dilluns, 2 de juliol del 2007

Laportistes i Rosellistes

M'explicava el meu avi, que de sempre a can Barça hi ha hagut moltes divisións d'opinió, Kubalistes, Suaristes..., jo d'aquests no m'enrecordo, la darrera gran divisió que recordava era la de Nuñistes i Cruyffistes. Aquesta va derivar en una guerra oberta, una guerra en que l'únic derrotat va ser el Barça.
Amb la retirada de Nuñez, i l'entrada de Laporta amb els seus "punto.com" (obvio els anys de travessa al deserrt del gran Gaspart), va semblar, tot i que el nou president venia de l'elefant blau, que s'acabaria d'una vegada amb les divisions i guerres internes.
Suposo que erem il.lusos, una vegada més els egos dels que toquen el poder amb les mans, ha pogut més que el sentiment per uns colors. Encara ric, per no plorar, quan recordo la frase amb que s'omplien la boca tant en Laporta com en Rosell "donarem els millors anys de la nostra vida al Barça", els més vells i més savis, diuen que és el sentiment autodestructiu sempre ha estat present a Can Barça.
Jo sincerament creia amb la nova sàvia, amb fer net i obrir protes i finestres i que per una vegada, els egos els deixessim a casa i treballessim tots plegats pel Barça, suposo que era un il.lús i que no tins la saviesa dels nostres avis.
Per cert Srs. Laporta i Rosell, espero que els vostres egos estiguin feliços, perquè el FCB amb les vostres picabaralles us asseguro no ho està.

Òscar.

Etiquetes de comentaris: ,

3 comentaris:

Anonymous Anònim ha dit...

Sempre he cregut que la falta d’unitat ens ha privat dels èxits que s’haurien de derivar d’un club tan gran que ha disposat dels millors jugadors. Alguns diuen que és un símptoma de democràcia i de pluralitat però jo veig que les divisions només ens afebleixen. Hi ha altres clubs que es discuteixen, s’enfaden, es barallen, es denuncien... però quan s’ha d’anar tots a una són els primers i els resultats els avalen.

elsavidelcampnou.blogspot.com

dilluns, 2 de juliol del 2007, a les 17:36:00 CEST  
Blogger Alba ha dit...

És un dels principals problemes al Camp Nou. La divisió entre la directiva, els aficionats... i que com molt bé dius, només afecta al Barça. Esperem que ho sàpiguen corretgir.
Salutacions

dimarts, 3 de juliol del 2007, a les 17:05:00 CEST  
Blogger Xals ha dit...

Jo crec que haurien de deixar el protagonisme per les eleccions, ara no es moment de parlar de fracasos ni èxits, això s'ha d'avaluar quan el projecte s'acabi. No obstant, Rossell seguirà amb la seva pre-campanya on ell potser guanya vots, però el Barça perd crèdit. Ho hauria de meditar això si és veritat que estima tant al Barça.

El que sí valoro positivament de Laporta és que ha aconseguit que en una temporada sense títols no es parli de Rijkaard ni es qüestioni l'equip sencer. Sembla que la lliga la vam guanyar nosaltres. Només cal mirar com van les coses a l'altra banda del pont aeri.

Salutacions.

dimarts, 3 de juliol del 2007, a les 21:54:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici