones puyes, están d'un fastigos, els merengues. estic prou tip

dijous, 31 de maig del 2007, a les 13:22:00 CEST  
Blogger Nicolás Ribas ha dit...

S'acaben d'inventar una notícia:

"Edmilson raja contra el Barça" "Mal ambiente en el vestuario"

Quins collons!!

dijous, 31 de maig del 2007, a les 16:30:00 CEST  
Blogger Alba ha dit...

El més perillós de l'aturada de Lliga, el que els diaris diran i especularan. Esperem que pasi el més ràpid posible i que tot torni a la normalitat amb tots els blaugranes sans i estalvis.
Salutacions

dijous, 31 de maig del 2007, a les 17:02:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

Imagineu per un moment, un jugador de la pedrera blaugrana, que després de vàries cessions acabés al RM, i allí guanyés com a titular indiscutible i com uan de les màximes estrelles de l'equip dues lligues i una champions. I ara imagineu al Puyol sortint al Mundo Deportivo, dient que el que realment volia aquest jugador és trionfar al Barça. Només una pregunta:
Que us tocaria més la pera, això o que com és a la realitat que la història sigui al revés ?

dijous, 31 de maig del 2007, a les 18:03:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

Al final de temporada:
Tips-2

dijous, 31 de maig del 2007, a les 18:09:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici