divendres, 1 de febrer del 2008

Sensacions

Amb quina sensació us quedeu després del partit d'ahir? Sobre tot els que passareu per PPV i el vau veure en directe, perquè la resta ens hem tingut que conformar amb els resums!
Jo em quedo amb dues sensacions contradictòries: d'una banda, la satisfacció d'haver passat l'eliminatòria contra un dels equips més durs de la nostra lliga. El Vila-real s'ha evidenciat capaç de fer un descosit a qualsevol equip, i el fet de no haver rebut cap gol ni en el partit d'anada ni en el de tornada és un punt molt positiu a favor del Barça. A més, ja estem en semifinals, i amb possibilitats de lluitar per un títol necessari com l'aigua.
D'altra banda, tinc un regust amarg, especialment amb l'actuació de Messi (i no em malinterpreteu). Dimecres passat, en l'edició en paper del diari As (disculpeu-me, però quan vas viatjant en l'Euromed has de passar les hores com sigui), llegia que el Barça tenia una de les estadístiques més negatives en quant a efectivitat de cara a porta: xutava molt, sí; tenia molta possessió, sí; arribava molt a l'àrea contrària, si; però en proporció feia molts pocs gols, era molt poc resolutiu, i no tenia la contundència -per exemple- del Madrid, capaç de xutar dues vegades a porteria i fer tres gols (estic exagerant, però l'estadística anava en aquest sentit).
I ahir ens trobem precisament amb això: jugades espectaculars de Messi, impressionants com a detalls de qualitat, de tècnica, de velocitat, d'inspiració..., però al final, només un gol al marcador (i en fora de joc). Fins i tot fallem un penalty, i juguem amb el foc de que qualsevol imprevist ens pugui fer fora de l'eliminatòria.
Estic segur que les jugades de Messi (qui m'encanta com a jugador), faran que arribin més gols, però el que em desespera és el barroquisme d'aquest equip. I el que em fa por és que els elogis cap a l'argentí facin que els altres malabaristes del baló (Ronaldinho, Gio, Henry...) busquin el regat pel regat, el más difícil todavía.
I ens falta Eto'o, que és l'únic amb instint assassí de l'equip.

Etiquetes de comentaris:

19 comentaris:

Blogger Toni ha dit...

Ahir vaig ser al camp i l'afició va estar genial, animant i cantant en tot moment. Em va semblar una mica patètic que poséssin música en alguns instants durant el partit per fer cantar la grada (justament el dia que menys es necessitava, la grada cantava sola), però en general molt bé.
Respecte a l'efectivitat doncs no em preocupa massa, bones i males ratxes en té tothom, i si ara no entren ja ho faran més endavant. El que és important és crear bones ocasions i sembla que ahir vam marcar la bona línia a seguir. A veure si dura!

Finalment, malament també el Pellegrini culpant a l'àrbitre, el recurs dels impotents, i ahir el seu equip ho va ser no sé si per demèrits propis o per mérits del Barça.

Salut!

divendres, 1 de febrer del 2008, a les 10:31:00 CET  
Blogger raul_Joiner ha dit...

Sí, Pellegrini no tiene que quejarse.......pero la eliminatoria la habéis pasado por un gol en fuera de juego. Y lo del penalti pitado es de risa.

divendres, 1 de febrer del 2008, a les 11:11:00 CET  
Blogger Unknown ha dit...

Que sí Raul, que sí, que al Realísimo nunca lo ayudan.

El Villarreal no ha tirado ni a puerta en todo el partido. Fue peor en la ida y en la vuelta. Y todavía hay algunos que piensan que mereció pasar y que si no llega a ser por el gol en fuera de juego pasa a seminifinales.

Chungo si no tira a puerta lo veo yo, pero bueno... .

divendres, 1 de febrer del 2008, a les 11:19:00 CET  
Blogger Tips de merengue ha dit...

@ Toni
M'oblidava dels afortunats que heu pogut anar al camp!
@ Raúl
No fotem, Raúl. El gol és en fora de joc, sí. El penalti pot ser discutible (en Marca afirmàven que el porter tocava al mateix temps pilota i jugador), però per joc i ocasions en els dos partits, no em diguis que el resultat és injust!

divendres, 1 de febrer del 2008, a les 11:23:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

Mira Raul, com no m'agrada discutir sobre l'arbritatge, et donaré la raó. Vam passar gràcies al àrbrite, de fet és el que diu la premsa madridista d'avui. I probablement ens ajudés pel conveni que tenen signat en Villar i el Laporta, i et diré més, crec que l'han ampliat i que a partir d'ara tots els partits de lliga del Barça han d'acabar amb un expulsat per part de l'equip contrari, un penal a favor i un parell de gols en fora de joc, d'aquesta forma ens assegurarem la lliga.
I en en el teu comentari et falta assenyalar a més del gol i el penal, la totalment injousta explusió del central del Villareal, ja que de segur en Messi va fer teatre.

divendres, 1 de febrer del 2008, a les 11:36:00 CET  
Blogger Toni ha dit...

@Raul
Tienes razón en tus afirmaciones, pero considero que no se debe hablar del árbitro nunca. No creo que haya villaratos ni conspiraciones ocultas contra ciertos equipos o a favor de otros. Unas veces favorecen a unos y otras a otros. Algunas veces son decisivos y hacen ganar a un equipo u otro. A veces el equipo favorecido no merecía la victoria. Ayer el Barça la mereció y también mereció pasar el conjunto de la eliminatoria. Con esto no quiero justificar que pitara penalti ni nada de eso, pero me parece de mal perdedor hablar en la rueda de presna del árbitro y omitir el mal juego del equipo y lo nulo que estuvo en todo el partido.

Salut!

divendres, 1 de febrer del 2008, a les 11:40:00 CET  
Blogger raul_Joiner ha dit...

@santote

No me seas niño pequeño, replicando con "y tú más". Nadie ha dicho lo contrario, pero Toni se ha quejado de que Pellegrini dijera eso. Solamente digo que si el árbitro acierta, el gol no sube al marcador. Luego igual metíais 3, que más da, todo son suposiciones.

@tips

Por supuesto que por juego, el Barça ha merecido pasar la eliminatoria. Pero aún así, si el árbitro no se equivoca, igual llegan al minuto 90 0-0. ¿Qué hubiera pasado? Es absurdo hacer simulaciones.

Si vosotros estais contentos de pasar así, jugando contra 10 y metiendo un gol ilegal....pues adelante!

Saludos

divendres, 1 de febrer del 2008, a les 11:41:00 CET  
Blogger raul_Joiner ha dit...

@Óscar

me parece que mi comentario ha sido un poco más serio que todas esas tonterías que has soltado. Si os molesta que venga a un blog culé a deciros como lo veo yo, me largo y ya está. Soy de Barcelona y estoy muy acostumbrado a hablar de fútbol con culés. Lo que no puedo soportar es que cuando digo que el gol era fuera de juego, me saltes con que te estoy defendiendo el villarato y demás gilipolleces que nunca han salido de mi boca. Un poquito más de seriedad, por favor.

Saludos.

divendres, 1 de febrer del 2008, a les 11:46:00 CET  
Blogger Tips de merengue ha dit...

@ Raúl,
Crec que les teves aportacions són interessants, i no voldria que deixares el blog. La polèmica és inevitable sempre, però si tots mantenim un nivell mínim d'educació, crec que el debat és enriquidor per a tots.
Certament, parlar del que hauria passat sense el gol d'Henry és fer ciència ficció, però crec que l'eliminatòria no s'ha decidit per l'error arbitral.
I sí, jo sí que estic content d'haver passat l'eliminatòria.

divendres, 1 de febrer del 2008, a les 11:57:00 CET  
Blogger raul_Joiner ha dit...

Tips, una cosa es decir que el Barça haya merecido pasar, que estamos todos de acuerdo. Pero decir "la eliminatoria no se ha decidido por un error arbitral" es falso, porque precisamente la eliminatoria se ha decidido por un gol que no debería haber subido al marcador.

Creo que son dos conceptos diferentes.

Saludos y gracias.

divendres, 1 de febrer del 2008, a les 12:04:00 CET  
Blogger Unknown ha dit...

@Raúl

Tu dices que no crees en el Villarato y sin embargo dejas caer el tufillo de los arbitrajes. Me parece que lo siguiente va a ser decir:

" Voy a misa, creo en Dios y me confieso, pero no soy cristiano ".

A ver cuando nos enteramos. Al Real Madrid y al Barça lo favorecen más los árbitros, ayer, sin ir más lejos, el árbitro señaló varios fueras de juego que bien algunos acabaron en gol u otros cortaron una jugada de peligro inminente, por lo tanto, si un equipo ataca mucho (anoche fue el único que atacó), lo normal, aunque no justificable ni legitimable, es que se equivoquen a favor suya, nada más.

Fíjate el caso del Real Madrid, curiosamente este año que ha decidido atacar más parece que lo errores le benefician también. ¿Casualidad?. Hace mucho que sé quienes son lo reyes magos.

divendres, 1 de febrer del 2008, a les 12:29:00 CET  
Blogger raul_Joiner ha dit...

@santote

No he dejado caer ningún tufillo. He hablado de la acción puntual de ayer. No veas ninguna caza de brujas por mi parte.

Tengo bastante claro que a los equipos grandes los benefician más los árbitros que al resto. ¿Porque atacan más? Puede, hay más posiblidad de error. ¿Por influencias? Puede, es todo tan sucio que no sabes a que atenerte.

PD: Tus dos blogs se llaman "Real Madrid Club de Franco" y "el Villarato". Creo que eres más sospechoso que yo de todo lo que me acusas.

Me ha hecho gracia lo del cristianismo. "Gracias a dios" es todo lo contrario :)

Salut company!

divendres, 1 de febrer del 2008, a les 12:44:00 CET  
Blogger Tips de merengue ha dit...

Doncs jo crec que no va decidir l'eliminatòria.
El Vila-real estava obligat a marcar en Can Barça. Amb un gol tenia moltes possibilitats de passar (obligava al Barça a fer-ne'n dos com a mínim). Però no va marcar, ni abans del penal ni després.
El penal és en el minut 41 de la primera part. Tenen tota la segona part per a marcar, i no ho fan. Han tingut tot el partit d'anada per a marcar. I no ho han fet.
A més, pensar que sense el gol en fora de joc, el Barça no hauria sigut capaç de marcar també és ciència-ficció.
Sí que estic d'acord en que el gol (que és il·legal) modifica el desenvolupament del partit clarament. Però l'eliminatòria (a doble partit) no s'ha decidit per aquest fet.
Per cert: contra el València les semifinals.
Merda.
Salut!

divendres, 1 de febrer del 2008, a les 12:46:00 CET  
Blogger Toni ha dit...

Merda?
Jo frisava perquè ens toqués el València! Millor el València que el Racing o el Getafe, posatas a eliminar bons equips, la continuació natural de Sevilla -> Vilareal és el València, i a la final, el Racing :P

Tinc confiança en que passarem però seria un error menysprear el València pel seu mal moment doncs ara mateix és un llop ferit.

Salut!

divendres, 1 de febrer del 2008, a les 13:08:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

Amic Raul, si no podem fotre una mica de conya amb el futbol pleguem.
Mai sabrem que hagués passat si no haguessin donat el gol en fora de joc. Però afirmar que el Barça va passar per l'àrbritre...com tu dius és de riure, donçs pressuposes que el partit hagués acabat 0 a 0, que l'actitut del Barça a la segona amb empat hagués estat tant conservadora com ho va ser amb l'1 a 0, i que tot i la pròrroga, el Barça hagués perdut als penals.
En tot cas podries afirmar que el Barça es va estalviar haver d'anar a pel marcador a la segona part si no hagués estat per l'àrbritre.
I no marxis del blog, en la diversitat d'opinions hi ha la riquesa dels blogs.

divendres, 1 de febrer del 2008, a les 14:43:00 CET  
Blogger Xavi ha dit...

Ai ai ai l'enveja que dolenta és...
Qui li piqui que s'ho rasqui, que s'ho rasqui qui li piqui, però de moment estem a semis. Després ja veurem que passa...
Au dios

divendres, 1 de febrer del 2008, a les 15:02:00 CET  
Blogger BalV ha dit...

Que em quedo del partit d'ahir??
que vam guanyar....
que vam fer una bona primera part....
que ens falta gol!!!
Torna eto'o
I tranquils que nosaltres estem a semis, altres ni s'hi han acostat, ehhhh madrilenyos??? jejeje

divendres, 1 de febrer del 2008, a les 16:23:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

raul_joiner dijo: "Si vosotros estais contentos de pasar así, jugando contra 10 y metiendo un gol ilegal....pues adelante!"

Sí, estamos contentos. Mucho, además, porque se jugó muy bien y obligamos a todo un Vila-Real, que contra el Madrid juega de tú a tú, a encerrarse en su área (sí, incluso cuando estaban con 11). Así que estamos contentos.

¿O no estás contento de que el Madrid ganara la pasada liga, aun cuando le pitaron más veces a favor que en contra? Pues ya está.

divendres, 1 de febrer del 2008, a les 21:04:00 CET  
Blogger Alba ha dit...

Completament d'acord, portem dues rondes només marcant un gol. Es preocupant, esperem que quan torni Eto'o això es solucioni i a veure si una vegada per totes es contracta un jugador que asseguri gol.
Salutacions

dissabte, 2 de febrer del 2008, a les 10:28:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici