divendres, 22 de juny del 2007

Maleïdes vanitats!

Al llarg d’aquesta temporada, ens hem queixat repetidament, en aquest blog, del paper que han jugat els dos principals diaris esportius de Catalunya.
Era trist constatar com, dia rere dia, Mundo i Sport es dedicaven a alimentar la guerra interna de vanitats entre els dos cracks blaugranes: Eto’o i Ronaldinho.
I més pena feia veure com, a l’altra banda del pont aeri, la premsa madridista es confabulava per a treure l’equip blanc de la crisi de joc en què es trobava. Conxorxa encapçalada per la confraria del Clau Roent...

Em temo que si Eto’o i Ronaldinho segueixen al Barça la temporada vinent, la ferida es pot tornar a obrir.
En aquest cas, algú hauria de donar un cop de puny damunt la taula.
Algú hauria de recordar als dos cracks que els darrers partits d’aquesta temporada, quan realment es decideixen els títols importants, únicament Messi ha donat sensació constant de perill amb la pilota als peus, únicament Messi ha exercit de crack.
I el que es més difícil, Sport i Mundo Deportivo haurien de deixar de jugar a les apostes, uns per Eto’o, els altres per Ronaldinho.

Jo aposto per Messi.
Les vanitats a la foguera!
I bon Sant Joan!

Fèlix

2 comentaris:

Blogger Pau Margarit Company ha dit...

Es que els diaris d'aqui són com el d'aqui ai tomate, mentre que els de madrit son preoggrames dautoajuda.

divendres, 22 de juny del 2007, a les 20:49:00 CEST  
Blogger Alba ha dit...

Una de les diferencies més clares entre la premsa madrilenya i la barcelonina. Espero que n'aprenguin i com a mínim la próxima temporada desgastin al Madrid i no al barça, encara que difícil.
Salutacions

diumenge, 24 de juny del 2007, a les 12:58:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici