divendres, 15 de juny del 2007

Vola, Gallina, vola!

Queden només dos dies per acabar amb aquesta angunia. Per a bé o per a mal, diumenge sabrem si hem d’apagar les televisions durant un parell de setmanes (especialment Antena 3), si hem de comprar-nos sal de fruites per a digerir tant de merengue, o si per contra hem d’incorporar a la llista d’equips salvadors -Tenerife, València- al Mallorca per haver-nos donat la lliga (si és que el Barça no la torna a cagar davant del Nàstic). També sabrem si per fi hem rendibilitzat el fitxatge de Maxi López (fitxar-lo a River, 7 milions d’euros; marcar el definitiu gol de l’empat en el Bernabeu, no té preu). Esperem que la Gallina Blanca només sigui una sopa, i que el proper diumenge la Gallina Maxi piqui en la gespa del Bernanabeu.

El meu cap em diu que el Madrid guanyarà la lliga: jugant a casa, i a un sol pas de la victòria, no se’ls pot escapar la lliga. El meu cor diu, per contra, que el Mallorca empatarà en el Bernabeu: primat i enrabiat pel menyspreu d'alguns madridistes, els balears sortiran a per totes.

Vaig a confiar en la intuïció i no en el raciocini. Espero l’empat del Mallorca (1-1) i la victòria del Barça contra el Nàstic (0-2). Un final agònic però favorable per a aquest Barça dels miracles a última hora. Espero no equivocar-me, i espero que el futbol sigui just i no li doni al Madrid, per moltes victòries que hagi aconseguit, un premi molt superior als seus mèrits. Esteu convidats a fer pronòstics.

I per si no hi havia arguments futbolístics suficients, us deixo un fragment del darrer article de Tomás Roncero. Si hi ha alguna divinitat allà dalt no pot permetre que aquest senyor se’n surti amb la seva. Pareix ser que quan la FIFA se salta la seva pròpia normativa per a afavorir al Madrid (ara també al Sevilla, per extensió), estem davant d’una “implacable labor de despacho”. On és Relaño? Per què no escriu un article titolat "La pretensión insolente del Madrid?

Resulta que la implacable labor de despacho realizada desde el pasado lunes en el Bernabéu ha conseguido que la FIFA dé luz verde a la alineación de Robinho y Diarra ante el Mallorca. Pues ya hablan de "vergonzosa decisión del madridista Blatter". Y digo yo, ¿por qué nadie se queja de la extraña presencia de Arango en el partido a pesar de que los isleños sólo se juegan el orgullo y la prima? Arango pidió permiso al seleccionador de Venezuela y se lo dio. Y nadie dice nada. Puro ejercicio de fariseísmo.

Aquest article té per títol El doble rasero con el Madrid. Per una vegada, no puc estar més d'acrod amb Roncero.

Etiquetes de comentaris: , , , , ,

8 comentaris:

Blogger Robert Martínez ha dit...

"el Mallorca empatarà en el Bernabeu: primat i enrabiat pel menyspreu dels madridistes, els balears sortiran a per totes."

Per què afirmes que els madridistes menyspreen al Mallorca? Quins madridistes? Què entens per menyspreu? Segons el que he llegit a la prensa les declaracions de Raúl, Capello i companyia són més aviat prudents i respectuoses envers al seu rival de diumenge.

Salutacions!

divendres, 15 de juny del 2007, a les 14:28:00 CEST  
Blogger Tips de merengue ha dit...

Robert, tens tota la raó del món. Ja he canviat l'entrada. Generalitzar està molt mal, i dir que tots els madridistes han menyspreat al Mallorca seria mentir.
Gràcies per l'apreciació!

divendres, 15 de juny del 2007, a les 14:53:00 CEST  
Blogger Pau Margarit Company ha dit...

madrit2- Mallorca
Nastic0- Barça2

divendres, 15 de juny del 2007, a les 15:26:00 CEST  
Blogger Robert Martínez ha dit...

De savis és rectificar, i alhora m'emociona veure que per sobre dels colors que defensem pugui primar sempre l'honestedat i el fair play. Felicitacions pel teu blog, l'aniré veient tot sovint.

divendres, 15 de juny del 2007, a les 15:54:00 CEST  
Blogger Elwood ha dit...

Mastercard, amics, Mastercard. Diumenge ja em veig fent la gallina al Nou Estadi i a sota les 'Murallas de Tarragona'.

divendres, 15 de juny del 2007, a les 21:29:00 CEST  
Blogger Alba ha dit...

Espero que tingis rao amb el pronòstics. El meu cor es nega a aceptar la racionalitat del meu cap que diu que el Madrid serà campió. Bé, suposo que com molts culers. Espero que el cor sigui el que encerti la resposta i els culers ens tornem a trobar als llocs de celebració de cada població.
Salutacions

dissabte, 16 de juny del 2007, a les 15:01:00 CEST  
Blogger Xals ha dit...

Home, tal com està evolucionant la lliga la lògica dictaria que el Barça ha de ser campió. L'agonia i els canvis de líders en només segons fan d'aquesta lliga la més emocionant que recordo. Esperem que el Barça guanyi amb solvència a Tarragona i el Mallorca tregui un empat. Serà la prima millor invertida de la història.

Si marca Maxi potser el renoven, rollo Belletti. L'heroi de la segona i l'heroi de la dinovena.

dissabte, 16 de juny del 2007, a les 18:40:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

Figo is the best :P

dimecres, 20 de juny del 2007, a les 12:43:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici