dilluns, 25 de juny del 2007

Que no parin!

Ha començat el ball de fitxatges. Yaya Touré i Henry ja són nous jugadors del Barça. El primer, un jove de 24 anys, gran i fort com un bou, i que tots els barcelonistes esperem que aporti la fortalesa al mig del camp –després dels experiments amb els tres petits que Fèlix comentava anteriorment– que tant necessita aquest equip. El segon, un crack mundial que combina qualitat, experiència i fam de títols a parts iguals. Per a mi no era un fitxatge prioritari, però els bons jugadors sempre són benvinguts. Augmentarà la competitivitat entre els cracks i serà una bona opció per a suplir a Eto’o quan disputi la copa d’Àfrica. No sé si a partir d’ara, en lloc de REM haurem d’afegir la T de Thierry i parlar de TREM. I si finalment fitxem a Palacios, permeteu-me la broma, hauríem d’anomenar-los TREMP?

Aquests fitxatges ens venen molt bé als aficionats. Després d’una temporada dolenta com la d’enguany, no hi ha res millor per a tornar a il·lusionar-nos que noves cares. Com a mínim, avui serà més fàcil oblidar la derrota d’ahir en el bàsquet. Això ens faltava enguany, que el Madrid faci doblet, i a sobre en el Palau Blaugrana! Si vau veure el partit, convindreu amb mi que el Madrid va merèixer guanyar. Únicament en els primers minuts es va veure al Barça capaç de donar guerra, però el Madrid va tenir ahir un nivell d’encerts altíssim, ajudat a més per les pèrdues de balons i rebots defensius dels blaugrana. Ja vam guanyar la copa quan ningú s’ho esperava, però guanyar la lliga, i remuntar un 2-0 en els primers partits, era francament difícil.

Pareix ser que arriben les vacances a l’esport, i possiblement és hora que tots ens les agafem. Per la meva banda, continuaré escrivint de quan en quan al blog, tot i que possiblement amb menys freqüència. Això sí, comptem també amb Fèlix i Òscar per mantenir-lo viu fins la propera temporada.

Etiquetes de comentaris: , ,

8 comentaris:

Blogger Pau Margarit Company ha dit...

La pregunta del milio es: Canviara d'esquema Frank? O fara seure un a la banqueta?

dilluns, 25 de juny del 2007, a les 11:15:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

Pel que fa a la pregunta del milió, i veient l'esquma habitual del Frank, en deixarà un a la banqueta si no és en casos molt escepcionals. Ara, el que em preocupa és que pel fet que Ronnie i Eto'o siguin vaques sagrades, el que segui més sigui en Messi, espero que Rikjaard hagi après dels seus errors i no faci jugar pel nom si no pel rendiment.
Pel que fa al bàsquet, a l'equip tret de Navarro, són uns "pitxes fredes", no són capaços d'assumir responsabilitats quan es necessita, i els que ho fan (Roger o Trias), no tenen la qualitat per fer-ho sovint ( ja ho van fer a Vitòria. I un apunt per acabar, fitxem un 5 amb garanties i que asseguri el rebot, i fem jugar al Fran Vazquez de 4 si us plau.

dilluns, 25 de juny del 2007, a les 11:35:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Até mais.

dilluns, 25 de juny del 2007, a les 12:09:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

Sembla que aquesta any s'està comprant bé. Henry... Touré... i possiblement Abidal i Chivu.
S'estan comprant jugadors titulars, no com la temporada anterior on van venir jugadors suplents i de dubtosa qualitat pel Barça: Ezquerro......

dilluns, 25 de juny del 2007, a les 13:14:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

La nostra intenció és mantenir el blog obert durant l'estiu!

dilluns, 25 de juny del 2007, a les 15:24:00 CEST  
Blogger Bernat y Roger ha dit...

Clar que sí, manteniu el blog obert que les bones refències esportives no s'han d'aparcar!
I ja sabeu que a mundotikitaka teniu un blog germà!

I respecte a la notícia, me n'alegro molt de l'arribada d'Henry tan des de l'àmbit esportiu com personal. Porto moltes temporades veient la Premier i si hi ha hagut un jugador que mai m'ha deixat de fascinar en aquests anys és el Titi que veia com d'altres cracks passaven de temporades brillants a mediòcres.

Henry assegura gols, compromís i regularitat. Una alegria molt gran poder-lo veure de blaugrana.

I respecte Touré s'haurà de veure si finalment canvien l'eskema de joc o no. Si segueixen amb l'actual està clar que la posició que li reserven és la de pivot defensiu però no sé fins a quin punt l'estem limitant. Si bé a l'Olympiakos l'any passat va jugar com a pivot defensiu, aquest any al Monaco feia parella al mig camp però amb la tasca de ser qui conduís i tingués aquella vessant ofensiva que tot mig camp necessita.
Serà capaç de defensar i ser l'ekilibri que busca el Barça? Segurament. Però serà una llàstima que no pugui explotar al 100% a una posició de tan táctica les seves virtuts tècniques i físiques.

Ànims amb el blog a l'estiu! ;)
Roger

dilluns, 25 de juny del 2007, a les 17:25:00 CEST  
Blogger JMJ ha dit...

http://mesomenys.blogspot.com/

No creieu que un central que pogués treure la pilota amb criteri eliminaria el problema de tapar els tres petits o els organitzadors??

A qui proposeu??

http://mesomenys.blogspot.com/

dimarts, 26 de juny del 2007, a les 9:41:00 CEST  
Blogger Alba ha dit...

Serà una pena no poder llegir coses noves al blog, espero que continui a l'estiu.
Totalment d'acord, l'arribada d'Henry ha ilusionat a tota la parròquia culé. A veure com s'ho fa Rijkaard per manejar els quatre delanters.
En la final de bàsquet només hi ha hagut un equip, el Madrid. El rebot defensiu ha decantat la balança a favor de l'equip blanc
Salutacions

dimarts, 26 de juny del 2007, a les 20:34:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici