dimecres, 6 de febrer del 2008

Hipocresia

No m'interessa especialment la selecció espanyola de futbol, però el que estan fent amb Luís Aragonés no té nom. Independentment de si Raúl mereix o no anar a l'Eurocopa, de si està millor que altres seleccionats, el que és evident és que el seleccionador ha dit que no compta amb el jugador, i això pareix que és un pecat mortal.
La portada del diari As, és clara i meridiana. No val a excusar-se en que els aficionats van rebre a l'entrenador amb aquest crit. La informació destacada és una petició evident per a que Raúl torni a l'equip.
Roncero, en la seva línia habitual, preveu (i al mateix temps suggereix) que "La Rosaleda gritará "Raúl Selección"). Vaja, que ningú s'estranyi quan la Rosaleda, efectivament, comenci a cridar demanant al jugador madridista. Us reprodueixo literalment el vomitiu article perquè no té desperdici:

Es un clamor. La España futbolística se ha echado a la calle para gritar: "¡Raúl, Selección!". El pueblo siempre tiene razón y ayer improvisó la nueva letra de ese himno que Raúl escucha mirando al cielo mientras que a millones de españoles se les pone la piel de gallina. Málaga es una ciudad abierta al mundo, que ama a la Selección y ha decidido tomar cartas en el enojoso asunto. Le guste o no a Luis, el 80% de los hinchas de La Roja están con su capitán (y eso que Casillas es su mejor heredero). Sus 102 internacionalidades y sus 44 goles sólo son el reflejo estadístico de un dato superior: Raúl es el gran referente del equipo nacional. La afición se siente huérfana sin él y lucha por conseguir que vaya, sí o sí, a la cita de Austria y Suiza. La clave pasa por el míster: "Lo ideal es que la Federación me eche...". Lo mejor es cogerle la palabra y no discutir más. Sin Luis, Raúl volvería seguro...

En el recién estrenado AVE de Málaga, Aragonés se encontró con una manifestación reivindicativa. "Raúl, Raúl, Raúl...". Sólo es un aperitivo de lo que le espera al de Hortaleza esta noche. La Rosaleda será una unidad de destino para animar a nuestra Selección, pero buscará un hueco durante la velada para reclamar que se haga justicia con ese jabato que durante diez años lo dio todo por La Roja. El propio Villar le dijo hace poco a Calderón que Raúl "es el mejor jugador de España". Nada que objetar, presidente. Del Bosque y Camacho, a la espera. Hierro se lo piensa. Se perfila una Eurocopa con el 7. ¡¡¡Raúl, Selección!!!

A més de les dots estadístiques de Roncero, em crida l'atenció que quan Villar parla de Raúl, ja no és la mà negra que mou els fils del Villarato per a que el Barça guanyi. No, quan Villar parla de Raúl torna a ser el presidente.

I Relaño, el director del diari on s'ha publicat aquest article, què diu? Doncs que Luís entra de nuevo en autocombustión. Auto? Va, vinga, però quina barra! Però si porteu mesos demanant la tornada de Raúl! I afirma:
Ahora, amigos que no le hacen ningún favor le hablan de un posible complot que consistiría en amargarle para que dimita, para poner a uno que sí lleve a Raúl a la Eurocopa. Total: la víspera de un bonito partido en Málaga, ante Francia, y que debía servir de homenaje a Marca por sus setenta años, la ha convertido otra vez Luis en un pandemónium por sus obsesiones, malos rollos y tendencia a la sobreactuación. Todo por no dar en su día una explicación sencilla y real.
Possible complot? Obsessions? Que s'ho facin mirar.
I en Marca què diuen? Bé, a banda d'afirmar que El Barça "roba" a Garay al Real Madrid (Jose Vicente Hernáez no té despercici), posen en portada la frase de Luís demanant que el cessen.
Açò és la crònica d'una mort anunciada. Acabaran aconseguint el que volen: que Aragonés presenti la dimissió (o el cessin del càrrec), i que el nou seleccionador porti a Raúl. I després diran, com Relaño, que tot l'enrenou és culpa d'ell, que no va saber explicar els motius de la seva decissió.
Quina banda d'hipòcrites.

Etiquetes de comentaris: , , ,

10 comentaris:

Anonymous Anònim ha dit...

@Bernat
Estic totalment d'acord amb tot el que escrius.

dimecres, 6 de febrer del 2008, a les 10:35:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

Jo també estic d'acord amb tot el que dius.
Espanya futbolísitca, país de pandereta.

dimecres, 6 de febrer del 2008, a les 11:48:00 CET  
Blogger raul_Joiner ha dit...

La verdad es que lo de la selección en este país es algo lamentable. Tienen un circo montado alrededor que da miedo. Personalmente no soporto al "sabio", pero no creo que sea de justificar esta avalancha que le está cayendo. Incluso Lissavetzky se ha pronunciado. Lo dicho, lamentable. Así nunca haremos nada.

Saludos

dimecres, 6 de febrer del 2008, a les 13:04:00 CET  
Blogger Alba ha dit...

No entenc perquè tant debat si als jefes no els hi agrada perquè no el fan fora.Coses que no s'entenem
Salutacions

dimecres, 6 de febrer del 2008, a les 15:01:00 CET  
Blogger Morrissey21 ha dit...

És lògic que la gent reclami Raúl per a la selecció espanyola. Amb ell capitanejant, La Roja ha aconseguit tres Mundials y un parell d'Eurocopes, i perquè només he fet servir els dits d'una mà per comptar-ho.

També hi hauria d'anar Guti, que per alguna cosa és titular fix amb qualsevol entrenador que l'ha tingut. I Míchel Salgado i Torres, els dos millors laterals de la Lliga. Crec que no em deixo cap seleccionable que jugui al Madrid.

dimecres, 6 de febrer del 2008, a les 16:27:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

@el mono lito
No importa si juguen bé o no, si són titulars o no, si han guanyat molts títols amb la "roja" o no.
L'unic important és que es plantin com un pal i mirin al cel, amb el coll ben estirat, mentre sona el "chunda-chunda"

dimecres, 6 de febrer del 2008, a les 17:08:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

Jo també estic d'acord. Roncero mai deixarà de sorprendre'm... Acabaran fent fora a Aragonés i criticant el següent perque no convoca a Raúl amb 40 anys.

dimecres, 6 de febrer del 2008, a les 19:24:00 CET  
Blogger raul_Joiner ha dit...

Pues ahora que lo dices.....nunca está de más un poquito de compromiso.

dijous, 7 de febrer del 2008, a les 9:07:00 CET  
Blogger BalV ha dit...

Anti seleccio espanyola i fan del Barça.
Encara no entenc com el nostre Henry va fallar el que va fallar ahir en l'ultim miunut del partit,. no ho entenc... Henry com fots fallar allò??? no ho entenc....Mala sort?? és així?? no ho sé.
Visca el Barça
BalV

dijous, 7 de febrer del 2008, a les 14:50:00 CET  
Blogger El matemático Abel ha dit...

balv, no sufras, algún día Catalonia jugará un mundial y podrás dejar de odiar a tu selección nacional. Para que veas que soy simpático, responderé a tu pregunta, aunque no es muy dificil: Casillas es un buen portero, y Henry esta acabado. Eso si, camisetas con el 14 veo por las calles que da gusto...

Coincido con tips de merengues en que la campaña anti luis es deleznable, más que la campaña el motivo, que es llevarse a un jugador que no esta en condiciones de jugar puesto que hya gente más apta que él. Eso si, si al final no va Guti y va el matao de xavi, que el abuelo no cuente con mi apoyo en la próxima ofensiva del amic Relaño.

Me despido guapetes.

Viva el Madrid y España campeones.

dimarts, 12 de febrer del 2008, a les 0:43:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici