dilluns, 11 de febrer del 2008

Motius per a creure

Avui els aficionats madridistes (bon dia, joiner!) poden estar contents. Un 7-0 no és un resultat massa habitual; a més, han recuperat posicions i tornen a estar a 8 punts de distància del seu perseguidor; i per a acabar-ho d'adobar, Raúl i Guti es reivindiquen per a la selecció (Relaño ja avisa: Luís Aragonés no té un problema, en té dos, i ell ja s'encarregarà d'alimentar-lo).
I el Barça? Doncs jo no estic decebut del tot, i encara sóc positiu. Embegut per la campanya electoral, tinc encara motius per a creure. Per segona jornada consecutiva vam ser capaços de salvar els mobles (no perdre a Sevilla és, per a mi, salvar els mobles); en dues jornades hem recuperat 1 punt (amb aquesta progressió i guanyant al Bernabeu, campions); i a més ho hem fet amb un equip marcat per les absències; i Eto'o i Yaya Touré han acabat (per fi) la Copa d'Àfrica; i els equips de Schuster es desunflen; i Ronaldinho forçosament s'ha de recuperar, perquè pitjor que en Sevilla no ho pot fer; i...
Després de dir tantes parides, us deixo amb Marca, especialista en portades xorra. La setmana passada publicaven que la lliga ressucitava. I ahir, després del partit del Barça, donant per fet que el Madrid guanyaria, es preguntaven en veu alta "¿Quién dijo que aun había liga?". És que no es llegeixen ni ells les seves portades?

Etiquetes de comentaris: , ,

4 comentaris:

Blogger raul_Joiner ha dit...

Marca es Juan Palomo. Es increible...

Respecto a lo de "el Barça salvó los muebles", yo creo que en la segunda parte el Barça no aparentó ser un equipo que quiere remontar. Jugando el Sevilla con 10, y haciendo la lamentable segunda parte que hicieron (llámalo cansancio físico, llámalo jugar con 10, llámalo que el Barça jugó mejor...), hay que apretar mucho más. Hay que ir a degüello a meter el segundo gol, sea como sea. En ese aspecto me decepcionó un poquito.

Respecto a la goleada, pues sí, muy contento. Pero sinceramente, no encuentro mucha diferencia entre meter 7 y meter 3. Quiero decir que el Valladolid llegó con un planteamiento, y en el minuto 30 ya iban 4-0. Lo que pasa a partir de ahí ya es gratuíto, no hay que darle más importancia.

Efectiviwonder....queda Liga, pero el Barça tiene que dar motivos para que la campaña de "macaguncony" coja fuerza. Creo que era Perarnau el otro día que escribió que estas campañas (como la Cofradía del Clavo Ardiendo), son muy bonitas y todo lo que quieras, pero si el producto no responde, ni campañas ni gaitas.

Salut company!

dilluns, 11 de febrer del 2008, a les 10:33:00 CET  
Blogger Xavi ha dit...

Si abans jo ja era pesimista ara encara ho sóc més. La distància es massa llarga i això de que els equips de schuster es desinflen està per veure amb el madrid. Empatar a Sevilla no es mal resultat (més tenint en comtpe les baixes) però la campanya dels merengues fa que tot el que no sigui sumar de 3 en 3 és un fracàs. Crec que per la lliga ja és massa tard. Aquest dissabte contra els manyos sóc partidari de reservar jugadors (fins i tot Eto'o) de cara als 4 dimecres seguits de futbol que tindrem entre champions i copa.

dilluns, 11 de febrer del 2008, a les 10:40:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

Donçs jo no sóc pessimista del tot, veient la jornada el dissabte al matí, amb el Barça amb 9 baixes i el RM jugant a casa amb el Valladolid, molt em temia que el diumenge a la nit estariem a 9 punts un altre cop.
Estem a 8, quedent moltes jornades i si el Barça s'entonés, de debò, hi haurien possibilitats.
El realment preocupant és que tot i que el RM punxarà, el Barça no se si estarà al nivell.
I sobre els portades, també els comentaris de la premsa d'aquí dilluns passat, estaven eufòriques i avui...

dilluns, 11 de febrer del 2008, a les 10:52:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

9 baixes?
Sumeu: Eto'o + Oleguer + Henry + ...
La veritat és que el tema lesions no convida a l'optimisme.

dilluns, 11 de febrer del 2008, a les 20:49:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici