dimarts, 22 de gener del 2008

Poca feina

Sempre han dit que treballar és bo. Que això d'estar sense fer res, no és sa, i que estar sense feina t'ompli el cap de pardals. Comences a donar-li voltes a idees, a imaginar coses...
Crec que és aquest el diagnòstic de Marca i d'As, veient les seves informacions de portada. I per què? Doncs perquè mentre alguns preparen l'enfrontament de la Copa del Rei, la premsa madridista (que no pot parlar dels quarts de final) s'entreté assegurant que el Barça es pica (a què ve tornar a posar la imatge del Barça - Madrid?) o rescatant el fitxatge de Cristiano Ronaldo (quantes vegades l'han fitxat ja?), seguint la màxima de que quan no saps de què parlar, en lloc de callar, més val inventar-se les notícies.
Aprofito l'avinentesa per a demanar a Guillem Balagué, autor de l'article no apte per a diabètics Cristiano tiene un sueño desde niño: ayúdenle a verlo cumplido, que ens faciliti un compte corrent on aportar els nostres euros per a que el noi de Madeira pugui fer feliç a sa mare (que no vol morir-se sense haver-lo vist vestit de blanc).
No sé si riure o plorar.
Bé, sí que ho sé.

Etiquetes de comentaris: ,

6 comentaris:

Blogger raul_Joiner ha dit...

¿crees que la madre de Cristiano necesita que la unten? No creo que tenga muchos problemas económicos...

dimarts, 22 de gener del 2008, a les 11:26:00 CET  
Blogger Tips de merengue ha dit...

No crec que As hagi pagat a ningú, però a mi particularment les notícies que afirmen que un jugador somia des de petit per jugar en un o altre equip, em sonen a xorrada interessada. Recordo que amb el fitxatge de Robben (que va estar a l'agenda del Barça) van sortir informacions que afirmaven que el jugador era del Barça des de petit, i mira on ha acabat. La pregunta és: per què tots els bons jugadors han de somiar amb jugar en el Madrid?

dimarts, 22 de gener del 2008, a les 11:54:00 CET  
Blogger raul_Joiner ha dit...

Está claro que es una gilipollez que la madre diga eso. Él hará lo que crea más oportuno para su carrera deportiva. Solamente he puntualizado tu comentario de Guillem Balagué acerca de la cuenta corriente que han abierto en las islas Feroe :P

Salut company!

dimarts, 22 de gener del 2008, a les 12:14:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

"Y cuando Inglaterra llamó a su puerta le aconsejó que eligiese al Manchester United."

¡Menuda tontería! Todo fue por un amistoso que jugó el Manchester con el Sporting de Lisboa, C. Ronaldo se salió y Ferguson se lo llevó en una operación relámpago.

dimarts, 22 de gener del 2008, a les 21:51:00 CET  
Blogger Alba ha dit...

La veritat es que a la que hi ha un dia sense futbol, les coses comencen a distorsionarse a Madrid; es l'època de possibles nous jugadors del madrid per l'estiu, criticar al rival, etc. Que es jugui ja els partits de copa. Es veritat, no m'enrecordava, la premsa blanca està aburrida perquè en aquesta competición ja no pot fer res.
Salutacions

dimecres, 23 de gener del 2008, a les 13:23:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

@alba
A veure si amb una mica de sort la Roma els fa fora d'Europa i encara tenen més temps per inventar-se històries.

dimecres, 23 de gener del 2008, a les 17:31:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici