dilluns, 25 de febrer del 2008

Quant de pardillo

Coincideixen As i Marca amb el seu diagnòstic i amb les seves portades. El Madrid ha perdut per "pardillo". Resulta graciós comprovar com els mateixos periodistes que afirmaren que no hi havia lliga, que estava sentenciada, ara acusen als merengues de pardillos pel gol de Getafe (vull a Laudrup com a substitut de Rijkaard!). No sé ben bé qui és més pardillo, si els periodistes o els jugadors.
Bé, sí que ho sé. Si busqueu al diccionari la definició de pardillo, us apareixerà al costat la fotografia d'aquesta persona, que a més acumula altres acepcions que per educiació evitaré citar.

Ayer jugó sólo para empatar y ganó, aprovechando la única ocasión clara que tuvo tras un 'no-gol' de Robben que de tanto celebrarlo (yo me incluyo) nos impidió enterarnos de que estaba anulado por un fuera de juego posicional de Raúl. Lo era, vale. Pero ese gol en La Romareda o en el Camp Nou no lo anula ni el tato estando el Barça por medio.


En fi, que la lliga continua oberta, tal i com vam dir, tot i que nosaltres també tenim al nostre pardillo. El penalti de Zambrotta és per a sancionar-lo sense sou un mes. Afortunadament, el rival era el Levante, i afortunadament Eto'o i Messi (els dels passes, no el dels eslàloms) estaven al camp per endreçar-ho. Ara, en teoria, el Barça només depén del Barça. I dic en teoria, perquè gaunyar tots els partits, inclós el del Bernabeu, no és una qüestió fàcil. I ara que el Barça està a dos punts, corre el perill de relaxar-se, d'haver aconseguit el més difícil en poc de temps i pensar que en poc de temps estaran al més alt de la classificació sense massa esforç. I, precisament, el que necisstarà el Barça per a superar al Barça i a l'Atlético de Madrid serà esforç.
En fi, gaudim d'aquest dilluns somniat.

Etiquetes de comentaris: , , ,

4 comentaris:

Blogger Toni ha dit...

No em sembla malament la definició que troben ambdós diaris, doncs la cagada d'ahir no és per menys. No entenc com un equip com el Madrid ha pogut empanar-se de tal manera. És de pardillos, ni més ni menys.
Però bé, nosaltres a lo nostre i a aprofitar-ho.

Salut!

dilluns, 25 de febrer del 2008, a les 10:56:00 CET  
Blogger Tips de merengue ha dit...

@ Toni,
Jo també penso que han estat uns pardillos, però encara més pardillos crec que han estat els de l'As i, sobre tot, els de Marca.
Salut!

dilluns, 25 de febrer del 2008, a les 11:22:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

Tot i estar d'acord amb el que dieu, jo encara vec més greu els comentaris de Pedja, dinet que l'àrbritre havia d'haver aturat el partit perquè hi havia molts jugadors del RM celebrant. I aquest home ha estat jugador ?????
Òscar.

dilluns, 25 de febrer del 2008, a les 11:36:00 CET  
Blogger BalV ha dit...

Gran victoria, moltes ganes al camp, gran resultat, i el Madrid està ja cagat, ja ho vau veure, totalment descentrat...... Visca el Barça!!! i endavant
ara el valencia a la copa, a veure si guanyem

dilluns, 25 de febrer del 2008, a les 15:28:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici