dimecres, 20 de febrer del 2008

Mitges veritats

No hi ha res més baix en el mon del periodisme que les mitges veritats. M'explico, a l'As d'avui l'amic Guasch, tantes vegades citat en aquest bloc, es queixa de l'arbritatge que va tenir ahir a la nit el R. Madrid a Roma.
Fins aquí és opinable, probablement els culés no ho veuran així, i els merengues sí, això és el futbol...el problema ve en el moment de citar exemples, explícitament comenta:

" El pianista alemán se lo tomó al Madrid: hay falta del excelente Totti en el 1-1, una tarjeta a Diarra en jugada que no fue ni falta y un tufo local en su tarea que te acaba descentrando."

O la meva tele em va trair o Diarrà no havia d'haver acabat el partit, doncs un minut abans de ser substituit, va engaltar un cop de colze a la cara d'un italià, que la majoria de vegades acaba amb vermella directa, fins i tot els amics comentaristes d'Antena 3 ho van veure, tot i que van comentar que no era exactament un cop de colze, qüestió de dioptries.

Vaja que amic Guasch, o ens mirem tot el partit, o mengem cues de panses, si no passa el que passa, que una vegada més la caguem.

Òscar.

Etiquetes de comentaris: ,

1 comentaris:

Anonymous Anònim ha dit...

El Diarra fa anar els colzes com un ventilador.
Com que és merengue és el "guerrero africano", si fos de qualsevol altre equip seria un brut!

dimecres, 20 de febrer del 2008, a les 19:35:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici