dimecres, 13 de juny del 2007

La xilena de Rivaldo (i el Fifarato)

Temporada 2000/01, darrer partit de lliga a l’estadi: el Barça guanya en el darrer minut gràcies a un espectacular gol de Rivaldo de xilena i es classifica en quarta posició per a la Champions de la temporada següent.

Amb el temps tots els analistes i els propis aficionats han arribat a la conclusió que, tot i que a curt termini el gol ens va classificar per a la màxima competició europea, a mig i llarg termini va ser la primera pedra de tres anys de caminada pel desert amb Gaspart al capdavant.

Desconec què passarà la darrera jornada d’aquest lliga; tot i ser optimista, dubto que el Madrid deixi escapar aquest títol que els hem regalat tantes vegades durant aquesta segona volta. No obstant això, sí vull fer una reflexió sobre el qui, si no passa res extraordinari, serà campió de lliga.

Si analitzem la temporada del Madrid, conclourem que en qualsevol altre lliga on un equip punter hagués estat a l’alçada, a hores d’ara es barallaria per entrar a la Champions de forma directa i no haver d’anar a jugar a Albània a l’agost.

He llegit que Calderón vol ara que Beckham es quedi la temporada vinent; vaja, que amb pocs retocs la plantilla és fantàstica perquè a la fi han estat campions. Tant de bo s’ho creguin; sincerament, si és així, i veient el joc i el nivell dels jugadors madridistes actuals, a poc que a Barcelona facin bé les coses (entre les que hi ha una planificació de la temporada vinent amb cara i ulls i una renovació que no revolució de la plantilla), crec que l’ensopegada d’aquesta temporada només haurà estat això, una ensopegada, però que podem gaudir molts anys i de molts títols, mentre a l’altra banda del pont aeri, poden iniciar una llarga travessera pel desert, i si no recordeu la xilena del Rivaldo...

No vull acabar sense insistir a la Sra. Guasch, que porti al seu home al teatre i al cinema, o al govern que anticipi la jubilació en el periodisme, així es podrà dedicar a cultivar el seu Tamudisme il·lustrat.

Òscar

Actualització (by Bernat):
No puc estar-me de comentar el tema de Robinho, la CBF, i la Fifa. Espero que Relaño, Roncero, Guasch i la resta de "periodistes" comencin a parlar del Fifarato, aquest complot que saltant-se la normativa permetrà a Robinho no incorporar-se a la concentració de la selecció brasilera i sí participar en el darrer partit de lliga. Suposo que Robinho marcarà el proper diumenge, a l'igual que VNR va marcar els dos gols de l'empat contra el Saragossa. I ningú no dirà res. Villar, com a mínim, té la decència de disimular.
Quina vergonya!

Etiquetes de comentaris: , , , , , ,

5 comentaris:

Anonymous Anònim ha dit...

No puedo estar más de acuerdo...y creo que ganaremos la liga. El Madrid no puede tener tanta suerte seguida.

dijous, 14 de juny del 2007, a les 15:56:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

UJALÀ guanyem la lliga!

dijous, 14 de juny del 2007, a les 15:59:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

Reflexió molt interessant. Sembla evident que els dos clubs han de fer canvis però també veig que el que guanyi la Lliga en farà menys. Aquest és el futbol que tenim: un resultat val més que les polítiques de club o de fitxatges que ja fa temps que s’haurien d’haver fixat. Un clar exemple n’és la Champions de l’any passat que va aturar qualsevol marxa que, per rendiment, podria haver estat justificada. Ara bé, és difícil mirar a llarg termini mentre es veu al president del Madrid aixecant la copa i a Capello i el seu ‘futbol pedra’ amb dues lligues en les dues temporades que ha estat al Madrid.

Salutacions.

dijous, 14 de juny del 2007, a les 18:38:00 CEST  
Blogger Pau Margarit Company ha dit...

Maxi marcara, i el Mallorca aconseguira un o tres punts. LLavors el barça no a de fallar, s'ha de distanciar en el marcador.

dijous, 14 de juny del 2007, a les 22:29:00 CEST  
Blogger Alba ha dit...

Jo encara em resisteixo a pensar que es pot reviere Tenerife, pero al Santiago Bernabeu. En tot cas, no ha d'amagar que el Barça necesita uns retocs a la plantilla i una bona preparació la temporada vinent.
El tema FIFA, sense comentaris... espero que aquest nou acte de prepotència el paguin car
Salutacions

divendres, 15 de juny del 2007, a les 10:19:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici